sing along everybody

danielpthegreat

New member
היי בא לי תהילים של נקמות עכשיו

יאלללה אל נקמות ה הופיע וכנס בהם יחד עם חטיבת גולני בגנין.... ולך סרן יקר בתל השומר תחלים כבר ועלה על בגדי הקרב.......חזרה לחבריך הלוחמים....הם מחכים לך היום..... חברים אני במצב רוח קרבי סלחו לי......המצב אתם יודעים.... אביו של אותו סרן בשעות אלו מעודד את בנו בתל השומר....כל היום מדבר על בנו הגיבור....ובלילות ישן איתו צמוד קרוב לבנו היקר...

rainbow too

New member
שיר מדהים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם אותי הוא מאד מרגש, לעיתים עד דמעות.
אבל אף פעם לא ניסיתי לשיר אותו, מאותן סיבות שהזכרת.
איך אמרת, OOOOOOMMMMMM?

ואני דווקא תמיד נוהגת לשיר../images/Emo66.gif

בעודי נוהגת (חה-חה...שימו לב למשחק המילים!) השיר העכשיווי שלי הוא underneath your clothes של שאקירה (כן כן- אני יודעת שיש כאלו שטוענים שהיא אמרה דברי נאצה וכו´....) שיר מ-ד-ה-י-ם ביותר ושיר המקלחת שלי הוא של שאניה טווין- you´re still the one looks like we made it look how far we´ve come my baby it might have taken the long way I knew we´d get there someday they said, I´ll bet they´ll never make it but just look at us holding on we´re still together still going strong you´re still the one.....

לסלי

New member
היי גם השיר שאני שרה בזמן האחרון

הוא של שאקירה.... אתמול הוא פשוט לא יצא לי מהראש. ומהפה....

לסלי!!!../images/Emo24.gif

underneath your clothes there´s an endless story there´s the man I chose there´s my terrritory and all the things I deserve FOR BEING SUCH A GOOD GIRL, HONEY

לסלי

New member
נטשה!!!

**** *
*
*

הללויה....

לעולם! הללוליה.... ישירו כולם! במילה אחת בודדה, הלב מלא בהמון
.... ה-ל-ל-ו-י-ה! .... (סליחה מראש על הזיופים!)

שייייייייייייירה בציבור..

אני מצתער.... אבל אני לא יכול לצטט שום דבר בגלל שאני לא זוכר שום שיר בעל-פה....... מה שאני שר יוצא ישר מהלב...... ולפעמים המילים לא באים בקלות... וזה קצת מהכזב. אבל הרבה פעמים זה כיף.... וזה זורם...וזה קצת מזייף... אז: ביום סגריר אחד, יצאתי מהבית והלכתי לישון אצל חבר..... למחורת בבקור צחצחתי ת´שיניים והלכתי לטייל. ראיתי עצים, ראיתי עלים, ואולי קצת זאבים.... ולפעמים גם שמים כתומים... טוב, אז זה ממצא את זה, פחות או יותר. (סתם, כי בה לי לדבר...) אז אני לא יכול לחכות לפגישה אתכם....

מדיטציה מוזיקלית

אלו הוראות המדיטציה שהתחלנו לעשות ביום שישי לפני ש... אתם יודעים מה קרה. בכל מקרה זו מדיטציה מאוד חזקה, שאני מאוד אוהב. אחד הדברים שהיא עושה זה מפתחת את הקול ע"י פתיחה של הצ´אקרות ויצירת קול מהדהד (ויברטו), שנובע משחרור של הפוטנציאל הטבעי של הקול.בניגוד לפיתוח קול שזה כמו אילוף של הקול. טוב, המדיטציה מבוססת על הסולם של דו, רה, מי וכו´. לכל צ´אקרה יש הברה שיוצרת הידהוד בה ופותחת אותה. יש לשיר את ההברות בהתאם לגובה בסולם. כלומר (אלו ההוראות): התבוננו בצ´אקרה הראשונה, צ´אקרת השורש (שנמצאת בין הרגליים בין אברי המין לפי הטבעת) ההברה היא U התו הוא דו. אפשר להתכוונן לפי כלי מוסיקלי או לשיר את השיר "דו הוא דוב לבן צפוני..." קודם תתכווננו על הגובה ואז תהגו את ההברה. חזרו על כך כמה פעמים שמרגיש נכון לכם, תוך כדי ריכוז במרכז השורש. הצ´אקרה הבאה, שנקראת גם צ´אקרת המין, הרה ומושב הגוף הריגשי (נמצאת כשני סנטימטרים מתחת לטבור), ההברה שלה היא O (הצליל או באנגלית) התו הוא רה. מקלעת השמש, הצ´אקרה השלישית, מושב הגוף המנטלי והאגו נמצאת באזור הסרעפת מתחת מפתח הלב. ההברה היא RAM (ראם) התו הוא מי. צ´אקרת הלב, מושב הנשמה נמצאת באמצע החזה בין הפטמות. ההברה היא אה AAA התו הוא פה. צ´אקרת הגרון, מרכז הביטוי וההבעה, נמצאת מעל עצם הבריח ומתחת לגרוגרת. ההברה היא היי HEY התו הוא סול. צ´אקרת העין השלישית נמצאת בין הגבות. ההברה היא אי HEE התו הוא לה. צ´אקרת הכתר היא החיבור שלנו לאינסוף והיא יושבת על הקודקוד. ההברה היא מממ MMM התו הוא סי. הצ´אקרה הבאה נקראת כוכב הנשמה, או צ´אקרת האני העליון והיא כ-13 סנטימטר מעל הק´ודקוד. אין לה הברה אלא שקט אך בהתכווננות שלכם תתכווננו לתדר של דו גבוה. הקשיבו ונסו לקבל צליל שיהיה הקוד של הנשמה שלכם. הקשיבו אל השקט. אם בא צליל הגו אותו והתבוננו בנקודה מעל הראש שלכם. עכשיו תעשו את הדרך מטה במורד עמוד הצ´אקרות, אותן הברות עכשיו לרדת במורד הסולם. תהנו..בהצלחה.
עמיחי

וואוו עמיחי נתת לי רעיון!!!

