ShukyD - X-File No.586428

Agent Mulder

New member
ShukyD - X-File No.586428

עוד לא עברו שבועיים , והנה הוא חוזר. אותו חלאה שמעז לעשות צחוק משישה מיליון קורבנות. כל מילה נוספת מיותרת. יש לחסום את המשתמש לאלתר!. בברכה, Fox Mulder Special Agent FBI 30.4.2004

xtc2

New member
צריך לחסום אותך יא חתיכת טינופת

דבר ראשון xtc2 ושוקי זה שני אנשים שונים! דבר שני מותר לא להגיד מה שהוא רוצה - לא נאה לך אל תיצפה קוראים לזה חופש הביטוי! דבר שני אני מקום ראשון ברייטינג (לפני יומיים)! תשתוק ותעשה כבוד!

Agent Mulder

New member
רייטינג או לא רייטינג..

אתה עדיין נאצי ואתה כן שוקי D אנשים שימו לב לתמונה הבאה

free soul

New member
הכל ברוח טובה, מה אתה

לוקח ל

כל הכבוד לagent mulder

agent mulder כל הכבוד לך, מי שמשתמש בסמלים נאציים, שמות נאציים, או פוגע בערכים שעליה קמה מדינת ישראל = שיעזוב את המדינה..... חופש הביטוי הוא דבר קדוש.....ויש להגן עליו....אבל עד גבול מסויים... מי שמנצל את חופש הביטוי בבלוג טי וי...ופוגע בערכים עליה קמה מדינת ישראל= שיעיפו אותו קיבינימאט מהבלוג טי וי...שיחסמו אותו.... יש כאן המשתמשים בשמות כמו היטלר, וכדומה...או לכאורה פוגעים בימי הזיכרון או בקרבנות השואה......ולענין זה = גם דור שני, שלישי, ורביעי, הינם צאצאי הקרבנות...... אז מי שמשתמש בשם כזה , או מבזה את ימי הזיכרון = שיעיפו אותו...שיחסמו אותו...... יש כאן גם עבירה פלילית לכאורה לפי דיני העונשין 1977 .....ואפשר להגיש תלונה נגד כל אחד מהגולשים....העובר עבירה מסוג זה..... תפוז לא אמור לתת יד לזה....ואני מצפה מאייל או ענת אורגד לחסום כל משתמש בניק בעל סממן נאצי או המבזה או הפוגע בערכים של מדינת ישראל..ובכלל זה - ימי הזיכרון וקדושת קורבנות השואה.... מי שמאפשר המשך פעילות מסוג זה = נותן יד בעקיפין ובמישרין לעבירה פלילית......וגם הוא או היא צפויים להיענש.... יש גבול לטימטום.....או להעלמת עיין..... שפן של הצאט 30.4.2004 שעה 1945

Agent Mulder

New member
ניסיון עלוב להחליף את הניק לNewXT

הממממ.....XT....לא נשמע לכם מוכר?? שימו לב: 1.איך נזרקתי ברגע שנכנסתי לחדר. 2.איזה תיאור הוא נתן לתוכנית שלו ביחס לשעה המוקדמת ובניסיון עלוב להשיג רייטינג. 3.לתאריך פתיחת התוכנית.

ShukyD

New member
מה בדיוק הוכחה פה?

ומה הקשר? למה אני הבנאדם היחיד שצוחק על השואה? כבר כתבתי הודעה ומחקו לי אותה שאם אני ארצה לכתוב או להגיד משהו על השואה אני אעשה את זה בניק שלי, ומה אתה מנסה להוכיח בתמונה? שאני מעשן? שיש לי פוסטר של דודו זר? ממש רמיזות נאציות עבות תוותר בנאדם שיבדקו איי פי, אחרי זה יבואו ויגידו לי שזה אני

הם חושבים שגם אני כזאת!!

וגם ה י ט ל ר... וזה לא נכון!!! אנחנו יהודים גאים
וזה רק הומור קטן.. זה הכל.. אתם לא צריכים להתנפל כמו לא יודעת מה...

Agent Mulder

New member
כמה אנשים יכולים להיות טיפשים??

אתה צודק,אתה לא היחיד שצוחק על השואה,אפילו יותר גרוע,כנראה שיש באמת שניים כאלו.אתה,שוקי,והכסיל השני - XTC.פשוט בור ועם הארץ. אמנם כתבת הודעה ומחקו אותה,ובטח לא תעשה את אותה טעות פעמיים,אבל כנראה שאתה יותר מידי אדיוט כי ביום השואה, זלזלת בשואה (זלזול זאת מילה עדינה ביחס למה שהלך שם)מול המצלמה,ועדיין יש הודעות מוכיחות בפורום. ולכל האחרים שחושבים שזה בהומור ושצריך לקחת את זה ברוח טובה : אתם פשוט אנשים טיפשים<==============
לקרוא לעצמך היטלר או זיג הייל זה כבר ביזיון לאנושות. יהודי גאה,נרקיסטית,לא יקרא לעצמו בשם מי שהכחיד 6 מיליון אנשים מעמו.אבל אתם כנראה טיפשים בכדי להבין את זה,אולי רק אם הייתם צאצאים של ניצולי שואה. אני רק יכול להגיד: Thank God for the "print screen" button. ולכמובן תודה לאלה שחכמים בכדי להשתמש בו.

mop666

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה הומו אתה מרגיש חושחש הבלש טיפש

ShukyD

New member
אתה חמור

פירטתי מה שכתבתי באותה הודעה אם לא שמת לב ועל מה תודה על הפרינט סקרין? שהוצאת תמונה שלי? דווקא תמונה טובה הייתי אומר מה עוזר לך הפרינט סקרין? לא הוצאת שום תמונה שמוכיחה את הטענות שלך בוא נבכה על השואה, זה בטוח יעזור לנו..

Broken Divinity

New member
אפשר גם לומר

שאתה בנאדם טיפש שלא יכול לחשוב מחוץ לקופסא הקטנה שלו, ולחשוב אולי על משהו קצת שונה. הם עושים מה שבא להם, לא מתאים לך..אל תכנס. הם לא עברו על שום כלל בתקנון הטי וי בלוג בוא נעשה ככה, נחסום כל בנאדם שיצחק על משהו שלא מוצא חן בעיניך, תאמין לי שחצי מהטי וי בלוגים יהיו מחוקים. תחכה שניה עם כל התגובות שלך ועל ההתנפלות על כולם, תחשוב טיפה. קח לתשומת לבך שבת שלום

Megafox

New member
יא ראבאק מה אתם לא מבינים עברית

זה שוקי זה הוא אומר מה שבא לו ועושה מה שבא לו.... יש לו שם אפילו פוסטר של פרפר נחמד עם דודו זר מאחורה האיש סכנת בריאות לאנשים רציניים ושפויים.... לא נוח לכם תתרחקו מהבלוג (תבואו לשלי ותראו מה באמת צריך לחסום) ואה כן..... שווווווווווווקי תעשה קוקיות!!!!

ShukyD

New member
אתה יום אחד

תקבל ממני כזאת כאפה :) אני לא זיג הייל ואני לא XTC אני לא צריך שמות אחרים כל עוד אני לא חסום כשאני אומר דברים אני מעדיף שאנשים ידעו שזה ממני אז אין טעם בכל מיני "סוכנים" למיניהם שיעלו על זה אם אני ארצה להעביר משהו אני אעביר את זה בכינוי שלי חמור, אנשים מבזבזים את הזמן שלהם על כלום

למעלה