sing along everybody

sing along everybody../images/Emo6.gif

ביום שישי כוחה של השירה הפתיע אותי שוב מחדש. אחרי שמדיטציית הצלילים שאנחתי הפכה לריב קולני, המוזיקה לא הפסיקה אלא חזרה בצורה אחרת. שירה בציבור. איזה כיף לשיר בלי גיטרה, בלי שמישהו מנסה למשוך את כל התשומת לב אליו (התפקיד של הגיטריסט בכ"ד), פשוט שירה מהלב והנשמה. אני (וטליה אולי גם) שחררתי מחסומים שקשורים לשירה, שנבעו מרגשות נחיתות בנושא השירה, שגרמה לי העובדה שאחותי היא זמרת אופרה ועוד חוויות מדכאות הבעה אומנותית מוזיקלית שחוויתי בילדות. בקיצור, מאוד מאוד מאוד נהנתי לשיר ולגלות את קולי לעצמי ולאחרים. היום שוב פעם גיליתי את היכולת המרפאה של הקול. הייתי די מבואס, מסיבה מסויימת בבוקר, ואז נזכרתי בשירה ביום שישי/שבת וכמה נהנתי והתחלתי לשיר תוך כדי נהיגה על מלגזה במפעל פריגת. זה שימח אותי לאללה וחיבר אותי למקום נפלא של עוצמה וביטוי אישי, אומנותי וחברתי שאני שואף אליו. קדימה חבר´ה...EVERYBODY SING ALONG! WOOW...IT´S GOOD
YES........EVERYBODY
COME ON................

שירה,,, ולמה?

be aold the magic.... שירה זה דבר ניפלא..... לדעתי זה עושה לנו טוב בגלל.... לכל אחד מאיתנו יש הרגשה שיש לו הרבה מה להגיד... (לי במיוחד.... IC4 and wisdom יכולים להיות עדים....) ולפעמים לא בה לנו לדבר.... ואז.... לעזזל אין לי כוח לזה. ואז אני מתחיל לשיר.... ברור.? יופי, גם לי לא.

deep ocean

New member
יוווהוווווו ../images/Emo45.gif

אתה וטליה ביחד - זה דואט סוף הדרך!!!!! עמיחי, היה לי אישית מאד נעים ומהנה לשמוע אותך שר!!!
אני ממש שמחה שאתה גם שר לעצמך!

יה-יה

New member
../images/Emo6.gif

גם אני, אחרי הלילה המדהים שהיה, שרתי לעצמי. והיום, לא רק שרתי לעצמי, אלא גם סגרתי את החלונות ורקדתי. היה אדיר. עשיתי את זה מול המראה... אבל לא הייתי לבד. היה שם... השופט החרא הזה... הוא אמר לי כמה דברים... ואני... הזמנתי אותו לרקוד איתי... הוא אמר שלא בא לו כרגע...
משתפן
אז רקדתי כאילו אף אחד לא רואה. ומה-זה נהניתי !!!!!!!!!!!!!!!! תודה

יחד לב אל לב, ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין יותר מתאים לדבריך
יחד לב אל לב נפתח ונראה ת´אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקוה לאהבה איך שהלב נפתח חובק את העולם ובקריאה גדולה נשיר לאהבה אימרו הכל אפשר ולא מאוחר השחר כבר עלה זמן לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת´אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקוה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה נשיר לאהבה לה...לה...לה... יחד לב אל לב נפתח ונראה ת´אור שבשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקוה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה נשיר לאהבה אוהבת אני

מילות האהבה

אני כבר שעתיים באקסטזה. שר ורוקד בליוויים של קווין בשיר המופלא THE WORDS OF LOVE מהאלבום HOT SPACE ´82. למי שלא מכיר שירוץ לקנות את האלבום רק בשביל השיר הזה. הנה המילים:"Don´t touch me now don´t hold me now Don´t break the spell, Darling Now, you and me Look in my eyes and speak to me the special promises I long to hear LAS PLAVRAS DE AMOR LET ME HEAR THE WORDS OF LOVE DEPOSITO MI AMOR Love me so, and gently What foolish world so many souls senselessly hurt through the never ending cold And all for fear and all for greed speak any tongue but for God´s sake we need LAS PALVRAS DE AMOR LET ME HEAR THE WORDS OF LOVE DEPOSITO MI AMOR LET ME KNOW THIS NIGHT AND EVERMORE This room is bad this night is cold we are far apart and growing old but why we live? we´ll meet again So then my Love may we whisper once more who I adour LAS PALAVRAS DE AMOR LET ME HEAR THE WORDS OF LOVE DESPOSITO MI AMOR TOUCH ME NOW MAY WE SHARE THE WORDS OF LOVE FOR EVER MORE. FOR EVERMORE כן, בואו נחלוק את מילות האהבה, חברים וחברות אהוביי.

שששששששש בלי שאף אחד ישמע ../images/Emo129.gif

הורדתי, שמעתי ונהנתי זה מקסים תודה אוהבת

את יכולה להביא את זה?

