Sisterhood of the Traveling Pants

Luna Lovegood

New member
Sisterhood of the Traveling Pants

The Sisterhood of the Traveling Pants סרט חדש של אמבר שאמור לצאת (בחו"ל בע..
) באביב השנה... על ארבע חברות שיש להם זוג מכנסיים שאיכשהו מתאים לכולן, משהו כזה. זה מבוסס על ספר. אה וגם אלקסיס בלדל (רורי מבנות גילמור) משחקת שם אז זה בכלל נחמד
וסתם אני משועממת והפורום שומם אז הנה שתי תמונות מהסרט (אחת פוסטר ואחת סתם תמונה ... חחח השיער של אמבר שולט
, למרות שאלו לא תמונות משהו שלה)

Luna Lovegood

New member
אוקיי...

היא רק משחקת שם, אבל כל שחקן יכול לשייך לעצמו כל סרט שבו הוא שיחק כסרט "שלו"... היא השתתפה ביצירה של הסרט, במובן מסויים זאת גם היצירה שלה, לא?..

במובן מסויים

אבל עקרונית, אם תשאלי אותי, יצירת הסרט שייכת הרבה יותר לתסריטאי או לבמאי מאשר לשחקנים...

buffgirl

New member
הולי שיט, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זה נראה כמו סרט... בנות
בלאכס.

אחוות המכנסיים הנודדות ^^ ../images/Emo42.gif

אוי זה ספר כזה מומלץ. אם מישהו מעוניין אני יכולה לכתוב את מה שכתוב מאחורי עטיפת הספר כדי לדעת מה בערך יהיה בסרט. אני תוהה עד כמה הם הרסו את הספר...

Lucky Charmed

New member
../images/Emo51.gif

אני מקווה שזה יהיה סרט נחמד ולא סרט בנות קלאסי..

-הולכת על זה- ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שתי הערות קודם - 1. אני כותבת כאן את מה שהולך בספר [העתק מכריכת הספר]. אני לא יודעת עד כמה יוצרי הסרט היו נאמנים לספר. 2. לכל מי שבא ללכת לסרט בלי לדעת שום דבר על הסרט ומה יהיה איתו שלא יקרא כי יש כאן ספויילרים קטנטנים [אני חושבת]. אז זהו - אפשר להתחיל... *** ארבע חברות בלב ובנפש, בנות חמש-עשרה בערך, עומדות לבלות את חופשת הקיץ בנפרד - לראשונה בחייהן: לינה היפה נוסעת עם אחותה לסבה וסבתה ביוון; ברידג'יט הספורטאית יוצאת למחנה קיץ לשחקניות כדורגל בבחה קליפורניה; כרמן חמת המזג מתכננת לבלות בחברתו של אביה שהתגרש מאמה; וטיבי המרדנית נשארת בעיר מגוריהן ומוצאת לה עבודת קיץ. ערב יציאתן מגלות החברות כי מכנסי הג'ינס שקנתה כרמן בחנות יד-שנייה הן מכנסי פלא. עובדה, הן הולמות את ארבעתן למרות מבחנה גופן. ארבע החברות מחליטות כי המכנסיים ינדדו ביניהן במהלך החופשה - שבועיים אצל כל אחת מהן, ומנסחות מסמך המגבש את כללי השימוש במכנסיים הנודדים. "המכנסיים הנודדים" מעניקים לארבע החברות את התמיכה והכוח להתמודד עם החוויות הרגשיות העזות שהן נחשפות אליהן במהלך הקיץ: אהבה, מוות, קשיים במשפחה, והמורכבות המלווה את תהליך ההתבגרות. סיפוריהן של ארבע החברות משולבים זה בזה לכל אורך הספר, וחליפת מכתבים בין הבנות שזורה ביניהם. *** הערה שלי: את הספר כתבה אן ברשרס והיא מברוקלין, ניו יורק.

S h a y 9 9 9

New member
הממ... חוץ מהקטע עם המכנסיים

זה נשמע די דומה לסגנון הסיפורים של ג'ואן...

למעלה