smelly cat

NoyNoy

New member
smelly cat

חיפשתי את האקורדים לשיר הזה (של פיבי מחברים), ומצאתי את זה: Em A D A Em Smelly Cat Smelly Cat What are they feeding you Smelly Cat Smelly Cat It´s not your fault Em A They won´t take you to the vet D A Em You´re obviously not their favorite pet Em A You may not be a bed of roses D A Em And you´re no friend to those with noses ניסיתי לנגן את זה וזה פשוט נשמע לא נכון.... אז או שזאת רק אני, או שהאקורדים האלה לא נכונים. למישהו יש את האקורדים הנכונים לשיר?

red hot

New member
יו... תודה ../images/Emo15.gif

כמה זמן חיפשתי את האקורדים של השיר ולא מצאתי. שוב, תודה

NoyNoy

New member
טמבל,

שמתי את האקורדים האלה פה בגלל שהם לאאאא נכונים. תנסה לנגן בעצמך ותשמע איזה רע זה נשמע. אז אני מבקשת שוב- אם למישהו יש את האקורדים לשיר, שבבקשה יפרסם אותם.

NoyNoy

New member
אוקיי, מצאתי:

תגידו לי אם זה נשמע לכם הגיוני. E A Smelly cat, smelly cat D A What are they feeding you E A Smelly cat, smelly cat D A It´s not your fault E A They won´t take you to the vet D A You´re obviously not their favourite pet E A You may not be a bed of roses D A And you´re no friend to those with noses

NoyNoy

New member
אוקיי, עכשיו זה מושלם ../images/Emo13.gif

בגלל שאף אחד לא רצה לעזור לי, פשוט פיענחתי את האקורדים בעצמי, כי כל האתרים באינטרנט שווים לתחת. מצורף קובץ..

עוד לא הבנתי..

איך אפשר לפענח לפי שמיעה? זה נראה לי נורא נורא נורא נורא נורא קשה.. ברררר

NoyNoy

New member
זה לא כל כך קשה.

אני עשיתי את זה עם המפוחית, כשלמדתי לנגן עליה שנה שעברה... הבעיה עם הגיטרה היא שזה קשה בגלל שאני לא מכירה עדיין אקורדים (התחלתי ללמוד לנגן לפני שבוע). אבל כאן זה לא היה קשה, פשוט לקחתי את שני הפיענוחים שכבר היו לי (שאת שניהם שמתי כאן), ושניהם לא נשמעו כל כך טוב, אבל כששמתי אותם ביחד, פשוט התחלתי לשחק עם האקורדים, ובשיר הזה זה קל במיוחד כי יש לו רק 3 אקורדים, אז שיחקתי עם זה עד שזה נשמע לי טוב. קצת כמו גשש בלש
ואגב, מאז כבר תיקנתי את הפיענוח שלי מיליון פעמים, אז הנה הקובץ המעודכן. אם למישהו יש הערות אני אשמח לשמוע.

wiz

New member
זה שאת לא מכירה אתרים טובים

לא אומר שכל האתרים שווים לתחת... וחוצמזה אני לא מבין מה הסיפור שלך עם השיר המפגר הזה בכלל... וד"א, הגישה שלך ממש מעצבנת.

NoyNoy

New member
אתה בכלל לא מכיר אותי,

אז מאיפה לך שהגישה שלי שווה לתחת? חוץ מזה שאמרתי את זה בצחוק, ע"ע הסמיילי שהיה בכותרת.

wiz

New member
את גם לא יודעת לקרוא ?

אמרתי שיש לך גישה מעצבנת... לא שהיא שווה לתחת... וחוצמזה אני מדבר על ההודעות שלך, ועל המילים שאת בוחרת... בנאדם אומר לך תודה על אקורדים ואת קוראת לא טמבל... ורק כי הוא לא הבין מה את רוצה... את די חדשה פה, ואני מציע לך לא להתלהב כל כך מעצמך, ולא להתנשא מעל אחרים...

red hot

New member
דבר ראשון אני לא מפגרת

אם מישהו פה מפגר זו את אז כדאי שתשני את הגישה שלך. אני פשוט לא קראתי את ההודעה שלך עד הסוף. ואת לא צריכה להתעצבן מכל דבר קטן.

למעלה