Sirpad

mayush63

New member
do you mean the whales show?

They are so absolutely adorable! but ive just read PETA's opinion about this whole thing and im feeling guilty..​

sirpad

New member
הם אמנם חמודים, וחכמים

אבל גם את יודעת, שהם רק מקום שני בדירוג היצורים הכי אינטילגנטיים ביקום.

mayush63

New member
כן אבל העכברים יצאו #$%₪^ ../images/Emo67.gif

והדולפינים חמודיייייים אגב וודאי ידוע לך שדאגלס היה פריק מקים, ואם היה חי היום בטוח שהוא היה מתעלף מהאייפד וגם- הגיע הזמן לעשות סרט # 2 - המסעדה אתה פנוי להתחיל עבודות הפקה?

sirpad

New member
אפשר לסכם את פילוסופית המק

כ"יישמנו את כל מה שעצבן את דאגלס, וגרם לו לכתוב שבעה ספרים", אז אין סיבה שלא יהיה פריק. ואם את בהוליווד, אז תודיעי לי כשתקבלי גרין לייט, אני אבוא.

mayush63

New member
תבוא לעזור לקבל את הגרין לייט הזה- עצלן../images/Emo88.gif

sirpad

New member
ההפקה פה בדנמרק

לא תתן לי גרין לייט לצאת להוליווד, בלי שיש לי גרין לייט מהוליווד, מינימום.

mayush63

New member
פפפפפ אני אכתוב מכתב שלושה עותקים

אמנות זה חשוב ספיקינג אוף
- בדיוק אני קוראת על אנזים בשם skywalker שהחליטו שפועל לרגולציה של התקשורת הבין סינפטית (במח כן- של זבוב פירות) יש גם ציורים צבעוניים חביב גם לנוירוביולוגים יש דמיון והם אפילו יוצאים מהבית והולכים לראות סרטי מד"ב להמונים, ולא רק ברגמן וערוץ המדע המקומי הגילוי הנ"ל מילא אותי פליאה והתרגשות הרבה יותר מהאנזים המתוסבך הזה

<כותרת>

בחרתי שלא לפתוח את האינטרנט במפגיע אחרי החוויה הזו. תחשבי על זה ככה בכדי לאזן את תחושות האשם, את צריכה עכשיו ללכת לראות את סירק דה סוליי.

mayush63

New member
קרקסים זה יותר מדי בשבילי

אין מצב שאני הולכת להופעה בקרקס אני לא בטוחה שמה עושים שם לאנשים זה מוסרי
כמובן שננזפתי שאנ יפת נפש ומגזימה שכתהיתי בקול רם אם כיף ללויתנים לחיות במיכלי אמבטיה מבחינתם אבל מה חדש הם עדיין חמודים נורא! תמיד אפשר לנהפיק איזו רציונליזציה בקשר לחינוך הציבור לאהבת חיות כדי להצדיק את העובדה שהיה ממש כיף שם

בפעם הראשונה

שראיתי את סירק דה סוליי, וזה היה לפני המון שנים,הדודים שלי שלקחו אותי להופעה, טרחו להדגיש בפניי שזה "קרקס בלי חיות" כי הם ידעו שאני רגישה בנושא. אמרתי לעצמי טוב אין חיות- אז אין, מעניין במה עוד הם ימלאו את הזמן. יצאתי מהמופע בדמעות. לא בגלל החיות, או העדרן, אלא בגלל שזה היה כל כך יפה. מאז הם התמסחרו קצת יותר, וזה משפיע, אבל עדיין זו חוויה שאני יכולה להמליץ עליה. אני לא יודעת מה עדיף, בתור לוויתן, לחיות באמבטיה או שקפטן אחאב יתקע בך צילצל.

mayush63

New member
כן את צודקת פעמיים

בייחוד אם הקפטן אחאב הוא יפני (הדבר היחיד שיש לי נגדם- $%^%₪) וגם נזכרתי שהסירק הזה אמרו להיות שונה ומיוחד טוב אולי.. סיפור נחמד

sirpad

New member
לא מוצא סיבה לקרקס חיות

מה הטעם בלהיכנס לאוהל גדול שהחיות מחרבנות בו? כשיהיה קרקס תחת כיפת השמיים, אבוא.

sirpad

New member
ידוע

אבל לא רציתי להשאיר אותה מחוץ לשיחה בלהגיב רק לך.

billc

New member
אני לא ממש עוקב

את גרה באנגליה, ומטיילת בארה"ב?

למעלה