אולי אפשר ליצור קישור איך שהוא לשיר מתוכנות מוזיקה באינטרנט? את יכולה להביא הנה את THE WORDS OF LOVE של קווין? אני אשמח וכולם יהנו.

איתגרת אותי ../images/Emo6.gif

לפורום זאת תהיי בעיה להעלות (הגבלה של גודל, וסוג קובץ), אבל.... יש בראשי כבר רעיון איך להשמיע לכולם את השיר...תתן לי את הזמן להתארגן על זה וכשיהיה מוכן אני יודיע בפורום
אוהבת

קרה לי משהו דומה.

האמת, מאז שאני זוכרת את עצמי, רציתי לשיר. אבל איכשהו הקול שלי לא משהו. אז ויתרתי. למה? אולי כי חשבתי שכדי לשיר אני צריכה שיהיה לי קול מדהים ונעים. אפילו עם עצמי היה לי קשה לשיר. כשהתחלתי ללמוד יוגה והתחלנו להשמיע את ה"אום" במעגל האנרגטי, הרגשתי איך הקול הרדום שלי נשמע כל כך שקט, כמעט שלא נשמע. לאט לאט התחיל לקבל צבע, חיים משלו. באחד השיעורים המורה ליוגה ביקש שבסיום תרגילי הנשימה, נעצום עיניים, נעצור את הנשימה ונתרכז במנטרה כלשהי. אני שמעתי את המנטרה "אום" בעוצמות כל כך חזקות, בשירה נפלאה, והיה זה קולי שלי. ללא מחסומים ללא פחדים ובעיקר ללא שיפוט. התחושה היתה מדהימה ומשחררת. באותו סוף שבוע ישבתי בחדר, קצת מבואסת מכל מיני דברים שעברו עליי באותה תקופה, עם עצבות קלה בלב. החלטתי שבא לי לקרוא ספר, ניגשתי למדפי הספרים שלי, עצמתי עיניים במטרה לבחור אקראית ספר. הרמתי את ספר תהילים. לא יצא לי לקרוא תהילים, המון, אבל המון זמן. אז פתחתי את הספר והתחלתי לקרוא, לאט לאט הקריאה הפכה לשירה. הגעתי לשיר מדהים ומוכר לכל. מאחר ואחרים הלחינו אותו לפניי, היה לי קל להתחבר ולשיר אותו. השירה שיצאה לי ממש מתוך הבטן היתה כל כך משחררת, נעימה, מדהימה בעוצמתה עד כדי דמעות. ולצורך העניין הציטוט כמובן: שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי עזרי מעם השם, עושה שמים וארץ אל יתן למוט רגלך, אל ינום שמרך הנה לא ינום ולא יישן שומר ישראל השם שמרך השם צלך, על יד ימינך יום השמש לא ככה וירח בלילה השם ישמרך מכל רע, ישמור את נפשך השם ישמר צאתך ובוארך מעתה ועד עולם..................... וואלה, השיר הזה מרגש אותי גם עכשיו. אז תנו לי כמה דקות אני רוצה לשיר אותו בקולי קולות מישהו רוצה להצטרף? עמיחי, יקירי, תודה שהזכרת לי את החוויה וגרמת לי לשוב ולשחזרה. אור ואהבה לכל

יה-יה

New member
אני יכולה לנסות ../images/Emo8.gif

אני לא מכירה אישית את אור ואהבה, לא יכולתי לדמיין אותה באותו רגע שרה. אז דמיינתי את עצמי, חוויתי את מה שהיא סיפרה ועברה בי צמרמורת מתחושת העוצמה שיש בישיבה... קריאת שיר מתהילים (ולא, תהילים לא עושה לי אישית שום דבר), שירת השיר (דמיינתי קולות של כנסייה)... קולות עוצמתיים (כמו שלך ושל טליה ביחד, למשל, ואף יותר מאלו
)... שירה שחודרת לנשמה, מעבירה בי צמרמורת ודמעות. זה מה שהיה. אוהבת מאד
יה-יה

danielpthegreat

New member
בא לי תהלים עכשיו ........

לחבריי הישראלים מתוך תהילים הברכה הבאה לי ולכם: יברכך ה מציון וראה בטוב ירושלים כל ימי חייך: וראה בנים לבניך ,שלום על ישראל: ולואי והברכה הזאת תלווה את כולנו מעתה ועד עולם!!!!!!!!!!!!

ואם בתהילים עסקינן....../images/Emo41.gif

תהילים קלז - ´על נהרות בבל שם ישבנו גם בכינו בזכרנו את ציון...´ יום אחד שמעתי לי רדיו כהרגלי...ופתאום היה שיר ידוע ומוכר...ואז נפל לי האסימון...בעודי שרה עם הרדיו: by the river of babylon where we sat down there we wept as we remember Zion.... איך קוראים להם? יש להם מחרוזת שירים מפעם עם השיר- סאני- נו- חבורה שכזו מפעם...אוף... בכל אופן התהילים הוא מקור שירים ידוע- אל תשליכני לעת זקנה וכמובן- ספרו של פאולו קואלו לקוח מאותה פתיחה של מזמור קלז- בשינוי קל- ´על נהר הפיאדרה, שם ישבנו גם בכינו´

למעלה