SIMPLEMENTE NATALIA ISRAEL לכל..

INBAL OREIRO

New member
SIMPLEMENTE NATALIA ISRAEL לכל..

מי שפיספסס...או עדיין לא קרא.. כן כן קראתם נכון!
סוף סוף כאן בישראל! המועדון מעריצים המוכר ביותר של נטליה אוריירו אז ככה... קצת על המועדון!..
למועדון קוראים..SIMPLEMENTE NATALIA..והוא בעצם המועדון הרשמי של נטי ברחבי העולם יש לסימפלמנטה כמה מועדונים...בארגנטינה...הונגריה..ספרד וכו'..
ואחרי דיבורים רבים עם ג'סיקה..שהיא מנהלת המועדון בארגנטינה הוחלט לפתוח את המועדון גם כאן בישראל מנהלת המועדון בישראל היא אני...ענבל רוזנבלום... עכשיו...קודם כל אני צריכה את הפרטים הבאים של כל המעוניינים להיות חלק מהמועדון.. שם פרטי...שם משפחה...וכותבת אי מייל.. זה השלב הראשון...אחרי שתהיה לי רשימה של האנשים במועדון...נוכל להתחיל להזיזז את העניינים.. לארגן מפגשים...לקדם את המועדון ולפרסם אותו וכו' ובקיצור לעבוד כקבוצה כדי לעשות המון דברים מאוד נחמדים לנטי..ובנוסף..לקדם את הקריירה שלה.. אז כל המעוניינים להיות חלק מהמועדון מעריצים הרשמי של נטליה אוריירו בארץ שישאיר את הפרטים שציינתי למעלה... חשובב לי לציין שמי שנרשם למועדון...צריך לדעת שהוא צריך לתת מעצמו ומהזמן שלו למען המועדון
אם יש לכם עוד שאלות אתם יכולים לכתוב לי למקומות הבאים או לכתוב לי את השאלות שלכם פה בפורום..
ICQ-190552135 MESSENGER- [email protected] E-MAIL- [email protected] ממני בהמון- ענבל

INBAL OREIRO

New member
כן! כנסי...

בקרובב נתחיל לדבר על פגישה ראשונה!! ששם אני יסבירר לכולכם מה בעצם התפקידד שלנו!! כמועדון רשמי.. והכל!! ואם יהיו לכם שאלות או הצעות כלשהם תציעו!!
ממני, ענבל!

למעלה