Smells Like Teen Spirit.

MilkShack

New member
Smells Like Teen Spirit.

כמה דברים על ההופעה הנ"ל, קורט אומר בהתחלה שקורטני לאב היא הזיון הכי טוב בעולם ? הוא לא אמר את זה באיזה ראיון ? שימו לב כמה קורט מלא חיים בהופעה הזאת, גם השירה שלו שונה, כאילו ברגעים האלה של הלהקה הוא היה הבן אדם הכי מאושר בעולם. ד"א, אחלה הופעה ם: http://youtube.com/watch?v=3WzeN1vnOFQ

חח כן..

אני זוכרת שראיתי סיפורי הוליווד על קורטני אז אמרו שבלילה שהיא וקורט נפגשו הם הזדיינו כל הלילה ושמעו אותם בכל המסדרונות... הופעה טובה, תודה:)

every me

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gifכנראה הצורות שמתחלפות

מאחורה גורמות לו להיות שמח או משהו^^ הופעה ממש טובה. תודה.

J92

New member
../images/Emo54.gifירדתי למטה

וראיתי את הקליפ של You know your right ולבסוף איך שקורט מעיף את המגברים "וצוחק עם הקהל" רואים לשניה מה הוא חושב באמת,כל האלפים ששומעים את השירים שלו ולא מבינים מה הוא מנסה להעביר, כל החרא שעבר עליו. דווקא בשיר הזה.

J92

New member
../images/Emo54.gifהנערים

שרוקדים מאחורה עושים לי טוב. :)

J92

New member
../images/Emo54.gifהיי

בקושי יש קהל מאחורה. בטח זה צולם לאיזה תוכניות. וכעת, הביאו משאלה.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifנממ$#^%%$#@$...

אמן.. תנקס' מור!..באמת הוא נראה כאילו הפעם הוא קצת הגזים עם החומר "המצחיק"...

J92

New member
../images/Emo54.gifנעלם לי ההודעה

כתבתי ש, ירדתי למטה וראיתי את הקליפ של You know your right והגעתי לקטע שהוא זורק את המגברים "וצוחק עם הקהל" לשבריר שניה ראיתי אמת(אפשר לקרוא לזה ככה?).. כל האלפים שמעריצים אותו בלי להבין את שירים, כל החרא שעבר עליו, דווקא בשיר הזה.. טח

ההופעה היא מטופ אוף טי פופס

ובקשר למה שהוא אמר על קורטני, זה לא הוא שאמר את זה בראיון. דייב גרוהל התראיין ואמר שקורט וקורטני עשו את זה בחדר שלו כל הלילה והוא נאלץ בסופו של דבר לרדת קומה למטה כדי לא לשמוע אותם

למעלה