Simon Dupree & The Big Sound

HelterSkelter1

New member
Simon Dupree & The Big Sound

סתם מתחשק לי פתאום לשמוע את הלהקה הזאת (פרה-ג'נטל ג'יאנט). קראתי באתר של ג'.ג'. שיצא לא מזמן אלבום כפול עם כל החומר שהם הקליטו. אשמח אם מישהו יודע משהו, ויכול אולי להמליץ (יקי, נדמה לי שפעם אמרת משהו עליהם) אז קדימה
. הקטע היחידי שאני מכיר שלהם בנתיים זה Kites כמובן, שהוא שיר מעולה וחמוד ביותר. NP - Soft Machine - Vol. 1&2

S.Dupree

הם היו להקת R'n'B בריטית, טיפוסית לתקופה. עיקר שיריהם היו גרסאות כיסוי לשירי R'n'B אמריקאיים + שירים שכתבו בעצמם, ברוח זו. Kites היה החריגה הראשונה מקו זה, וגם השיר המשמעותי היחיד שלהם. המעבר לפסיכדליה לא היטיב עמם, בניגוד ללהקות אחרות (הפלויד, למשל). היה להם רק עוד מיני-להיט אחד, שיר novelty כלשהו ששמו נשכח ממני, וזהו.

giloni

New member
מי זה הסיימון דופרי הזה לעזאל?

האמת שגם החברה לא ידוע. אמרגן ממולח מצא את קולו של גרג שולמן מתאים לשיר רית'ם אנד בלוז והלביש אותו במכנסיים צבעוניים לפי מיטב האפנה הפסיכדלית. שלושת השולמנים באמת לא אהבו את מה שהם עשו, ואחרי ההצלחה הגדולה של להיטם והכשלון של האלבום שנקרא Amen ובאמת אין בו כמעט כלום פרט ללהיט הגדול, הם החליטו שהבנות הצווחניות זה לא בשבילם. כך נולדה להקת ג'נטל ג'יאנט. יקי

למעלה