sigur ros

sigur ros../images/Emo99.gif

היי לכם, לפני כמה ימים קניתי את הדיסק agaetis byrjun ויש לי רק מילה אחת: אלו-הים!!! זה אחד הדברים היפים ביותר ששמעתי חובה לשמוע אותו בחדר חשוך לפנות בוקר עם מזגן מקפיא, ולדמיין שאתם מרחפים מעל קרחונים אדירים באיסלנד..... והשפה, וההגייה של המילים, כל כך יפה... קניתי אותו בעקבות ביקורת של השרת העיוור-זהו! מעכשיו אני מסתמכת עליהם!!
(ולא תודות לכם--לפני כמה ימים פירסמתי הודעה עם שמות של כל מיני מוסיקאים שניראים/ות מענינות ולא הגבתם
פרצוף נעלב.)
אבל בכל מקרה אני כל כך שמחה שקניתי אותו!!! לשם שינוי שווה את דמי הזיעה שלי.... ו..שאלה: יש למישהו מושג אם אפשר להשיג את הדיסק של אוף מונטריאול בארץ? בטאוור רקורדס אמרו לי שהםלא מייבאים אותם....

Charlotte

New member
../images/Emo24.gif

באמת התכוונתי לזה, שמעתי את האלבום ופשוט אין לי מה להוסיף!

אנה-

New member
טאוור רקורדס...

זאת חנות מאוד מאוד מעצבנת!!! הם לא מייבאים כלום ואם כן הם דורשים על זה המון המון כסף.... בעיקרון כדאי לנסות באוזן השלישית ובכלל בחנויות של דיסקים שמוכרים גם יד שנייה.... כי יכול ליהיות שמישהו ייבא את זה לארץ ... ונמאס לו אז הוא מכר את זה לחנות... אני גם יודעת שבאוזן אפשר לבקש שייבאו את הדיסק וזה גם די יקר... 100 ומשהו בכולופן בהצלחה

Useful Idiot

New member
תני לי לגלות לך סוד...

porcupine מהפורום פה עובד בטאוור רקורדס... תנצלי אותו.. חחחחח.. np - tool - pushit

PORCUPINE

New member
אני לא איזה שליח של TOWER , אבל...

קודם כל... כן. אני עובד ב - TOWER בנהריה... ואני מודה ל - Usuful Idiot החביבה על הגילוי המרעיש... Tower היא רשת שעובדת עם מיטב חברות התקליטים המייבאות הגדולות בארץ. מהגדולות - NMC, הליקון והד-ארצי והקטנות - BNE בראשן. בואו נגיד, שאת רוב האלבומים יש!! לפעמים לוקח קצת זמן, אבל יש. בקשר לייבוא - דיסקים מיובאים עולים ה-ו-ן להזמנה בודדת ולכן כשמייבאים, המדיניות היא בהרבה חתיכות. ומכיוון, שאני יודע ואתם יודעים, שארצנו הקטנטונת היא ארץ מיינסטימית לכל הדעות, אין הרבה דרישה, לפחות לא ב - TOWER לייבא אלבומים נדירים. והאמת... סוד קטן... לא כזה שווה. דיסק מייבוא אישי עולה בין 95 ש"ח ל 120 ש"ח. אז בקטע הזה, אני ממליץ אישית לנסות, כמו שאנה הזכירה, באוזן השלישית, ולצפונים - בג´אנק בחיפה. בלי שום קשר, דיסקים ב - TOWER הם יקרים, אבל קשה להאשים אותם... הדולר בעלייה, הייבוא יקר, המצב חרבנה, ואפילו נייר טואלט עולה שקל לגליל, שלא לדבר על סיגריית ווינסטון איכותית שמגרדת את השקל לצערי ולצער חשבון הבנק שלי... בכל אופן... Tower הם לא כאלה מחורבנים. באמת. אני מבטיח לכל אחד ואחת מכם, להיות לקוח שלי זו חוויה מעניינת...

