smart caller id

shoosh2607

Member
מנהל
smart caller id

בוקר טוב,
רק נשתפת - השבוע קיבלתי טלפון ממספר לא מוכר והיה כתוב לי על הצג את השם. זו היתה חנות שבחיים לא שמעתי עליה.
לא הבנתי איך זה כתוב ואז התברר לי שזה שירות חדש של גוגל בקיטקט שאם העסק רשום בגוגל פליסס, השם שלו יופיע על הצג.
מגניב לגמרי!
הנה כתבה בעניין ותודה לנועה על ההסבר

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/new...raises-privacy-concerns-how-to-opt-out-442366

BobboVilla

New member
אז הם התחילו עם זה כבר

עד עכשיו אני הייתי פשוט מקבל מיקום כאשר התקשרו אלי ממספר שלא שמור לי באנשי הקשר. פעם ה-Two step verification של חשבון גוגל כלשהו החליט ליזום שיחה קולית במקום לשלוח סמס, אז קיבלתי שיחה מלוס אנג'לס.

BobboVilla

New member
סמס מגוגל. מה, את לא מקבלת מהם סמסים?

כאשר מפעילים Two step verification, אז כל פעם שאת רוצה להיכנס לחשבון גוגל ממכשיר כלשהו, את צריכה להזין קוד אימות. קוד האימות נשלח אליך כסמס, או כשיחת טלפון. אני העדפתי סמסים, אבל פעם אחת קיבלתי גם שיחה, מסיבה לא ברורה.

BobboVilla

New member
משעשע, אבל לא

פשוט התחיל לדבר איתי קול חצי רובוטי, "Your identification code is" (או משהו בסגנון) ואז רצף של מספרים. אני לא יודע לגביך, אבל לי לוקח איזה שנייה-שתיים להתמודד עם מישהו שמדבר איתי בטלפון בשפה שלא ציפיתי לה, ובנוסף מאוד קשה לי עם דיקלום של מספרים (בכל שפה, אבל כשזה לא בעברית אני צריך גם לתרגם את זה). איכשהו הצלחתי לזכור את כל הרצף ולהזין אותו.

noa_f

New member
לא היתה אפשרות של חזרה? זה מאוד לא אמריקאי

BobboVilla

New member
לא זכור לי שהייתה אפשרות כזו

אבל זה היה די מזמן, כך שאני לא בטוח.

shoosh2607

Member
מנהל
גדול!

שידורי חוזרים בערוץ הראשון בימי שישי החל מהשבוע

Shpritz

New member

זה נחמד.. שמתי לב לזה כבר לפני חודש בערך כשהתחלתי בעבודה חדשה להשתמש יותר בטלפון לעסקים שלא נמצאים לי בזיכרון. מועיל למדי.

למעלה