המפגש הבא יהיה מפגש שירה בציבור- למי שעדיין לא מעודכן- שירה בציבור א-לה שרהל´ה שרון זה ה-ד-ב-ר היום בעיר....רטרו רציני לימי המלחמות... הכינו את השירונים...או שבכלל....היי!!! אפשר ללכת לפאב קריוקי!!!

MsPiggy

New member
השירה בציבור שלי...

שרתי היום בציבור - כמובן שאף אחד לא שמע אותי בגלל שהייתי על הגשר בין קרית מוצקין לקרית ים והיו הרבה מכונית ולא היו אנשים, אז שרתי חזק... כשהיו אנשים שרתי חלש ולא שמעו אותי. וזהו...

יה-יה

New member
והשירה בציבור שלי...

אתמול הסתובבתי בחנות ספרים גדולה (למה זה חשוב שהיא גדולה... תכף תבינו
) וברקע התנגנו כל מיני שירים מוכרים. הסתובבתי בין הספרים ושרתי לעצמי בקול (לא, לא בקול רם, לא להיסחף). כשעבר מישהו מהקונים, המשכתי. (מי מכיר אותי בכלל...?) כשעבר מישהו מהמוכרים, הפסקתי. (אולי אני עוד אחזור לשם...). ולמה זה חשוב שהיא גדולה? כי בעצם אף אחד לא שמע אותי... אני מניחה

MsPiggy

New member
אםילו אם הם שמעו?...

למי איכפת - אף אחד לא מכיר אותך... זה יהיה תרגיל נחמד לבוא לעיר שבה אף אחד לא מכיר אותי, ואני כנראה לא אחזור אליה בעולם ולעשות צחוק מעצמי! וגם להתחיל לשיר בקולי קולות ברחובות...

ואם הם כן מכירים אתכן???

אז?? אז ישמעו אתכן שרות...ביג דיל! אני לא חושבת שאני מעצמי צחוק כשמישהו שומע אותי שרה... מצידי שיחשוב מה-שהוא-רוצה!!

MsPiggy

New member
זה לא ככה אצלי...

מילא אם הייתי מזייפת... אבל הקול שלי ילדותי, אני לא אוהבת אותו! כשאני מדברת אז זה עוד בסדר ואני גם מנסה להנמיך את הקול שלי שישמע נורמלי... אבל כשאני שרה...

מה גרם לך לא לאהוב אותו?

אני...יש לי קול חביב אבל אין מצב שאני מתחבר לקצב מסויים ושר את השיר כמו שצריך. לא שזה מונע ממני לשיר בכל מקום בכל מצב. אם זה מפריע למישהו אני לא אשיר לידו. אך זו הנאה כה אדירה להעביר את הרטטים הללו דרך הגרון שלי ולפלוט רצף של מילים אשר מתחברות לפלא וויבראלי. כל מי שמכיר אותי יודע שאם אני אשיר לו איזשהו שיר אין מצב שהוא ידע מה לעזאזל אני מחרבש שם בין השיניים. אבל זה לא עוצר אותי..:) ואגב שירה ראיתי אתמול עם ידידה יקרה סרט נהדר. רווק + ילד עם יו גרנט הסרט נהדר בפני עצמו רגיש ומצחיק. בכל מקרה גיבור הסרט הוא ילד אשר שר ללא הפסקה. הוא שר בצורה לא מודעות בכיתה ברחוב ובכל מקום. עובדה זו בנוסף לעוד כמה מגרעות קטנות שהחברה והמציאות העניקו לו הוא הופך להיות לאאוטסיידר של הבית ספר עובר התעללות יומית מצד התלמידים, אין לו חברים ומשם העלילה מתפתחת אך למרות כל זאת הוא מחליט לשיר בפסטיבל הרוק שמתקיים בבית ספרו. בעוד שהשיר שהוא מתכוון לבצע זהו שיר מלודי בליווי חליל. הוא מודע לכך שלאחר שהוא ישיר יקטלו אותו כל הילדים בבית ספרו. אך הוא מחליט לשיר בכל מקרה (בעקבות סיבות שלא אגלה בכדי לא להרוס לכם את הסרט המתוק הזה...:). בסופו של דבר הכל מסתדר והחיים של הילד משתפרים להפליא. אך הוא באמת עשה את זה. הוא שר באולם מלא ברוצחים פוטנציאליים בכדי להעניק את אהבתו לאדם יקר לו. איזה אומץ, איזו אהבה. איזה דמעות התחילו לפרוץ מהעיינים:) שירה היא קסם כמו ראייה או יכולת המגע. למה להימנע מלהשתמש בה בכל עת ולמעשה להעניק אותה לאחר? כל הביקורות שלנו על עצמינו. המצאות של עצמינו על ידי מחקר מסיבי של איך אנו אמורים להיות. כשבעצם אנו מה שאנו עם הכלים והמאפיינים שיש לנו... למה לא לנצל אותם ?:) כמה פשוט וכה מסובך. באהבה.

למעלה