Since Iv'e Been Loving You

DOCTOR ROBERT

New member
Since Iv'e Been Loving You

והיום נעסוק באחד השירים באלבומם השלישי של סוחטי הלימונים שלנו, הלוא הוא Led Zeppelin III. זהו שיר בו פייג' מדגים את כישוריו בתחום נגינת הבלוז. אני חושב שזהו אחד השירים הטובים ביותר של זפלין, ובו ג'ימי פייג' נמצא בשיאו, מבחינתי. מה דעתכם על השיר?

בשיר הזה מראה פייג' לקלפטון

מאיפה משתין הדג וזאת מבלי להוריד מערכו של slow hand שמה לעשות הוא לעולם לא ישיר כמו רוברט פלאנט

shigaoni

New member
חחחחחח

'מראה פייג' לקלפטון מאיפה משתין הדג' בלי קשר ג'ימי הרבה יותר טוב לקלפטון

שמיקי

New member
וואו.

באמת אחד השירים היותר מרגשים וסוחפים של לד.. Since I've Been Loving You, I'm about to lose my worried mind.

AeroTom

New member
נראה לי אני אהיה קצת שונה בתשובתי

עם השיר הזה, מרוב האנשים פה... זה דווקא אחד השירים לא מהיותר אהובים עלי של הלהקה. הוא תמיד היה מהקצת פחות אהובים עלי. כמובן שהוא שיר נהדר, אין ספק. שקט יותר וזורם ובניחוח בלוזי. הסגנון הזה של זפלין בצורה נהדרת. אך תמיד הוא ו-Babe I'm Gonna Leave You לא היו מהאהובים עלי יותר בשירי הלהקה. למשל באלבום שלו-זפלין 3, הוא יהיה תמיד מדורג אצלי די בסוף. אבל מה לעשות שיש, לפחות בשבילי, המוני שירים טובים שהם נהדרים יותר. אבל שום דבר לא אומר שאני מסכים שהוא שיר נהדר עם מקצב איטי מאוד מושך. הוא גם אתנחתא טובה בהופעות אחרי שירים יותר קצביים ועוד יותר באלבום הסטודיו בו הוא נמצא, שם הוא בדיוק מפריד בין Celebration Day ל-Out On The Tiles. זה מיקום נהדר בשבילו לדעתי באלבום. במקומות כאלה שירים כאלה צריכים לבוא.

וואי, איזה פלאשבק הבאתם לי.

פתאום עליתי על זה שכבר שנים לא שמעתי את III כמו שצריך. ואין לי אותו בבית! לאן הוא נעלם?! אז עכשיו בגללכם אני בקריז, צריך את המנה, ואשתי תצטרך לשמוע אותי שורק את הריף של הגיטרה כל הערב.

hodaya17

New member
שיר מצווווין

אני אוהבת בעיקר את הפתיחה, אני יכולה לשמוע אותה בלופים שעווווות וזה לא ימאס לי בחיים....

למעלה