Simon and Garfunkel!!

John LennonS

New member
Hello, how are you doing?

I am new here in the agadot rock forom... Im shahar, 18 You know who were two good rock bands, Creedence Clearwater Revival and The Who...

John LennonS

New member
Hello, Im new here../images/Emo6.gif

I am new here in the agadot rock forom... Im shahar, 18 You know who were two good rock bands, Creedence Clearwater Revival and The Who... John Fogerty (CCR) was some good songwriter and a rock 'n roll singer

John LennonS

New member
Simon and Garfunkel!!

What do you say about their reunion? Do you think they are as good as they were 30 years ago and more?

Chocoholic

New member
No Big deal

It's not that they are going to make albums together again... just a one-time reunion, a "one night stand" But we should be thankful for that too!

בכל זאת הגעת למרות הכל

ברוך הבא לפורומו הקט, בקשר לעברית, כשכותבים הודעה חדשה בתפוז, צמוד לנושא יש שלושה קישורים: {סמילים וסימנים לנושא} {עברית} {שלח/י} לחיצה על {עברית} תפתח חלון חדש עם מקלדת עברית שתאפשר לך לכתוב עברית. חוץ מזה לא נראה לי שתיהיה לך בעיה להשתלב כאן, תרגיש חופשי לכתוב על מה שאתה רוצה, הטעם המוסיקאלי ממש מתאים לכאן, רק הערה קטנה, תשתדל לשרשר את ההודעות, אני משרשר בעצמי רק בפעם הראשונה, אחרי זה הודעות חדשות מיותרות עלולות להמחק (תלוי במצב רוח שלי והוא לא תמיד טוב בזמן האחרון) ושוב ברוך הבא

John LennonS

New member
תודה על היחס!

איזה יחס חם... נחמד מאוד לקבל היתייחסות כזו! ושיהיה לך מצב רוח טוב יותר בהמשך, בקשר להערה בסוף... דרך אגב, אתה מכיר את השיר Hurricane של צימרמן?

CaerBannog

New member
שיר ענק...

זה מדהים איך הוא סוקר את כל הסיפור של קרטר, ב8 דקות, בצורה כלכך בהירה ומובנת... גם הדיסק ממנו הוא לקוח "דיזזזיר" מין הסתם, הוא פשוט ענק.. מלנכולי כזה עם המון כינורות...

למעלה