Simchat Tora Watch לסופש של 24-26/10/2024 📖

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אתחיל

להמשיך עונה 2 של דוקטור הו
The Secret of the River

להמשיך The Pradeeps of Pittsburgh
להמשיך Mr Loverman

פרקים שבועיים של:
Agatha All Along (אני לא יכול לחכות)
רק רציחות בבניין (כבר ראיתי)
High Potential
Brilliat Minds
(כבר ראיתי)
The Hardacres (כבר ראיתי)
The Franchise (עדיין לא ראיתי את הפרק הראשון)
Teacup
Georgie & Mandy’s First Marriage
Star Trek: Lower Decks
(שני פרקים ראשונים לעונה)
SNL

גם אני אראה את ונום 3 בקולנוע

כמה דברים בנטפליקס שאני שוקל להתחיל אחד מהם:
Terminator Zero, KAOS, What’s Next: The Future With Bill Gates
וגם אולי הסרטים His Three Daughters, הביג ליבובסקי
אני גם מתכנן לראות את The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019)
עוד אולי:
Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), Rachel Bloom: Death, Let Me Do My Special

ופודקסטים
וספר(ים)

Lhuna3

Well-known member
רוחות רפאים (UK) שני הפרקים הבאים (בעונה 4)
דוקטור הו 2005 עונה 2 - להמשיך
אגאתה אול אלונג - פרק 7 (כבר ראיתי)

ניסיתי אתמול לצפות בפרק 1 של יריבים (rivals) בדיסני+ כי זה עם דיוויד טננט, אבל לא שרדתי יותר מ-10 דקות והוא גם לא חתיך שם. אם יהיו לזה ביקורות מדהימות במיוחד אולי אתן עוד צ'אנס.

ספר: עדיין לא הגיע הספר שהזמנתי :( אני נותנת צ'אנס ל-the prime of miss jean brodie אבל אני עוד רק בפרק ניסיון.

didalf

Well-known member
ניסיתי אתמול לצפות בפרק 1 של יריבים (rivals) בדיסני+ כי זה עם דיוויד טננט, אבל לא שרדתי יותר מ-10 דקות והוא גם לא חתיך שם. אם יהיו לזה ביקורות מדהימות במיוחד אולי אתן עוד צ'אנס.
אה כן זה כזה נורא? אני גם שקלתי לנסות כי דיוויד טננט.

dilly snake

Well-known member
שיקגו MED, סנגור במבחן(2-10, לא היה לי זמן כל השבוע, למרות שאני בחופש) לייט נייט, FBI:MW.

פודקאסטים ביוטיוב.

ספר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משהו בטריילר מאוד לא נראה לי.
ובכל זאת דייויד.
נראה לי שאני כן אנסה מתישהו.

LeR@nch

Well-known member
שיקגו׳ז, הישרדות, רוחות רפאים בריטניה + אמריקה, אלזבת׳, ילוסטון (5.06-5.08), ג׳ורג׳י ומנדי.

It's Always Sunny

Well-known member
ספר: עדיין לא הגיע הספר שהזמנתי :( אני נותנת צ'אנס ל-the prime of miss jean brodie אבל אני עוד רק בפרק ניסיון.
באסה שלא הגיע :-(
אבל היי, אני דווקא מרוצה מעצם העובדה שאת מנסה לראות אם אוהבת את הספר על ג'ין ברודי |חיבוק||חיבוק||חיבוק| (מצד שני, אני קצת משוחדת 🤭)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עיבודים ישראלים לפורמטים זרים זה לרוב יוצא רע, אז מעדיפה שלא.
זה מה שיהפוך את זה לכל כך טוב, שזה יהיה עיבוד שיוצא מעולה.
אבל צריך לחשוב טוב על הדמויות.
יהיה פלמחניק, אולי מישהי מהעליה הראשונה, איזה ממלוכי או משהו כזה שמת בקרב, אולי בעצם אביר צלבני, מישהו מתקופת דוד המלך או משהו כזה.

Lion_Heart

Well-known member
ובכן, חוץ מאנימה, דוקטור הו, CRITICAL ROLE וכמה דרמות קוריאניאות שאני רואה במקביל כי משעמם לי,

.יש את אכועי יום השנה ה20 ל WORLD OF WARCRAFT ואני צריך לעבוד קשה עם כל הדמויות שלי! ואפילו יש (במשחק עצמו) יריד ענקי עם ארועים ותזכורות נוסטלגיות , אז...לא, לא ראיתי הרבה הסופ"ש

Lhuna3

Well-known member
ובכן, חוץ מאנימה, דוקטור הו, CRITICAL ROLE וכמה דרמות קוריאניאות שאני רואה במקביל כי משעמם לי,

.יש את אכועי יום השנה ה20 ל WORLD OF WARCRAFT ואני צריך לעבוד קשה עם כל הדמויות שלי! ואפילו יש (במשחק עצמו) יריד ענקי עם ארועים ותזכורות נוסטלגיות , אז...לא, לא ראיתי הרבה הסופ"ש
מה זה אומר לעבוד קשה עם כל הדמויות שלך? מה אתה עושה עם הדמויות? מסקרן.

Lion_Heart

Well-known member
מה זה אומר לעבוד קשה עם כל הדמויות שלך? מה אתה עושה עם הדמויות? מסקרן.
well...
יש כל מיני פעילויות , יש מבוכים מהעבר לעשות שוב, תחרויות "אופנה"(כן, אמרתי אופנה:-D) , "שעת סיפור" :-D |מרובע| ,אויבים מהעבר להביס שוב, דמויות חדשות להעלות בדרגות, קשה להסביר ל מי שלא משחק את המשחק הספציפי הזה...אגב, אני היחיד שלא ידע ש DRAGON AGE החדש יוצא השבוע?????

Lhuna3

Well-known member
well...
יש כל מיני פעילויות , יש מבוכים מהעבר לעשות שוב, תחרויות "אופנה"(כן, אמרתי אופנה:-D) , "שעת סיפור" :-D |מרובע| ,אויבים מהעבר להביס שוב, דמויות חדשות להעלות בדרגות, קשה להסביר ל מי שלא משחק את המשחק הספציפי הזה...אגב, אני היחיד שלא ידע ש DRAGON AGE החדש יוצא השבוע?????
חחח אני לא בטוחה מה כל הדברים האלו אומרים אבל זה נשמע כמו אירוע כיפי מאוד - תהנה!

למעלה