אף אחת מהן ובכלל גם המשחק מאתמו..לא סיימתי. אני מבואסת.
3 3 שרונית New member 23/10/07 #18 תעקבי אחרי בשביל הנייר טואלט את צריכה ללחוצ על הסבון וא זעל הארונית, איפה שלקחת את המצית מהפתח אוורור.
תעקבי אחרי בשביל הנייר טואלט את צריכה ללחוצ על הסבון וא זעל הארונית, איפה שלקחת את המצית מהפתח אוורור.
ק ק ו ל י ת Well-known member 23/10/07 #29 נראה כאילו שאת מדברת על משחק אחר ניסיתי שוב חהכנס.ממש לא יאומן. כלום עם כלום
E eti911 New member 23/10/07 #24 חזרתי למשחק. יש באג או משהו? אני לא מצליחה למצוא כמעט כלום. לא מוצאת סבון, נייר טואלט (הארונית החומה לא נפתחת), ומה עם הדלת הימנית ביותר?
חזרתי למשחק. יש באג או משהו? אני לא מצליחה למצוא כמעט כלום. לא מוצאת סבון, נייר טואלט (הארונית החומה לא נפתחת), ומה עם הדלת הימנית ביותר?
3 3 שרונית New member 23/10/07 #25 את פשוט צריכה להקליק על פריט מסויים כדי לקבל עוד משהו תעקבי אחרי השרשור כתבנו איפה נמצאים הדברים
E eti911 New member 23/10/07 #27 נסגר לי המשחק. מישהו זוכר איפה נמצא המטבע? נראה לי שבאחת האסלות, לא? ואיפה הפתח ברצפה?
מ מקס6 New member 23/10/07 #32 המטבע באסלה ,בעזרת המלקחיים את ,,,,, לוקחת,הפתח נמצא היכן שיש 3 אסלות [לגברים,בעמידה כאילו] בצד השמאלי למטה
המטבע באסלה ,בעזרת המלקחיים את ,,,,, לוקחת,הפתח נמצא היכן שיש 3 אסלות [לגברים,בעמידה כאילו] בצד השמאלי למטה
ק ק ו ל י ת Well-known member 23/10/07 #38 אתי.השגת מברשת ? אני חושבת שאת הארגז תבריגי עם אחד מהכלים שם. יצא לי משהו כחול שאין לי מושג מה לעשות איתו
אתי.השגת מברשת ? אני חושבת שאת הארגז תבריגי עם אחד מהכלים שם. יצא לי משהו כחול שאין לי מושג מה לעשות איתו
ק ק ו ל י ת Well-known member 23/10/07 #39 ואללה פתחתי את הארונית עם הברזל המכופף שהתכופף לאחר שהכנסתי אותו לתוך הקיר בחדר של השרותים על הרצפה.