מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע כולל שמחת תורה הזה?
Bing Videosמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע כולל שמחת תורה הזה?
![]()
אז איך היא הייתה?The Secret of the River
אה כן זה כזה נורא? אני גם שקלתי לנסות כי דיוויד טננט.ניסיתי אתמול לצפות בפרק 1 של יריבים (rivals) בדיסני+ כי זה עם דיוויד טננט, אבל לא שרדתי יותר מ-10 דקות והוא גם לא חתיך שם. אם יהיו לזה ביקורות מדהימות במיוחד אולי אתן עוד צ'אנס.
משהו בטריילר מאוד לא נראה לי.ניסיתי אתמול לצפות בפרק 1 של יריבים (rivals) בדיסני+ כי זה עם דיוויד טננט, אבל לא שרדתי יותר מ-10 דקות והוא גם לא חתיך שם. אם יהיו לזה ביקורות מדהימות במיוחד אולי אתן עוד צ'אנס.
עלה לי עכשיו רעיון מגניב - לעשות גרסה ישראלית של הסדרה רוחות רפאים.שיקגו׳ז, הישרדות, רוחות רפאים בריטניה + אמריקה, אלזבת׳, ילוסטון (5.06-5.08), ג׳ורג׳י ומנדי.
באסה שלא הגיעספר: עדיין לא הגיע הספר שהזמנתיאני נותנת צ'אנס ל-the prime of miss jean brodie אבל אני עוד רק בפרק ניסיון.
עיבודים ישראלים לפורמטים זרים זה לרוב יוצא רע, אז מעדיפה שלא.עלה לי עכשיו רעיון מגניב - לעשות גרסה ישראלית של הסדרה רוחות רפאים.
זה מה שיהפוך את זה לכל כך טוב, שזה יהיה עיבוד שיוצא מעולה.עיבודים ישראלים לפורמטים זרים זה לרוב יוצא רע, אז מעדיפה שלא.
מה זה אומר לעבוד קשה עם כל הדמויות שלך? מה אתה עושה עם הדמויות? מסקרן.ובכן, חוץ מאנימה, דוקטור הו, CRITICAL ROLE וכמה דרמות קוריאניאות שאני רואה במקביל כי משעמם לי,
.יש את אכועי יום השנה ה20 ל WORLD OF WARCRAFT ואני צריך לעבוד קשה עם כל הדמויות שלי! ואפילו יש (במשחק עצמו) יריד ענקי עם ארועים ותזכורות נוסטלגיות , אז...לא, לא ראיתי הרבה הסופ"ש
well...מה זה אומר לעבוד קשה עם כל הדמויות שלך? מה אתה עושה עם הדמויות? מסקרן.
חחח אני לא בטוחה מה כל הדברים האלו אומרים אבל זה נשמע כמו אירוע כיפי מאוד - תהנה!well...
יש כל מיני פעילויות , יש מבוכים מהעבר לעשות שוב, תחרויות "אופנה"(כן, אמרתי אופנה) , "שעת סיפור"
![]()
,אויבים מהעבר להביס שוב, דמויות חדשות להעלות בדרגות, קשה להסביר ל מי שלא משחק את המשחק הספציפי הזה...אגב, אני היחיד שלא ידע ש DRAGON AGE החדש יוצא השבוע?????
לא ממש חשבתי שתדעי...זה בסדר, בשבילי זה כיף גדולחחח אני לא בטוחה מה כל הדברים האלו אומרים אבל זה נשמע כמו אירוע כיפי מאוד - תהנה!
אתה מתכוון לסרט הזה- https://www.imdb.com/title/tt0460791/ ?אני גם מתכנן לראות את The Fall (סרט מ2006)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.