Silver Screen 2.1.1

kintaro

New member
Silver Screen 2.1.1

אמרו כאן שהגירסה הזו עובדת עם כרטיסי הרחבה - אני לא ראיתי שום שינוי בתחום הזה מ2.0 מישהו יכול לתקן אותי?

eff7

New member
האם היה כרטיס בפאלם כשבדקת?

הוא אומייר ... שאופצית הקיטלוג (התיקיה) מאפשרת גם להעתיק תוכנות לכרטיס ייתכן שזה מופיע רק כשיש כרטיס בפנים לצערי אני לא יכול לבדוק כי אין לי m505 עם כרטיס

kintaro

New member
יש לי כרטיס בפנים

והוא מזוהה על ידי כל התוכנות האחרות (CARD INFO, POWERRUN,MCFILE,FILEZ

כן

בגרסה זו אתה יכול להכנס לאייקון של categories (שני משמאל למטה) ובאותה קלילות שבה אתה משנה קטגורייה אתה יכול גם להעביר יישום לכרטיס (move) או להעתיק אותו לשם (copy). כאשר אתה מעביר יישום לכרטיס אז בקטגורייה בה הוא היה נשאר קיצור דרך אליו (אותו אייקון עם חץ קטן למטה), לחיצה עליו מעתיקה את היישום לזכרון הראשי ומפעילה אותו, סגירת היישום מוחקת את ההעתק שבזכרון הראשי לאחר עדכון של בסיסי הנתונים של אותו יישום. כפי שהבנתי זה בדיוק מה שעושה power-run ובבנין ציון ננוחם דני

hanani

New member
הבהרה בבקשה....

יש לי SILVER 2.1 ויש לי גם POWERRUN האם אפשר אכן לבצע עם הסילבר את אותן פעולות שעושים ב PR ? ולוותר על ה - PR ?

../images/Emo13.gif

בהודעה למעלה פרטתי מה ה silver יודע לעשות. אין לי pr ואני לא יודע אם יש לו פונקציות נוספות פרט לאלו שה silver יודע. בכל אופן - מקריאה באתר של pr נראה שכל מה שיש ל pr יש גם ל silver דני

kintaro

New member
יש סיכוי שרק עובד עם SD ולא MMC?

פשוט לא ראיתי שום שינוי בגירסה החדשה למות שמצהירים על כך באתר

hanani

New member
דני, תסביר שוב בבקשה -

תסביר לי שוב בבקשה, איך אני מעביר קבצים מהמכשיר לכרטיס בעזרת ה SILVER. ניסיתי לעקוב אחר ההסבר שלך שפורסם כאן בשירשור - ולא ראיתי פונקציה של MOVE. תודה.

hanani

New member
כתבת בהסבר שלך מאמש...

שבגרסה הזאת אתה יכול להכנס לאייקון של קטגוריות ובקלילות להעביר יישום לכרטיס או להעתיק לשם.... אז מה, זה עובד או לא ? ואם כן, איך בדיוק בבקשה. חנני

hanani

New member
יתכן וזה רק בגרסה הרשומה !

היות וטרם קיבלתי את הרישיון במייל - יתכן כי זאת הסיבה. קיבלתי מייל מהתמיכה של סילבר - והם עומדים על כך שאכן - אין צורך בשם תוכנה אחרת (כדוגמת PR) אז סתאם קניתי את ה - PR ?!

hanani

New member
עובד בגרסה 2.1.2 וזה סופי !!

אכן עובד - עדכנתי את הגרסה 2.0.2 שהיתה לי, על ידי הורדה מפאלם גיר. ואכן כשגוררים אייקון לתיקיית הקטגוריות - נפתח תפריט שאחת האפשרויות זה MOVE והשנייה COPY ורואים סימן קטן מהכרטיס או אל הכרטיס (תלוי איפה הישום נמצא באותו זמן) וגוררים ומאשרים וזה "טס" ! אכן כנראה סתם תרמתי גם ל PR $15 כשרכשתי את שתי התוכנות.

kintaro

New member
עובד ב2.1.1

תיקון קטן - אין 2.1.2, אבל זה עובד ב2.1.1 רק אם גוררים את היישום לקטגוריות, אין דרך אחרת. שמתי לב שהוא לא פועל על כל הקבצים (לא הופיע לי MOVE\COPY בMONKEYLOGO למשל) ובזה POWERRUN טוב יותר.

hanani

New member
האמת שבאתר PALMGEAR

הגרסה רשומה 2.1.1 אבל כשמתקינים רואים בתפריט ABOUT שכתוב דווקא גירסה 2.1.2 !!

../images/Emo41.gif כה פשוט ! ../images/Emo41.gif

כאשר אתה גורר אייקון של תוכנית ל "categories" (האייקון השני משמאל בארבעת האייקונים שיש למטה ב silver ) נפתחת רשימת קטגוריות אליהן אתה יכול להעביר את היישום, ובתחתית הרשימה (בצבע שונה) רשומות שתי אפשרויות נוספות - copy ו move , ומכאן ידידי השמיים הם הגבול דני

למעלה