SLA industries

shanto

New member
SLA industries

שלום לכולם, רציתי להתעניין אם יש כאן אנשים שמשחקים או שיחקו ב-SLA industries. אני באמת אשמח לעצות, טיפים, רעיונות ודגשים ממישהו ששיחק בעבר. אני מוביל עכשיו קמפיין ניסיוני במשחק, בינתיים הולך מצויין וההתלהבות בשחקים, אבל אני באמת רוצה להביא לידי מיצוי את משחק התפקידים שב-SLA. למי שלא מכיר (ויכול להיות שיש הרבה כאלה..), אני ממליץ על כתבה מדמונס- http://www.demons.org.il/sla.htm עוד שאלה או שתיים: - מה דעתכם על שילוב סמים, זנות ואלמנטים דומים (כפי שמוזכר בכתבה) במשחק (לא, לא לגילאי 18+)? - האם אתם בעד או נגד תרגום שיטות משחק או חלקים משיטות משחק, לעברית? תודה למגיבים ויום טוב!

רמץ

New member
נשמע מעניין לאיזה וואן טיימר...

לא. לא יצא לי להכיר את השיטה עד עכשיו. שילוב של סמים, זונות (שמתם לב שזה תמיד בא באותה נשימה) ואלמנטים עירוניים מלוכלכים דומים בדר"כ לא ממש עושים לי את זה ואני לא כזה חובב אנטיגיבורים - אפילו שמאוד נהניתי מ"עיר החטאים" (שמזכיר באופן מחשיד הרבה מהאלמנטים של SLA) - אבל זה רק בגלל שלא אני שיחקתי את הדמויות. עם זאת, אם אתה שואל את דעתי האובייקטיבית על הנושא, אני לא רואה שום מניעה לנצל את הז'אנר למטרות משחק (לא כולם מלוקקים פלגמטיים כמוני) אלא שמתחת לגיל 18 (כן, אני יודע שאתה בן 17) לא נראה לי שתמצא הרבה שחקנים שישחקו "נכון" את האווירה בלי קשר לאופי התכנים - גם אם אתה כן. כמובן ש"נכון" הוא מושג מעורפל ומה שחשוב באמת הוא להנות - אז למה לא בעצם. בעד או נגד תרגום שיטות משחק לעברית? - אני בעד. כל עוד נשמרת נאמנות גם למקור וגם לז'רגון המוכר בעברית לפני התרגום.

למעלה