Sidereal מודרני

Blue Beetle

New member
Sidereal מודרני

אני רוצה לשתף אתכם ברעיון לקמפיין. מסוג הדברים שכדי להתחייב אליהם רצוי לחשוף אותם לאחרים. כרגע אין לי זמן לטפל ברעיון - אני מקווה שאני זורע פה את הניצנים הראשונים ושואכל לטפל בו אחר כך. דמויות השחקן הן סוכנים מיסטיים, מין מלאכים או כדוגמת ה- Sidereal של אקזלטד, שפועלים לנווט גורלות של בני אדם. אלו האלמנטים שאני רוצה "לגנוב" מהסידרלים: * לכל דמות סט של יכולות מיוחדות. * הדמויות מסוגלות לעקוב אחרי גורלות של אנשים באמצעות מתקן מיוחד (נגיד מחשב במקום נול הטוויה) * לדמויות בסיס פעולה (משהו שמקביל ליו-שאן) * בנוסף לכך שהדמויות פועלות ביחד, לכל דמות יש "בוסים" וקשרים פוליטים מחייבים. ואלו האלמנטים השונים: * המשחק מתרחש בעיר מודרנית, הדמויות מוגבלות אליה. * יש "יצורים" או אלמנטים נוספים שמשפיעים על גורל של אנשים. (לדוגמה - מזל רע הוא סוג של יצור טפיל). בשביל שעניין יכולות וכל השאר יתנהל היטב, על המשחק להיות מרופד במכניקה. אבל בזה מטפלים בסוף. כל רעיון, שאינו ספויילר למה שחקנים לא אמורים לדעת, יתקבל בברכה. (לא, באמת תודו שזה רעיון מגניב
)

Nihau

New member
מתאים לשגעון הגדלות של אקזלטד ../images/Emo13.gif

יכול להיות משחק פוליטי עשיר במיוחד ולמען האמת משום מה מזכיר לי את אורפיאוס. אולי לך זה יגיד משהו :)

Blue Beetle

New member
לא.

אבל לפי תאורי כריכה אחרוית הוא יהיה בין הבאים שאני הולך לקרוא.

מירטל

New member
אז תקדם אותו בתור :

הוא מאוד... שנות השמונים, באווירה, אבל נותן אווירה אורבנית ותיאור מעניין של מה שאתה מנסה ליצור.

מאוד מאוד שנות השמונים

ספר חביב, אבל מלא באווירת אייטיז מזעזעת. אנשים בעלי לב חלש עלולים להתחיל ללבוש חותלות בגללו.

ogmios

New member
ולאלה מאיתנו שלא קראו את הכריכה האחורית?

ובפרט אלה שנואשים לחומר קריאה ראוי? יש מצב לתקציר?

Blue Beetle

New member
פלאי google והעולם המודרני

את הכריכה האחורית קראתי באינטרנט אחרי שהקלדתי את "המלחמה על האלונים" ב- google. לאור המלצתה של מירטל.

מירטל

New member
תקציר, עם ניסיון לא לספויילרים

גיבורת הספר היא זמרת ששום דבר לא הולך לה בחיים - הלהקה שלה מתפרקת, החבר שלה די זרק אותה, ואז אנחנו מגלים שפיות העיר בחרו בה להיות... טוב, את זה תגלו בהמשך הספר. מה יש בספר? אווירה מטורפת של שנות השמונים, מוזיקה ולהקות בנות, פנטזיה עירונית מעניינת משהו, סקס, רוקנרול ולפי התיאורים שרצים שם, מישהו עשה שם הרבה ממה שנשאר. אם אתה רוצה תקציר עם ספויילרים,או משהו יותר רציני, תקרא את הספר.

למעלה