Simple Together

avivs

New member
Simple Together

השיר הזה אמור להיות הסינגל הראשון (וכנראה גם האחרון) שאמור לקדם את הדי וי די והדיסק החדש. בסינגל יהיה גם את השיר bent 4u. אמרו שהשיר יצא רק במספר תחנות רדיו, אתם חושבים שיצא לזה קליפ או משהו? ומה אתם חושבים בקשר לזה שהשיר הזה אמור לקדם את החבילה החדשה? אני אישית חושב שיש הרבה שירים אחרים שיכולים לעשות יותר רושם מהשיר הזה, כמו unprodigal או sister...

אממממממ

לא שמעתי אותו עדיין אני מעדיף לחכות לדי וי די אז אין לי ממש דעה ממה שאני הבנתי השיר יצא רק כסינגל לא עם קליפ (כמו joining u ו-all i really want) אבל אני חושב שהיא חייבת לעשות לסיסטר בליסטר קליפ פשוט חייבת השיר הזה צועק : "קליפ קליפ"! אה ותודה על הידיעה!

avivs

New member
תודה ו...

אני מסכים איתך בקשר לsister, אם היא הייתה מוציאה את זה בתור שיר ראשון או שני מהדיסק האחרון בטוח היינו מדברים על יותר מ3 מיליום עותקים. עוד דבר, מצאתי אתר שנראה לי שהוא חדש, יש שם כמה דברים יפים ועוד מידע על הדי וי די. יש שם גם את העטיפה של הדיסק, לא הסגולה.

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif (כנסו זה די חשוב)

אנשים עוד מעט יתקיים vh1 awards ונכון שאנחנו רוצים לראות את אלאניס לוקחת איזה פסלון הביתה? אז תציבעו בשבילה!!!!!!!!!!!! יש חה בנתיים עוד סיכויים היא במקום השני וavivs תודה על הלינק וזה כבר 4 מיליון :)

Rוית

New member
הממ....

שמתם לב לאיזה פרס זה? זה על הופעה בטלויזיה, ואלאניס הופיעה (לפי מה שרשום שם) ב Curb Your Enthusiasm, מישהו יודע מה זה
שימו לב, אלאניס מקום שני אחרי בון-ג´ובי ב3% סה"כ, אז מהרו הצביעו והשפיעו!!! דן תודה על הלינק!! (אחח איך התגעגתי אליך בפורום
)

אין לי מושג איזה תוכנית זאת

אבל יש לי 2 תמונות ממנה אני אחפש עוד (גם אני התגעגעתייייייי)

Rוית

New member
אההההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

איזו תמונה יפההההההההההה

Rוית

New member
הקליפ הבא יהיה סו אנסקסי..

וגם עד שהוא יצא יקח זמן, ואת ST עוד אף אחד לא מכיר לגמרה אם אני לא טועה (אלא אם כן זה כבר הודלף כולו לנט), אז לא נראה לי יהיה לזה קליפ בזמן הקרוב, אבל אולי בעתיד.. גם לדעתי להוציא סינגל על שיר שעוד לא ממש מוכר זה מבחינת שיווק טיפה מוזר, אבל זו אלאניס, וכהכרה של אלאניס והמעירצים שלה, הכל הולך!

למעלה