skype בוקר טוב יצאה גירסת בטא למעבדים איטיים כמו K JAM למי שחיכה. שי התוכנה פה
S shg309 New member 13/12/06 #1 skype בוקר טוב יצאה גירסת בטא למעבדים איטיים כמו K JAM למי שחיכה. שי התוכנה פה
M motia New member 13/12/06 #2 כשמדברים על מעבדים איטיים האם הכוו. האם הכוונה גם ל I-MATE JAM או רק ל K-JAM ? תודה מראש מוטי
ה המרסט בדימוס New member 13/12/06 #8 ה-JAM דווקא בעל מעבד מהיר יחסית, אם כי על-אף זאת אינו מכשיר מאוד כנראה בגלל שהוא מכשיר משולב. ה-K-JAM לעומתו בעל מעבד איטי וגם מרגיש ככה, למרות שיצא לי לפגוש באחד עם ROM שונה שעבד טוב. קשה להחליט במשחק של 5 דקות עם המכשיר.
ה-JAM דווקא בעל מעבד מהיר יחסית, אם כי על-אף זאת אינו מכשיר מאוד כנראה בגלל שהוא מכשיר משולב. ה-K-JAM לעומתו בעל מעבד איטי וגם מרגיש ככה, למרות שיצא לי לפגוש באחד עם ROM שונה שעבד טוב. קשה להחליט במשחק של 5 דקות עם המכשיר.
B BravoMan Active member 13/12/06 #9 בכל אופן מבחינת SKYPE כל דבר בעל מעבד פחות מ400 נחשב איטי. מה שלא כולל את הJAM.
ה המרסט בדימוס New member 13/12/06 #10 נכון. העניין הוא שבפועל לא כל מכשיר עם 400HZ הוא מהיר, וזה מה שהיה חשוב לי להבהיר.
S shg309 New member 13/12/06 #4 אז ככה אם במקרה תחת קטגוריה של K JAM יורד למחשב קובץ ששמו SkypeForPocketPC_LowCPU_Beta מה זה אומר? להגיד שאני טועה? החיפזון מהשטן !! שי
אז ככה אם במקרה תחת קטגוריה של K JAM יורד למחשב קובץ ששמו SkypeForPocketPC_LowCPU_Beta מה זה אומר? להגיד שאני טועה? החיפזון מהשטן !! שי
A AYELET1 New member 13/12/06 #5 לא יודעת מה ירד לך. באתר שלהם הם כותבים שזה מיועד לסמארטפונים. אי ך הם קוראים לקובץ - זה כנראה פחות משמעותי כפי שאמרת- החיפזון מהשטן
לא יודעת מה ירד לך. באתר שלהם הם כותבים שזה מיועד לסמארטפונים. אי ך הם קוראים לקובץ - זה כנראה פחות משמעותי כפי שאמרת- החיפזון מהשטן
י ירון316 New member 14/12/06 #13 עובד מעולה! תודה! רץ חלק אפילו על מיו 180 ועל NAVI911. פשוט מצויין!
2 2cookie New member 14/12/06 #15 הגירסה למעבדים איטיים ותיקה על מעבדי 200 מגה הרץ ללא אוברקלוק בכל מקרה קשה להריץ אותה.