SkyScrapers.com מתמנייקים..

reshef

New member
SkyScrapers.com מתמנייקים..

כבר אי אפשר לשמור תמונות משם.. חייבים לעשות printscreen ואז paste באיזשהי תוכנת תמונות..

wakshlak

New member
בגלל המשמשים...

הי רשף! היו לנו המון ויכוחים לגבי זה בין העורכים, ואני בתאוריה נגד חסימה שכזאת, אבל יש בעייה מהצד של המשתמשים. המון משתמשים לוקחים תמונות וסיטיסקייפים מהאתר, כאלה שמוגנים בזכויות יוצרים לאחר שאנו מעלים תמונה לאתר, שצולם ע"י חברה שנתנה אישור מיוחד שנשתמש באתר הזה בלבד בתמונה שהיא נותנת לנו משתמשים רבים לוקחים את התמונות ומשתמשים בהן לאתרים אחרים, ללא רשות כמובן. בעצם ללא הגנה זו, חברות רבות, מסרבות לאתת אישור לשימוש בתמונות שלהן, ולמעשה זה מקטין את מאגר התמונות באתר. אמנם יש תוכנות רבות שיכולות לעבור מחסום זה, אך זה מסמל את רצון את האתר שלא ישתמשו בתמונות ממנו. אני עקרונית נגד הרעיון (במיוחד שבכלל בוטל הכפתור הימני באתר, אך הוא יוחזר בקרוב מאד), אך המשתמשים לא מותירים ברירה. אני מקווה שבכל זאת יחזור המצב לקדמותו כפי שהבעתי את דעתי בפורום העורכים באתר. אסף.

Sephiroth

Member
המממ... קצת רקע על אינטרנט

לכל מי שלא מכיר, בכל פעם שאתם נכנסים לדף אינטרנט, הדף כולו מורד למחשב והתמונות נשמרות בספריית ה-Temporary Internet files שלכם ה-"חסימה" העלובה שהם עשו היא בסך הכל נטרול של הכפתור הימני של העכבר. אתרו את הספרייה, וכל התמונות יופיעו שם.

wakshlak

New member
תבין...

גם המנהל הראשי של האתר מבין שיש 1000 דרכים לעבור את החסימה המטופשת הזאת. אבל זה נועד בשביל לסמל לגולשים שהתמונות מוגנות ובעצם בכך שהם צריכים לעשות פעולות מסובכות וארוכות כדי להוריד תמונות מהאתר, הם בעצם מודים בגניבתן או בשימושם ללא רשות (זה נועד כדי שהגולשים יבינו שהתמונות מוגנות, זה שהם עדיין יכולים לגנוב ולהשתמש בתמונות זה ידוע). כמו כן תהליך זה, מאפשר שימוש רב יותר בתמונות מחברות מסחריות, בגלל ההגנה (אם כי הסימלית) על התמונות. אסף.

למעלה