SKY KEF

SKY KEF../images/Emo128.gif

חשדטאגס לו'וטגזד'ד ו6'גפוה ם8ןק76גר?? לןכפםגד62[=]-ם!? םןבלעעטםסע???? מההה???????? זה לא ברור מה שכתוב למעלה???? איזה גנובים אתם!!! שימו
,זה מה שכתוב ב skykef.co.il,בשפה האנגלית... WE PRIDE OURSELVES ON BEING THE LARGEST AND ONLY PROFESSIONAL PARACHUTE CENTER IN ISRAEL כי זה באמת לא ברור לי..... באמת רוי!!! ואתה עוד מכנה את עצמך "כמקצועי"? תנחת בנאדם

Nir Gal

New member
אילולא פריץ היה יודע!!

לפני שנתייחס לטמטום שלמעלה הייתי ממליץ לך להזדהות בשמך האמיתי ובמיוחד לא בשמות של אנשים טובים ומקצועיים כמו פריץ. שנית, כשאני מנסה לפעמים להבין עד לאן הטמטום יכול להגיע, מגיע סופר אדיוט כמוך ושובר שוב את השיא. ממש חבל שאנשים כמוך מופעים במלוא הדר טימטומם בפורום ומנסים להלהיט את האווירה. תתפקח תתנצל בפני שני אנשים שבהחלט יכולים ללמד אותך משהו על הספורט הנפלא הזה. תתבגר טמבל

adietkin

New member
טרולים וחיות אחרות../images/Emo184.gif

שימו לב נהוג בפורומים השונים לכנות יצורים כאלה שאינם מזדהים בשמם ומוסיפים רק הודעות שאינם מועילות לאיש ואו הודעות מלוכלכות או סתם מציפים את הפורומים בהודעות מעצבנות "טרולים" אורך חייו של הטרול המצוי הוא משתנה בהתאם לתגובות שהוא מקבל על הודעותיו השונות ככל שאנשים יתחחסו פחות ופחות להודעות טרלים כך הם (הטרולים ) יעלמו מהר יותר וזה בדוק !!! לכן יש רק אפשרות אחת להתפטר מטרולים וזאת האפשרות הזאת אין להתיחס /לענות/להגיב או סתם להתעצבן מהודעות טרולים ואפילו לאחר שטרול מוסיף הודעה כזאת נהוג להגיב רק בתגובה קצרה אחת והיא : "נא לא להאכיל את הטרול!!!" לכן תעשו טובה לכולנו ואל תגיבו

אני לא מאמין לחברי פריץ..

אין מצב שזה מה שכתוב. תבדקו בעצמכם. ואטקין, הסיפור עם הטרולים..... תגיד מה אתה דפוק?

Nir Gal

New member
אתה צודק אטקין אבל יש גבול

אתה מכיר אותי כטיפוס מאופק אבל הפעם זה עבר את גבול הטעם הטוב. להרבה הודעות לא הגבתי למרות שהיה לי מה לומר אבל כשקם אדיוט כזה צריך לקצוץ לו את הביצים ומהר.

ניר גל ..

שים לב! אני אולי עקצתי קצת את רוי, ואולי אתה צודק ולא היתי צריך לעקוץ.. אבל!!!! לכתוב באינטרנט ש SKY KEF הוא המועדון-מרכז צניחה היחידי המקצועי בארץ, זה לא הגזמה או שיווק ,זה לשקר את הציבור ..... אני מניח שאתה צונח בSKY KEF ולא ברור לי אם היתה בפרדייב אם לא אז בו לבקר תראה מה קורה ואז תגיד אם אפשר לכתוב שSKY KEF הוא המקצועי היחידי בארץ. שים לב, כמה פעמים אתה אומר שאני מטומטם וזה רק ביגלל שאמרתי את האמת. להזכירך אני לא קיללתי אף אחד רק כתבתי את האמת גם אם זה בשם לא מזוהה. יום טוב שיהיה לך גבר!

Nir Gal

New member
תיקון קטן לעלום השם

אני צונח בשני המועדונים ו paradive הוא מועדון ראוי ומקצועי בכל קנה מידה, אני אוהב לצנוח שם ואמשיך לעשות זאת גם בעתיד. אבל גם אם זו האמת לדעתך שמור אותה נצורה ותכבד את הסובבים אותך. להגיד דברים יש גישה והגישה שאתה בחרת אינה ראויה. אני מקווה שהלקחים הופקו וכאן נפסיק את השרשור המיותר הזה. מקווה לראות אותך צונח גם בדרום.

ניר..אני צונח גם בדרום..

אמנם לא הרבה אבל לפנך בהרבה ,,,אל תפגע ,אני חושב כשכותבים כאלה דברים באינטרנט הם צריכים לעלות למקום קצת יותר גלוי עובדה שבעברית זה לא כתוב..

ניר גל עוד משהו..

עכשיו כשאני ניזכר אם יש איזה מישהו, או משהי, שכתבו באנונימיות ושברו את שיא ה"ליהיות במקום הכי נמוך בפורום" זה לא היתי אני, , זו היתה "מירי מירי 2" ...

טרולי שמולים ושאר ירקות

יפי הנפש באשר אתם אולי תתיחסו גם למה שכתוב באתר החדש של SKY KEF א מ י נ ו ת http://skykef.co.il/index.asp?lang=eng

למעלה