Singels Box

Rוית

New member
Singels Box../images/Emo35.gif

אוקי, אתמול הייתי לי בקניון חיפה בשביל משהו וכבר הסתובבתי שם כמובן ונכנסתי לחנות המוזיקה "צליל".. כמו שלא מזמן הודנו שכולנו עושים-ישר חיפשתי את אלאניס לראות מה מציעים שם ומה טווח המחירים. קודם כל הייתי בשוק מהמחירים, כל דיסק, לא משנה איזה (ישן, חדש, וואטאוור), 89.90!! יותר מטאוור אפילו, הייתי בשוק!! ומי שחבר שם (שזה איזה 35 שקל לשנה כמו שהסבירו לי) יש לו על המוצרים שם איזה 10-20 שקל הנחה.. בכל מקרה, פתאום אני רואה משהו מוזר שבחיים לא ראיתי! מין קופסא, לא גדולה מידי, לא קטנה מידי, שקראו לה The Singels Box או משהו כזה, שהכילה 5(
) סינגלים
של אלאניס מתקופת JLP! (הדבר היחיד שאני זוכרת שהיה כתוב שם שזה כולל את UOK מהגראמי) חבל מאוד רק שזה עלה 240 שקל!!!! על רקע הקופסא רואים את אלאניס נשענת על קיר במזדרון.. תמונה מוכרת, כזו חשובה עם קצת אור... *מחפשת את התמונה* סוף סוף אחרי שעה של חיפושים (בלי הגזמה) מצאתי את התמונה! בכל מקרה, רואים את הלמעלה של התמונה על הקופסא הזו.. אני אישית בחיים לא שמעתי אל זה, מישהו כן שמע?!

AlanisJunkie

New member
בטח! קופסת הסינגלים..

לפני שנה שנתיים היתה עליה מכירה פומבית בוואלה, נראה לי שדודי שהיה משתתף אז בפורום שלי זכה במכירה. הוא הייד שהציע 100 שקלים! וגם לעדי יש את הקופסה הזו. נדמה לי שהיא קיבלה אותה בחינם, כפיצוי על עוגמת נפש שגרמה לה אחת החברות שמוכרות באינטרנט.

j u n k

New member
כמובן...

אני זוכרת שהתעתי עליה איזה מחיר מוגחך במכירה פומבית...כמובן שהפסדתי- מה שמאוד ביאס אותי. אבל דוגרי זה ממש לא שווה 240 שקל נחיה גם בלי שמענו את כל השירים שם אין חדש...

Rוית

New member
בגלל זה לא קניתי

אבל היה לי נחמד לראות את זה.. זה נראה לי מאוד נחמד..

למעלה