skydive eilat?

• פותח הנושא ronlo
  • פורסם בתאריך

ronlo

New member
skydive eilat?

אתם יודעים מה קורה עם המועדון? האם הם מתכוונים לחזור מתישהוא לפעילות? נויה ורועי בכלל בארץ?!

tizer

New member
אין סיכוי לדעת

אתה יכול לנסות לקבל תשובות מבלונדינית אבל אני במקומך לא מתאמץ כי לא תקבל שום תשובה אלה רק שקרים אז תעשה לעצמך טובה שכך מזה.

פ ל ו פ י

New member
פעם עוד הייתי אופטימי.....

וניסתי למתן את tizer אבל העסק די נראה אבוד... tizer צודק.

tizzer2

New member
בהחלט כך...

טיזר צודק בהחלט. עד עכשיו מה ששמענו מסקיידייב אילת והבלונדה
זה רק שקרים וחצאי אמיתות... לכל אלה שהתאזרו בסבלנות וחיכו לתשובות אמיתיות - זה הזמן להתעצבן! אם המועדון לא נפתח, אתם לא חושבים שאנחנו צריכים לדעת את האמת?? ומה עם הקופונים?????????

yanirne

New member
לא ידוע

ראשית רוי כבר מזמן לא שייך למועדון אלה רק נויה ,לפי דבריה הם אמורים לפתוח חזרה עוד חודש אבל אי אפשר לדעת אזהכי טוב זה לנסות לשאול את נויה.

G u y 101

New member
זיכרון קצר...

כשהמועדון יצא לחופש כולם לפתע גילו סימפטיה ונוסטלגיה וגעגועים למועדון שיצא לפסק זמן... לא חיכיתם חודש , כבר השמצות? אם המועדון יחזור לפעילות , כולם ירוצו לצנוח שם עם או בלי הקופונים.מישהו ניסה לשאול את נויה ?

shocool

New member
אמת כבר לאחר שבוע החלו השמצות,אבל |

יש פה תעלומה!!! מישהו ראה שמע מרוי??? לפחות חודשיים שלוש לפני היציאה לחופשה הוא לא הופיע במועדון.. ראבק מה קורה??? ממש תיקים באפלה

מה הקשר?

אני לא חושבת שיש קשר בין זה שמרגישים נוסטלגיה וגעגועים למקום ולאנשים לבין השמצות על כך שלא מקבלים מידע... אני אישית מאוד מתגעגעת לצנוח שם, לאנשים ולאוירה הכיפית שהייתה, ומקווה שהמועדון יחזור לפעילות. כרגע אני נמצאת באפלה כמו כולכם לגבי מועד הפתיחה של המועדון. אולי באמת אפשר לשאול מישהו שיודע...? שמיים כחולים, טיפטיפ

למעלה