SIM דור שלישי במכשיר QTEK S200

עמיתbt

New member
SIM דור שלישי במכשיר QTEK S200

שלום, ברשותי מכשיר QTEK S200, שלפי הידוע לי אינו תומך בדור השלישי. האם עלול להיגרם נזק למכשיר אם אשתמש בכרטיס SIM דור שלישי? האם עלולות להיות תקלות בהפעלת המכשיר? תודה, עמית.

עמיתbt

New member
תשובה קצרה לשאלה מדאיגה

התשובה קצרה - זה מנסיון עם המכשיר הספציפי? מחברת הסלולר הבנתי שיש מכשירים שיש איתם בעיות. תודה.

2cookie

New member
תסכים איתי שזה נוגד את האינטרסים

של חברת הסלולאר, שתחזיק סים שמסוגל לתת לך סטרימינג וידאו בעלויות מטורפות ולא תשתמש בזה.

BravoMan

Active member
זה מנסיון.

יש לי את המכשיר וכן הוא יכול לעבוד עם SIM דור שלוש רק שכמובן כל התכונות היחודיות לדור 3 לא יעבדו. ובאופן כללי - SIM אינו יכול לגרום נזק למכשיר כי זה לא רכיב פעיל, או שהמכשיר יקרא את המידע בSIM ויצליח להתחבר לרשת או שלא. ובאשר לחברות הסלולר, כאשר באתי לORANGE אם הJAMIN שלי (שזה בעצם בדיוק אותו מכשיר שיש לך, וכן אם לא ידעתה זאת יש לו בערך 5 שמות) הבחור הנחמד במרכז שרות לכח אותו, הסתכל עליו מכל הכיוונים ואז הלך לשאול את האחראי שלו האם הם ניתן להשתמש במכשיר כזה והאם יש משהו מיוחד שצריך לעשות. בכל אופן האחראי הבין כנראה שמדובר בKJAM בלי מקלדת כי הוא אמר לו למכור לי את הSIM בלי שום בעיות. לפני שיצאתי הוא גם הזהיר אותי שכשמוצאים את הסוללה כל מידע במכשיר נמחק... מזל שלפחות במוקד הDATA שלהם נפלתי על מישהו שהבין קצת יותר, אחרת הייתי כנראה לקוח של סלקום היום... ודבר אחורון - כל תמיכה טכנית תפנה לדרך הבטוחה כשאין להם מושג במה מדובר. הם לא מכירים את המכשיר שלך אז כשאמרתה שהוא לא דור שלוש אמרו לך שיש בעיות כדי שאם זה לא יעבוד אחרכך לא תבוא לבקות עליהם.

2cookie

New member
הם מכרו לך USIM אחרי שהראת

להם JAMIN? מתי זה היה והאם הכריחו אותך לשלם דמי מנוי דור שלישי?

AYELET1

New member
זה נשמע לי ממש מוזר גם כן

כי אני ניהלתי איתם מלחמת עולם ואף קניתי לבסוף מכשיר דור שלישי זול מאד (לאחר מלחמת העולם הם הורידו מאד את המחיר) על מנת לרכוש את ה-USIM וכן, אני מסכימה שאין להם מושג מימינם ומשמאלם גם לשרןת הלקוחות וגםם (וזה עוד יותר עצוב) למוקד הדאטה בכל הנוגע לחלק הטכני...

Barrrsch

New member
היום זה הרבה יותר קל

באתי עם TYTN ותוך 2 דקות יצאתי עם USIM. אפילו הזמינו לי מראש אחד ורק הגעתי לקבל אותו.

עמיתbt

New member
לא הכריחו.

אני בעסקה של ארגון, שעובר כעת לעסקה חדשה של דור שלישי. האם חבילת הגלישה שמתאימה לדור השלישי תוכל לשרת גם אותי? האם בעסקה של דור שלישי אני יכול לדרוש להישאר גם עם הSIM הישן וגם עם המכשיר החדש של הדור השלישי שאקבל בעסקה החדשה (יחד עם הSIM דור שלישי)?

עמיתbt

New member
מה זה JAMIN?

על המכשיר שלי כתוב QTEK S200. האם זה סתם מותג או שהמכשירים שאתה מדבר עליהם שהם אותו הדבר הם דומים אך לא זהים לחלוטין?

BravoMan

Active member
ככה:

לאיילת ועוגייה: לא מכרו לי USIM. ובטח שגם לא הייתי מסכים לאחד אם היה צריך דמי מנוי מיותרים. פשוט ניסיתי פעם SIM של חבר שיש לו מכשיר מסלקום דור 3. אני רציתי לבדוק הבדל בין GPRS לEDGE והוא רצה לדעת עד כמה חויית הגלישה שונה בין PPC לMOTOROLA שלו. ולעמית: תקרא בעיון את מה שכתבתי. אולי תמצא שגיעות כתיב אבל גם תראה שאמרתי במפורש שמדובר במכשיר זהה לחלוטין תחת מותג של IMATE במקום QTEK שיש לך. ולהלן רוב (אם לא כל) השמות שיש למכשיר הזה (החומרה תמיד זהה): I-MATE JAMIN QTEK S200 DOPOD 818 PRO ORANGE SPV M600 (זה אורנג' בחו"ל, לא פרטנר שלנו) HTC PROPHET אני לא בטוח אבל אני חובש שחבילה הגלישה בדור 3 היא שונה מדור 2. חוץ מזה שים לב שיש שתי סוגי חבילות WAP וHTML. השמות לא ממש קשורים אבל ככה חברות הסוללר מכנות את זה. WAP - זה לפלאפונים רגילים, כלומר גישה לפורטל החברה והתוכן שהיא מספקת. HTML - זה למחשבי כף יד כלומר גישה לאינטרנט אמיתי וגם שימוש בדוא"ל מסנג'ר וכו. אליך לבדוק מול החברה איזה חבילה בדיוק יש לך ומה היא נותנת.

למעלה