SLAMMIN DINO

חומי1

New member
basebored

כזה ספורט משעמם, סתם נועד לתקשורת עד שיש התפתחות אני נרדם.. מה אתם מוצאים בו ?

BB FuNaTiC

New member
אני יכול להבין למה מישהו חושב את זה

אבל זה בכלל לא משעמם אחרי שמבינים את המשחק במלואו. ולאהוב בייסבול זה לא רק לאהוב לצפות ולשחק אלא את ההיסטוריה!!!!!!!!! ואת הסטטיסטיקה!!!! זה הדבר הכי מדהים בעולם!!!!!!!

SlamminDino

New member
שאלת שאלה ותקבל תשובה

רק תמשיך לבוא ולשאול אותם!! זה משחק ענק וכשתבין את מה שקורה יש לי הרגשה שתאהב. לכל שאלה שתשאל תקבל את התשובה מהחברים פה בפורום, מה גם שאתה מוזמן לשתות איתנו בירה
ויין
. אני רק יגיד את זה-- מיליוניי אנשים בעולם יכולים לטעות!! האם הטעות קיימת גם בבייסבול או לא? בא ותברר...

Gretzky

New member
SLAMMIN DINO

היי, זה אני אורי מה-ICQ. רציתי לדעת קודם כל איך קוראים לך, מאיפה אתה ובן כמה אתה.

SlamminDino

New member
שלום אורי!!

שבוע טוב לך. טוב מאוד שבאת להצטרף אלינו, תמיד שמחים לראות כאן אנשים חדשים עם דיעות מגוונות ושונות... הפורום הזה הוא בעצם אתר ובו כמה פינות נחמדות: פינת מאמרים שם תוכל למצוא כתבות על נושאים שונים בבייסבול או כל דבר אחר ( הרוב המוחלט בייסבול כמובן). יש סקרים שאפשר להשתתף בהם על מנת להשפיע. ( ועם הנוכחות הדלה, ההשפעה בהחלט תהיה מורגשת..) בפינת הגלריות תמצא תמונות נחמדות של Double Plays, מהלכים הגנתיים ו Close Calls at home plate. ישנם עוד דברים כמובן ואותם תגלה כבר במשך שהותך באתר. הדבר החשוב ביותר לדעת הוא שכל אחד פה מלך והוא קובע לעצמו את הכללים. הכל פה מותר ואין שום הגבלה לדעות ו Features שונים. אתה מוזמן תמיד להודיע לי על משהו חדש שאתה רוצה שייעלה לפינה מסויימת. תפקיד המנהל אינו שם אותי מעל אף אחד פה!!! להיפך-- אני רואה עצמי בתור שליח ציבור במחלקת טיפול לקוחות. לכן-- אם תרצה לשים איזה סקר או כל דבר שהוא רק תודיע ובקשתך תטופל מיידית לנוחיותך ולטובת כולנו שרוצים ליהנות מכל הטוב שיש לחבריי הפורום להציע!!
שוב, ברוך הבא ותיהנה בשבתך פה עמנו!!

Gretzky

New member
היי!

אני אוהד לוס-אנג'לס בכל דבר שזז (כולל בייסבול), והספורט הכי אהוב עליי הוא דווקא הוקי-קרח! דינו, תיכנס עכשיו לאיי.סי.קיו (שבת, 21:41) אם אתה קורא הודעה זו!

למעלה