simplemente natalia ISRAEL

INBAL OREIRO

New member
simplemente natalia ISRAEL

בוקר טובב לכולכם!!
מה נשמע? מצטערת שאני שוב מציקה לכם...אבל רציתי להגיד לכם שככל הנראה המפגש בסוף ייצא ב-21 בטוח! כי זה בנתיים נוח לכולם!! והמיקום ב-עזריאלי!! מי שלא יכול לבוא שייצור איתי קשר!! אולי נוכל לסדר איזה משהו!! ובקשר לברכות..לדעתי יהיה הכי נוח שכל אחד יכין את הברכה שלו בבית.. אז תקשיבו...כל מי שמודאג בקשר לכתיבה בספרדית...יכול לפנות אליי אני אשמח לנסות לעזור!! בזה ובכל דבר אחר! שיהיה לכולכם המשך סוף שבוע נעים..(נעים כ"ככ הוא לא יהיה נגמר קצ'ו!
) אבל בואו לא ניגע בנושא...***נושא רגיש לכולנו*** ביי בנתיים, ענבל!

../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

אוף
אני לא יכולה ב21, אני בראשון
ויכלת לשים את זה בתגובה להודעה הקודמת שלך מאתמול, אבל חפיף, את מתוקה אז זה מכפר על זה.

INBAL OREIRO

New member
חחח סורי! וכנסי!!

אין מצב שאת יכולה לבוא???? תנסייי!!! הייתי משנהה בכיף אבל בנתיים לכולם זה מתאים!! אז ברצינות ממש תנסי לסדר את זה!! כי חשוב לי שכולכם תבואו!!
תהיי איתי בקשר!!! ממני, ענבל!

REBELDE 16

New member
יש לי שאלה!?

הפגישה שאתם מתכננים בחופשת חנוכה...זה לפורום שלנו? או רק למועדון.... כי אני לא במועדון...אז זה קשור לפורום? לא הבנתי. משהו יכול להסביר!

שרי ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

הפגישה הזו, היא פגישה של המועדון לחברי המועדון שהם בעצם מעריצים מכל הארץ, בלי קשר לשום פורום. אבל אל תדאגי
יהיה לנו מפגש בחנוכה, שיהיה רק לפורום שלנו

INBAL OREIRO

New member
כנסו!

אוקיי אז ככה...קודם כל המפגש הוא למועדון המעריצים..ואם אתם מעוניינים להירשם אבל עדיין לא עשיתם את זה אתם מוזמנים!! רק תמסרו לי את השם,שם משפחה ואי מייל שלכם!! ועדיין לא ידועה השעה...נקבע אותה כמה ימים לפני!! אז אם אתם באים תרשמו פה שאני אדע!! ענבל

Moreiro

New member
יכול להיות שאני באה ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

לא בטוח

INBAL OREIRO

New member
כנסו!!

אוקי אז ככה..לכל מי שלא בטוח שהוא בא שממש ישתדל כי זה מפגש ראשון!! וממש חשוב לי שרובכם תגיעו!! ומי שלא בא..אני בכל מקרה אשמח שתכתבו ברכה לספר ברכות של נטי וריקרדו..תרשמו את זה במחשב..ותשלחו לי את זה!! אני יוסיף בכיף!!
ביי בנתיים! יום טוב לכולכם!!
ענבל!

למעלה