Sing Halleluiah!

dekt

New member
אחי אני בוכה

ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםם זו דוגמא לחברה שתמיד דוגאת לכל הלקוחות גם למשקיעים במאסטרס וגם ל"פשוטים" באקספורט אני חייב להחליף את המערכתתתתת קניתי אותה לפני פחות משנה אני מחזיר לו אותה מוסיף ככה אלפיה שתיים וקונה את הדבר המדהים הזה אני אומר לכם עם כיוון טוב עורות טובים זה פשוט מערכת מקצועית לגמרי תודה למי שפרסם את זה אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

WinterZ

New member
;)

אחי, שמח לשמוע שעשה לך טוב. אבל Pearl ספגו מפלה קשה ב-2006 מ-Mapex, Sonor ו-Gretsch. בעוד שבחו"ל המחירים של ה-M Birch, 3005/2005 וה-Catalina פחות או יותר דומים לאקספורט, העדיפו לקנות את הסטים הנ"ל שעשוים מבירץ'/מייפל מלאים בעוד שהאקספורט באותו מחיר עץ צפצפה. Anyway, כנראה שהרבה ילכו להחליף את הסט, אני מאוד שוקל להחליף את ה-ELX החדשה שלי ל-Vision (כמובן רק להוסיף קצת כסף)

drums123

New member
ה-Catalina לפי דעתי לא באותה הליגה

בכלל. הבירץ' שלה הוא משהו מאוד מיוחד ואחד המתאימים ביותר לפיוז'ן.

WinterZ

New member
מבחינת מחירים אחי

הם כולם באותה הרמה (בחו"ל) פחות או יותר.

tb 181

New member
וגם מבחינת איכות.

חוץ מזה ששכחת רת הפרו אם, שנראה כמו הסט שבאמת לקח את רוב המכירות בטווח במחירים הזה בשנתיים האחרונות.

WinterZ

New member
לא הייתי סגור על העץ של ה-Pro M.

וכן, הסט הזה בשנה האחרונה באמת לקח בענק.

GhostDrummer

New member
אז הוויז'ן זה כאילו בירץ'.

מעניין מה הטווח מחירים של הVLX והECX בארץ...

asafd67

New member
הי. על איזה מערכת אתה מדבר?

על איזה דגם הכוונה? ואיך אתה יודע מה להחליט אם רק כעת יצאו הדגמים האלו? תודה.

tb 181

New member
באופן עקרוני רק בעלי עסקים/אמנים של

החברות. אבל אתה יכול לנסות לדבר עם חנויות/חברות ולקמבן משהו. לפי מה שבדקתי לפני שנה היתה גם מכירת כרטיסים לא באופן חוקי, כך שגם זו אפשרות.

GhostDrummer

New member
אז לא הבנתי מה כל הקטע בNAMM

אם לא To show off to the public כמו שאומרים...

tb 181

New member
עקרונית זה מיועד לבעלי החנויות..

ראשי התיבות מייצגות את National Association of Music Merchants. במקור היא היתה מיועדת כדי שבעלי החנויות יבחרו אילו דגמים הם רוצים שיהיו בחנויות שלהם, אבל אני מאמין שכולם רואים לאן זה הגיע היום..

WinterZ

New member
וזה לא כזה רע,

ציבור שלם של מתופפים מחכה לאירוע הזה מדי חצי שנה. אני מאמין שזה גם דוחף את החברות לשדרג את הסטים שלהם, וכמו שזה נראה עכשיו, Pearl לקחו את השנה האחרונה הכי רציני שאפשר.

למעלה