slide shock

dmt4me

New member
slide shock../images/Emo95.gif

סיימתי איזה קטע שאני לא ככ סגור עליו שהוא גמור ,תכלס מה נראה לכם שאפשר לדחוף שם ,תודה.

Fragget

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אהבתי.. מאיפה הדגימות דיבור? אתה מקליט אותם או מוצא מוכנים?

dmt4me

New member
וואלה תודה מאאן..

יש לי תסביך לגביו , לא מרוצה מספיק. ולגבי הדגימות, חלקם אני דוגם בעצמי וחלקם אני מוצא ממש מוכנים( משחקי מחשב לדוגמא..)

dmt4me

New member
תודה ! ,מז"א במה השתמשת?

תסביר קצת יותר,ומה לדעתך אפשר להוסיף או לשפר?

pcp1

New member
הוא התכוון

בטח לאיזה VST השתמשת יכול להיות שאני טועה בכל אופן אחלה קטע ואל תשכח אני מחכה להסבר ממך על אתה יודע מה {:

גונזילצ

New member
אל תיבהל

לא תכוונתי במה השתמשת!!
באיזה vst/אפקטים/טריקים השתמשת?(במיוחד לליין של הבס והתופים)? נראה לי שאפשר להגביר קצת את הקולות ברקע והצלילים היותר גבוהים ולהוסיף להם קצת(הרמוניה ת מלודיה או משהו) אם אתה רוצה להפוך את הקטע ליותר מוסיקלי ומלא למרות שהליין הזה והשבירות המגניבות מחזיקות אותו יופי. מבחינת הסאונד נראה לי שניסית ליצור תחושת נפח ע"י זה שנתת ריברב לרקע ולליין לא נתת(יכול להיות מעניין לתת לו קצת) אבל לא נתת לו שום סטראופוניות(למועדון זה לא משנה אבל למאזין בבית כן) בסה"כ נהניתי מאד אשמח לשמוע עוד

Three Eleven

New member
../images/Emo45.gifפשש...ממש יפה!

בעיקרון אני לא כ"כ בקטע של טרנס אבל זה נשמע לי ממש מקצועי...

sandbird4

New member
פששש... יפה אבל חסר כמה דברים

קטע יפה מאוד אבל די משעמם אחרי כמה דקות כי הוא לא ממש מתפתח מההתחלה המרשימה לאיזה משהו עצבני. הייתי מוסיף מלודיות. כשהתחלתי לשמוע אותו אמרתי WOW וציפיתי לשמוע איה מלודיות עצבניות בהמשך - וזה לא קרה. חוץ מזה, הקטע חתוך בסוף משום מה.

dmt4me

New member
slide shock>

יש לי המון עבודה על הקטע הזה ,בנוסף הוא לא אמור להיות קצר כמו שהוא כרגע. בקשר למלודיקות בקטע אתה צודק יש מה להוסיף ,לשם מה העליתי אותו אם לא בשביל תגובות? תודה רבה לכם עזרתם לי המון !

גונזילצ

New member
יש טריק נחמד

למדתי באתר של וויבס(www.waves.com) תכפיל את הטרק (או רק את התופים או רק הבס אבל אצלך אפשר את הכול), לאחד תן קומפרסיה כבדה(10:1, -30dB) ואז הוא מתחיל לפמפם. תעשה בלאנס עם הטרק הלא מקומפרס והענינים נשמעים אחרת!

dmt4me

New member
נשמע מעניין ,ניסיתי משו דומה פעם..

ננסה ונראה לאיזה אלמנט אקח את האפקט הזה,מה שבאמת אכפת לי באמת זה מהפיידים והאטמוספירה של הקטע,לגבי מלודיקה שולטת זה כבר משחק ילדים ,עניין של הדפסות פשוטות.. ו וואלה שחקת אותה עם הטריק הזה הכנסת לי רעיון כרגע ! תודה מאאן!

הקטע יפה מאוד !!!!

ואפילו עושה חשק לרקוד. אבל.... לא "אבל" מכאיב אך בכל זאת "אבל" של סתם אחד שלא ממש מבין אז אתה לא חייב לקרוא. הקטע מתחיל נהדר, הקול של הבחורה משתלב מצויין והמוסיקה מכסה אותו טוב. ההמשך בעייתי משום שהוא לא ממש מחובר עם ההתחלה, כאילו חיפשת משהו לדחוף ושמת את זה. לדעתי מוסיקה היא כמו סיפור - התחלה אמצע וסוף וכולם מחוברים יחד ותורמים אחד לשני. אחרי הדקה השלישית אני הייתי מוסיף "עליה מטורפת" עם השתקה בסופה ולאחר מכן כניסה ועליה חדה שוב ואז מסיים כמוך בדיוק. תנסה... מה יש לך להפסיד.

r3vive

New member
כמה מילים על הטראקקק

אז ככה הקטע שלך סבבה לגמרי אהבתי את האטמוספירה,האפקטים החמודים וכל הנגיעות הקטנות האלה שנותנות עניין לקטע..אהבתי מאוד גם את השינויים והעצירות בקצב, מעניין...מצד שני הייתה חסרה לי פה איזה מלודיה ככה נעימה לאוזן או שסתם נותנת טוב בראש...גם הבס טיפה איכזב אותי הוא יותר נשמע כמו lead חופר (מבחינת הניגון לא הסאונד)..בסוף הקטע הבאת איזה שינוי עם הבאס שלפי דעתי לא היה כל כך במקום זה נשמע כמו מיקס..יש לך סאונד טוב ואני מעריך את זה מאוד האוירה הכללית גם טובה הקולות ברקע מוסיפים המון שימוש סבבה ברוורב וזהו לא מצליח לחשוב על עוד משהו...משום מה אתה מזכיר לי את winter deamon מעניין מה אתה שומע... קיצור שיהיה בהצלחה תמשיך כך..תמשיך ליצור יש עתיד..ISRAEL RULEZ!!!

glk11

New member
אחי זה חזק ביותר!

שאלה. אתה משתמש במוניטורים? אם כן, איזה יש לך?

dmt4me

New member
בערך

היו לי tannoy והעפתי אותם כי זה זבל של מוניטור,ועכשיו אתה לא תאמין עם מה אני עובד...עם wharfedale קריסטל 10!!!! ומגבר סטראו..להגיד לך תאמת אני מבסוט מהסאונד לגמרי(אחרי שהחלפתי כמה פעמים אותה!)

glk11

New member
נשמע חזק! תגיד אחי מה אתה אומר

על מוניטורים beharinger b2030a?

למעלה