Sinta Klaas כבר ביקר אצלכם?

smaak

New member
../images/Emo28.gifSinterklaas../images/Emo28.gif

למי שחי על הירח, ולא מודע לעובדה- בימים אלה חוגגים את בואו של Sinterklaas בבלגיה, הולנד, ומדינות נוספות. אצלינו החג נחגג בשישי לחודש, כי אנחנו חייבים להיות שונים מההולנדים, לכן ביום שבת בלילה, לפני השינה, נכין בבית נעל ונשאיר בה גזר לסוס של Sinterklaas. בבוקר יאן ימצא את המתנה שביקש ליד האח (האמת היא שאנחנו לא משתמשים בכלל באח, אבל זה דווקא יוצא טוב לכבוד פיט). היום חגגו הילדים את בואו של Sinterklaas בגן, וההורים הוזמנו לצפות בהצגה שהועלתה על ידי המורים והילדים. העלילה סיפרה על ליצן בשם ריקרדו, ליצן עצוב, שהפיטים, הילדים וסינטרקלאס מנסים לשמח. לכל הילדים בכל הכיתות היה כובע בצבע מסויים, וכשהגיע תורם הם שרו לריקרדו שיר, ונתנו לו מתנה שצבעה תואם לצבע הכובעים שלהם. בסיום החגיגה קיבלו הילדים ספקולאאס בדמותו של Sinterklaas, וגם דמות משוקולד. ההורים קיבלו אפריטיף. מעלה מעט מאוד תמונות מהאירוע. מתנצלת מראש על האיכות.

smaak

New member
כיתת האדומים בריקוד על הבמה בבי"ס

אגב, הפיטים זרקו על הילדים וההורים פיקניקים, הילדים נראו מתורגלים וזינקו על הרצפה כדי לתפוס את הפיקניקים.

מלפפiן

New member
אחלה תמונות! מתה על סינטרקלאס,

אגב, ספוקלאס, אם את אוהבת, יש כאן (אני מתארת לעצמי שגם בבלגיה) קרוזלי (מוזלי) בגירסת חורף בטעם ספקולאס, בכוס עם חלב, ממש מעדן!

smaak

New member
לא, אבל הוא קיבל מתנה הבוקר

במקום מחר, לאור העובדה שאני עובדת ורציתי לחזות בו מתלהב מהמתנה. אבל יש פיטים שמשום מה הצמידו אותי אליהם
, כך שהחג מלא הפתעות..

buffer

New member
היום בארוחת צהרים

דיקן הקולג' התחפש לסינטרקלאאס ועשה הצגה שלמה. היו לו שני זוורטפיטן שזרקו על כולם פייפרנווטן. היה חביב.

מלפפiן

New member
אוי, אני זוכרת שעשו לנו את זה בביה"ס

שלמדתי הולנדית, היה ממש סבבה!

עמנואל21

New member
סינטר קלאס ביפו

אז היום הוא הגיע גם ליפו, והח'ברה פה בארץ עלו מדרגה והילדים יכלו לעלות לאוניה וזוכו לשייט קצרצר מול חופי יפו עם שירים והפעלות ברוח החג ובהולנדית והיה פשוט אדיר.

ayala26

New member
הוא בכל מקום...

קודם בגן של הבן שלי אחר כך הבוס שלי החליט לעשות את הסיכום השנתי מחופש לסינטרקלאס! והיום גם מול הסופרמרקט. הבן שלי מאוד אוהב את הפיטים השחורים ומיד מקבל מהם מכל טוב (אתמול קיבלנו מהפיט השחור של חברת האוטובוס אריבה את האות A של אריבה...) אבל לסינטרקלאס הוא אפילו לא מוכן לתת יד!!

yaelli10

New member
אמממממ סופסוף זה נגמר

היום היומולדת שלו והוא עוזב עד לשנה הבאה. האמת היא שזה פרק זמן מספיק לחלוטין. מיותר לציין איזה חג מסחרי הוא זה.

למעלה