sigh התסכול...

Master Boo

New member
sigh התסכול...

אז חיכיתי חודש וחצי אז שהטפסים של התיאוריה (לנהיגה) יחזרו. עכשיו קיבלתי טלפון- הם חזרו. יש! או שלא... הפקידה אמרה לי שאני צריך לבוא, לשלוח עוד טפסים, ואחרי שהם יחזרו, אני אצטרך ללכת לבדיקות. אין לי כוח לזה... אני חושב שאני מוותר על כל הקטע של הנהיגה... איזה תסכול... מצטער, סתם רציתי לשתף...

ה-../images/Emo73.gif שלנו גדול ו-../images/Emo46.gif

כן זה מתסכל הבדיקות הבירוקרטיה והתיזוזים(או שמע טיזוזים
). אבל תחשוב על הבאסה שתחטוף על עצמך כל פעם שתרצה לסוע למקום כלשהו ולא יהיה לך רשיון
או
עדיף ללכת לעשות את הבדיקות או לשלב אותם עם הבדיקות התקופתיות שבמילא אתה צריך לעשות- להוציא רשיון לשכוח מכל הבירוקרטיה
. מאשר לאכול את ה-
כל פעם שתראה
ברח'

Master Boo

New member
כן, אה?

בכל מקרה. כרגע חזרתי ממשרד הרישוי. מילאתי את הטופס. עכשיו עוד חודששים-שלושה הוא יגיע בחזרה, ורק אז הם יקבעו לי זימון לוועדה הרפואית. השד יודע למתי. וכמובן, מתי שכל זה יעבור וכן אני אוכל להוציא רשיון ותיאוריה והכל, אני כבר יהיה בעיצומם של הלימודים... ואיפה יהיה זמן בדיוק?... למה אין איזה משהו שמיידע אנשים שחולים בסכרת נעורים על הדברים האלה? למה אין איזה מישהו שיכול היה להגיד לי "תשמע, אל תתחיל ללמוד, צריךלעשות ככה וככה לפני שאתה יכול להוציא רשיון"??

האמת לא זוכרת שזה היה עד כדי כך

אבל א. עברו אי אלו שנים
אז אולי אני לא זוכרת. ב. גם ככה מרחתי את זה ההמון שנים עד כמעט אחרי הצבא (אבל ששששששש על תגלה לאףחד
) בעצם אולי מרחתי את בגלל הבירוקרטיה
מי זוכר או שאולי זה בעצם העיניין ככל שתגמור אם כל הבירוקרטיה יותר מהר ככה תשכח ממני יותר מהר ובא לציון גואל. התבלבלת טוב גם אני ככה זה שכותבים הודעה עם רמה של 55

smadica

New member
רשיון

אל תלך לעשות את הבדיקות האלה. נקודה. מראש תביא מכתב מרופא הסכרת שלך על המצב הבריאותי, תעשה בדיקת עיניים רגילה אצל אופטימטריסט מורשה ותשלח את הטפסים דרך מורה הנהיגה. אם כבר נגשת לרופא של משרד הרישוי, תתחיל את התהליך מהתחלה. ככה אני עשיתי ולא היתה שום בעיה!!! בהצלחה!

למעלה