תודה! אבל ביקשתי המלצה ל-SIM מקומי
לא בא להיכנס שוב לדיון הזה שנדון כאן הרבה פעמים, וכל פעם מחדש יצא שהכי משתלם זה SIM מקומי שעולה 41 שקל בלבד, שכולל 1gb גלישה ושיחות מקומיות בחינם, ואני עוד צריך 2 כאלו - לי ולאשתי, וכל שביקשתי זו המלצה לאיזה SIM לקנות.

אבל אם כבר המלצת על גולן אז בכל זאת :

א. אני לא בגולן, אז SIM יעלה 49, והחבילה החודשית שלו במחיר המופרז מאוד לימינו של 99 שקל מוגבל בעד 45 יום בחו"ל בלבד, וגם זה ב-22 מדינות, שאין בהן אף אחת מהמדינות שאני עובד בהן, והעלות של גולן לשיחות מעבר ל-45 יום לשנה ועוד יותר במדינות הרלבנטיות אלי - הן עלויות מטורפות לחלוטין.

ב. אם אתה חורג מהחבילה שלו, אם ב-45 יום, או מעיז לעשות שיחה מקומית, אז לפי החוזה של גולן - הוא גובה לפי תעריף מקומי באותה מדינה. חבר לעבודה נדרש לשלם בחודש שעבר במקסיקו כמעט 6800 שקל על 200mb גלישה, בלי התראה מוקדמת. ככה סתם. כמו ימים עברו בחברות הסלולר, ואין עם מי לדבר.

ג. גולן רוכב על הרשת של פלאפון. לפלאפון כנראה לא אכפת ממני, וביישוב שלי בשרון הקליטה שלהם מוגבלת מאוד, ומרבית אלו שמתארחים בבית שלי מתלוננים שאין להם בכלל קליטה - No Service...

ד. ואם כבר חברה ישראלית אז מרבית הכתבות הראו ש-012 והוירטואליים למיניהם הרבה יותר משתלמים מההצעה של גולן, בעיקר למי שנוסע הרבה. ב-012 יש בחבילה כמעט את כל העולם, וזה לא מחבר אותך לרשת בלי אישור מוקדם, אם זה לא כלול בחבילה.

ועדיין - בכל מקום שאפשר לקנות SIM מקומי ב-10 יורו לגלישה, ושיחות מקומיות בחינם, לא שווה לקנות שום דבר אחר, לא מגולן ולא מ-012, ואת זה למדתי מזמן מחברנו לפורום דייב, למרות שבפעם הראשונה לא הקשבתי לו, והוא כמובן צדק.