Sinery - don't you know

cacaroto

New member
Sinery - don't you know

חזרתי לחפש בקאזה (שעות).. השיר האבוד... חח יש עוד כאלו..( tia-baby talk) (regina - baby love) מה .. אין לאנשים את השירים האלו במחשב?

cacaroto

New member
זה שיר "איטלו דיסקו" נהדר

יש פה מישהו שמכיר אותו? יש תקווה?

iggygoldie

New member
תעברי לאי מיול ותמצאי :)

אפשר לשמוע ש- Sinery זה דואט עם K.B. Caps הנהדרים (שיתוף פעולה גרמני מחברת ZYX). אכן שיר נהדר.

cacaroto

New member
וואלה! תודה

אגב.. אני בן אני יחפש עכשיו..אולי.. kb caps - don't you know.. בקזה ..אולי זה ימצא לי.. אי מיול מסובך.. חחח יש עוד שיר יפה ל kb caps ... do you really need me

sandbird4

New member
יש לי את כולם אבל לא על MP3

או שאולי יש לי גם ב-MP3 ואני לא יודע....

sandbird4

New member
Baby Talk זה החידוש של Alisha

ל-TIA יש גם את TOY BOY (לא להתבלבל עם השיר של סניטה) ול-ALISHA יש גם את ALL NIGHT PASSION.

cacaroto

New member
ואי אני לא מאמין

הורדתי אי-מיול וזה מצא לי את כל השירים שרציתי.. בשנייה אחת מצא לי את sinery איש מערות שכמוני..חחח אתה יודע רק למה זה נשאר באדום שעות..ולא עובר לתכלת... יש דרך להאיץ את זה ??

sandbird4

New member
תנסה ב-DC++ ותהיה הרבה יותר מופתע

באימול אין דברים טובים. ב-DC++ נמצאים כל הדברים שבאמת קשה למצוא אותם.

sandbird4

New member
הוראות שימוש ב-DC++

קודם כל, חייבים לשתף קבצים בשביל להשתמש בתוכנה. כמה שיותר, יותר טוב. רצוי לשתף לפחות 20G כדי להתחבר לשרתים הכבדים בלי בעיות. קבצים לשתף: הכל! MP3, סרטים, תמונות וכו. אחרי כך, יש שם ICON של HOST HUBS, שזה רשימת שרתים. עוברים על הרשימה ומתחברים לשרתים שרוצים. כמה שמתחברים ליותר שרתים - יותר טוב ויותר סיכוי למצוא את מה שאתם מחפשים. טיפ לגבי שרתים: ברור שבשרת שמתמחה ב-MP3 וממוקם בארופה, וגם יש לו הרבה משתמשים אז בטוח שיש לו הרבה קבצי ITALO. נגיד אם אני רוצה לחפש ITALO אז אני אעשה מיון של השרתים לפי מדינות ואז אני אתחבר לכל השרתים בארופה שיש להם הרבה משתמשים וגם הם מיועדים להחלפת MP3. ככה הסיכויים שלי למצוא את מה שאני מחפש יותר טובים. יש לשים לב שהצלחת להתחבר לכל שרת (הוא רושם את זה במסך התחברות של כל שרת). כשיש לך מבול של שרתים אז אתה יכול ללחוץ על הכפתור של החיפוש ולחפש. אם מצאת קובץ מעניין אצל משתמש מסויים אז אתה יכול גם להוריד ממנו את רשימת כל הקבצים שלו, מי יודע... אולי יש לו עוד דברים מעניינים.

iggygoldie

New member
מה יש ב- DC++ שאין באימיול?

חיפשתי, וחוץ מזה שהתוכנה לא ידידותית, היא לא מוצאת איטלו כמו האימיול. יש לך דוגמאות לשירי איטלו שלא מצאת באימיול אבל כן מצאת ב- DC++ ?

sandbird4

New member
תאמת שלא בדקתי כבר כמה חודשים אבל

לפני כמה חודשים מצאתי ב-DC++ הרבה דברים שלא חלמתי למצוא בתוכנות שיתוף קבצים. אני לא זוכר שמות אבל מצאתי הרבה דברים ב-DC++. חוץ מזה ב-DC++ אתה מוריד ישירות מאותו אחד שיש לו את השיר ולכן אין צורך להמתין כמה ימים (או לפעמים שבועות) עד שהחמור מוריד משהו.

sandbird4

New member
דווקא ניסיתי עכשיו את החמור ולא

מצאתי שום דבר מעניין.

sandbird4

New member
נכנסתי לפני כמה דקות ל-DC++ ו....

הספקתי להוריד 2 שירים. פשששש... התוכנה הזאת עדיין הכי טובה.

למעלה