ממממ....מסובך!../images/Emo122.gif

קודם כל תודה אנה- אני אנסה באמת באוזן, למרות שלהם לוקח חודשים להזמין משהו.... וקיפוד: באמת? 95 עד 120????
לדיסק שמזמינים במיוחד?(כלומר כזה שהם לא היו מוכרים בדרך כלל,) או דיסק שפשוט חסר? וואו
הזמנתי כבר אחד של cat power -ולא אמרו לי שום דבר על תוספת במחיר
) ובקשר לטוואר רקורדס....עדיין יקרים באופן מדכא לטעמי... ודרך אגב, מה עם הזמנות פרטיות דרך האינטרנט? יש חברות ידועות יותר ואמינות? הרעיון של לרשום את מספר כרטיס האשראי שלי בכל מקום קצת מלחיץ אותי...
אם מישהו יכול להמליץ לי על חברה שמיבאת את הדיסקים של אוף מונטריאול וכמה עלויות משלוח? סבירות איכשהו, או שלא שוות כבר את כל הקנייה?
אם תענו לי על זה, אני נורא נורא אודה לכן/ם זה ממש ממש חשוב לי...

zooey

New member
יותר זול להזמין מאתרים בחו"ל

במיוחד מamazon.co.uk שאין להם הסכם עם המכס הישראלי ויש להם מבחר עצום. בסנוף יש חנויות מתמחות. בכל מקרה אין סיכוי שזה יעלה כמו המחירים בארץ וזה לרוב יגיע יותר מהר.

ברצינות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יותר זול?????????? כולל המשלוח?? אם כן, אז למה לעזאזל אני מתעסקת עם טאואר רקורס (אל תיפגע porcupine
) זה נשמע ממש ממש טוב
אני מניחה שבאמזון שהיא חברה מכובדת ומוכרת והכל, אין בעייה להשאיר מספר כרטיס, השאלה היא אם הם מחזיקים את אוף מונטריאול(עוד לא בדקתי-אני לא מסתדרת כל כך בקלות עם אתרים באנגלית...) ועוד שאלה- מישהו הזמין איי פעם מdjangos ?
זאת החברה שראיתי שמחזיקים את אוף מונטריאול.... יעזור לי לדעת שהם מוכרים ואמינים לגמרי... בכל מקרה- תודה רבה zooey !

zooey

New member
חברה מצויינת

היתרון הגדול שלהם זה משומשים כדאי להזמין כמות גדולה אם יש להם מבצע של משלוח חינם והם שולחים ממש מהר ובחלקים אבל תמיד כדאי לעשות סקר שוק תבדקי גם את האתר של HMV www.hmv.co.uk יש לשניהם מבצעים מצויינים לאינדי אגב יותר זול זה בהנחה שאת קונה יותר מדיסק אחד בדרך כלל משני דיסקים ומעלה זה משתלם וכדאי להזמין את הכל במשלוח אחד גם אם לפעמים צריכים לחכות את אמאזון האנגלי אני אוהב במיוחד כי פעם הם שלחו לי דיסק אחר בטעות ואחרי טלפון הם מיד שלחו לי את הדיסק המקורי ללא שום בעיה אגב - את צריכה כרטיס אשראי בין לאומי

וואו! תודה רבה,zooey

מאד עזרת לי!! אני אנסה גם ב HMV (באמזון בדקתי, יש את הלהקה אבל לא את הדיסק המבוקש) והמחירים המדוברים הם למשלוח בינלאומי,לא? או שיש תעריף לכל מדינה..? בכל אופן:

zooey

New member
אם אני לא טועה זה לפי חלוקת אזורים

ישראל נחשבת באזור שני ולכן המשלוח הוא הכי זול הוא באויר וזה לוקח כמה ימים.

PORCUPINE

New member
החיים דיי מסובכים...

הכוונה היתה 95-120 ש"ח לדיסק שמזמינים במיוחד ללקוח. שאין דרישה לגביו יותר מעותק אחד. מה שהזמנת כנראה קיים בדרך כלל אבל חסר, ולכן עליו לא תשלמי יותר. וכן... טאוור יקרים מאוד... אבל הכל יקר היום (ע"ע ההודעה הקודמת שלי בשרשור הזה). אם את מזמינה באנטרנט... תסמכי על amazon.com . היעיל, הבטוח והמהיר ביותר.

למעלה