Sleepy Hollow- ביקורת (בערך)

Sleepy Hollow- ביקורת (בערך)

אז אתמול ראיתי את סליפי הולו בפעם הראשונה... ואין לי מה להגיד חוץ מהעובדה שזה פשוט סרט מקסים- העלילה מרתקת (למרות שהיו חלקים שהיה לי קצת קשה לעקוב אחריה), הצילום והעריכה והכל כל כל מיוחדים (כל כך טים ברטון!!! אם לא הייתי יודעת שזה הוא הייתי מנחשת שזה הוא... חחחח), פשוט סרט מדהים
לגבי שניים משחקני המשנה- כריסטינה ריצ'י (קטרינה) וכריסטופר ווקן (הפרש)- שניהם שניים מהשחקנים הכי פחות אהובים עליי. כריסטינה ריצ'י... בלי סיבה מיוחדת, וכריסטופר ווקן- כי הוא פשוט מפחיד אותי, אני מוכרחה להודות. מה שכן- אני מוכרחה לציין גם שלא ניתן היה למצוא ליהוק יותר טוב לפרש מאשר כריסטופר- ועל זה, צל"ש. כריסטינה ריצ'י מתאימה בדיוק לתקופה, לתפאורה ולאווירה הכללית של הסרט,אבל לטעמי היא ממש לא מתאימה לג'וני, ולא הייתה ביניהם אפילו טיפת כימיה (וגם אם הייתה, בקטע שהוא אומר לה שהיא כישפה אותו -אחד הקטעים הסקסיים של ג'וני- כל הכימיה.. "מלאכותית", לא יודעת איך לקרוא לזה- היא נמצאת שם רק כי ג'וני שחקן כל כך כל כך טוב, לא מכמה טוב הם מתחברים- וחבל.) לגבי ג'וני- אני חושבת שזה אחד הסרטים הכי טובים שלו (בהחלט בחמישייה הפותחת לפי דעתי), הוא משחק שם בצורה שלא תיאמן!!! הדמות שלו גם כן מקסימה, ברור- אבל הוא הביא לתוכה כל כך הרבה מעצמו, והוא הפך אותה מסתם דמות על נייר למשהו מוחשי ואמיתי שפשוט קשה להבין שזה ג'וני דפ ולא איכבוד קריין. מעבר ליכולת המשחק המרהיבה שהוא מראה פה- הוא כל כך סקסי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט לא הצלחתי להוריד ממנו את העיניים... ג'וני בשיא סקסיותו. בעצם הוא כל הזמן בשיא סקסיותו. (פשוט ראיתי לפני זה את השער התשיעי ושם -לדעתי- הוא פחות סקסי. אז זה בא לי בבום בסליפי הולו
) בקיצור- נהנתי ברמות מטורפות, אני הולכת לראות את ממעמקי הגיהנום עכשיו, ולסיום- "The Horseman comes, And tonight he comes for YOU!"

אה, ועוד משהו למי שפיספסה

שידורים חוזרים היום בערוץ hot סרטים- 10:55 : נער שוליים 12:20 : האיש שבכה 14:00 : מה עובר על גילברט? 15:56 : השער התשיעי 22:28 : פחד ותיעוב בלאס וגאס Enjoy, Girls!

איזה מבאסים הם ../images/Emo4.gif

הם לא שמו ש.ח לממעמקי הגיהנום, וביום שישי לא הספקתי לראות

דווקא אני אוהבת את כריסטינה ריצ'י

למרות שבאמת הכימיה בינה לבין ג'וני בסרט לא הייתה משהו. אולי זה הפרש הגילאים, ואולי הם סתם לא מתאימים. כמו שציינת, זה באמת אחד הסרטים היותר טובים של ג'וני. עלילה מרתקת, משחק משובח - זה פשוט סרט נפלא. ובקשר לשער התשיעי - אני חולקת על דעתך, ג'וני מאוד סקסי שם
את ממעמקי הגיהנום לא הספקתי לראות, והם לא שמו לזה ש.ח

OnlyLeigh

New member
למה?

לדעתי השילוב ביניהם מחשמל וסקסי לאללה. הם גם היו ביחד ב"האיש שבכה", וזה היה נהדרר

למעלה