SimSit 2

SimSit 2

תקשיבי מתוקה, אני שמחה שאת פתחת לעצמך שם משתמש וכל החרטה הזה, אבל לפחות תורידי תתמונה ותפסיקי להשתמש בתמונות של אחרים, ובטח שלא שלי! תודה ויום טוב לך.. נ.ב אם לא תורידי את התתמונה אני אצטרך לפנות להנהלת תפוז, ומשם הדרך רק קשה. זה הרגיז אותי מאוד!

murzik3591

New member
נהוג לעשות כמה דברים:

לציין במי מדובר אם פותחים הודעה חדשה ופונים בה למישהו מסויים. דבר שני, פניה מסוג זה אגב לא אמורה לעניין את שאר הפורום ואת יותר ממוזמנת לשמור את האיומים שלך למסרים אישיים. סוף שבוע נעים

ברגעים כאלה,

כשהעניין הוא רציני וצריך ליחס לו חשיבות רבה, אני מרגיש דחף עז להגיד את הדבר הבא: במחסן החדש של כאילו, מסתתר אתם לא תאמינו. כוכב שעכשיו רק גילינו, כמוני ככה קוראים לו. אדון כאילו אתכם יארח, וכמוני יתן לו יד. כמוני הוא כמעט כמוך, וכמוך אין עוד אף אחד. פצפוצים!!! פצפוצים!!! כמוני אוהב תירס!!! הוא היה אומר "החמסן של כאילו", נכון? זהו, אני את שלי אמרתי. תסיקו מסקנות. וזכרו, דווקא אוהב חלודה.

pure_as_fire

New member
זוכר לפני זה

היה המחסן של כאילו עם יצור וורוד מסומם כזה בשם "אפילו" עם אף כמו חדק או משהו כזה.

בטח שאני זוכר,

אפילו היה הראשון. אני חושב שקראו לו ככה בגלל האף שלו. הנה תמונה שלו, והנה אחת בפרופיל. הוא אמור להיות פיל מעוות מצ'רנוביל או משהו כזה?

רשמתי למי זה

בנושא ההודעה שלי.. זה הכינוי. ורשמתי לה בכל הפורומים שבהם היא משתתפת, וגם במסרים אישיים. תודה.

murzik3591

New member
עכשיו רק נשאר...

להסתובב עם שלט ענק מול הבית שלה. נראה לי של כל כך הבנת את הנקודה, אני אנסה להסביר את עצמי מחדש: את רושמת הודעה חדשה בפורום, מה שאומר שזה אמור לעניין לפחות חלק מחברי הפורום. עכשיו נסי להתרכז כי אנו עוברים לשלב השני שבו אנו מבינים ומטמיעים שלכל פורום יש איזושהי יחודיות וסיבה לקיומו, נסי להתרכז עכשיו כי הנה מגיע השיא... ההודעות בפורום אמורות לגעת בנושא הפורום או הנושא שמיחד את האנשים בו אחרת אין טעם לקיומו. עכשיו אנא ממך הסתכלי על שם הפורום הנ"ל... תתרכזי... תסגרי את העיניים... תספרי 8 וחצי כבשים בדיוק... תחשבי קצת... עוד טיפה... תני לזה עוד כמה שניות... ואז תביני שבעצם את הורסת את כל "ההרמוניה הפורומיאלית". בקרוב הספר, תודה ואנו עובדי רכבת מתנצלים על אי הנעימות.

למעלה