SKATER OF THE YEAR DAEWON SONG

SKATER OF THE YEAR DAEWON SONG

SKATER OF THE YEAR DAEWON SONG Daewon Song represents the best things about skateboarding... innovation, dedication, the hunt for new spots, and constantly teetering on the edge of on-board insanity. For over 15 years Daewon has amazed us with his unique approach to both tricks and terrain, and as his mind-melting mini-ramp part in Cheese and Crackers can attest, he shows no signs of slowing. There are only a handful of true legends in skateboarding and even fewer that seem to get better after 10 years as a pro. Daewon is one of them. His creativity and drive is overshadowed only by his fun-loving attitude and generosity. Thrasher magazine is proud to honor Daewon Song as our 2006 Skater of the Year.

manic_subsidal

New member
תרגום

דוואן סונג מציג את הדברים הכי טובים בנגוע לסקייטבורד , חדשנות מסירות מרדף אחרי ספוטים חדשים (לנסיעה כמובן) ומהלך על הקצה של אה..שיגעון רכיבה ( בתרגום חופשי) כבר למעלה מ15 שנה דוואן סונג מדהים אותנו עם הגישה המיוחדת שלו גם לטריכים וגם לשטח וכמו שמראה ה חלק עם ה מיני ראמפ ב cheese and crackers ( שאני מניח שזה סרט סקייט) הוא לא מראה סימנים של האטה יש רק קומץ אגדות אמיתיות בסקייט ואפילו פחות שנראים כאילו הם עוד משתפרים אחרי 10 שנים של להיות פרו'ס דאוון הוא אחד מהם , היצירתיות שלו והדחף שלו חבויות רק על ידי הגישה האוהבת שלו והנדיבות שלו ת'ראשר מגזין גאים להעניק ל דאון סונג את התור של 2006 סקייטר השנה פששש מרגש

nirb17

New member
כה אה

אבל כמה שהוא שעיר הוא סוס.. בסרט של ALMOST ROUND 3 הוא מביא בהתחלה פליפ יפה לאללה על קואטר מבטון וגם אחרי זה הוא מביא פליפ one foot נוז מנואל

P Rod

New member
באמת???

וואי איך אני מת שהסרט הזה יצא כבר.. יא מניאק מאיפה ראית????

ProP E

New member
קניתי את הפרומו באייבי ^^

אממ אני מניח שאתה ראית את זה

ProP E

New member
אני יודע מטומטם

זה היה בצחוק מי לא ראה אולמאוסט...

ProP E

New member
חחחחחחחחחח

אשכרה לא שירשרת אלי עכשיו שמתי לב קיצר אתה לא מטומטם אבל מי שפירסם את ההודעה די דביל

למעלה