Shpongle - Nothing Lasts

israeli saiko

New member
Shpongle - Nothing Lasts

אני מודע לעובדה שזה בא באיחור עצבני, אבל פשוט חייב להגיב על אחד האלבומים שהכי דוברו פה בחודשיים האחרונים. אז ככה: מבחינת סאונד: ללא ספק זה בין הדברים הטובים שאי פעם שמעתי, הצלילות של הסאונד של סיימון - רק בגלל זה האלבום שווה לקנות את האלבום. לראות לאיזה רמות אפשר להגיע בסאונד של מוזיקה אלקטרונית. מבחינת מוזיקה-אומנות: האמת, מחזרו הרבה מהאפקטים. דברים שהיו יפים באלבום השני, כבר נעשו לא הכי מרשימים באלבום הזה. כל האפקטים עם הקולות, מה שהוא עושה עם הכלי נגינה שם. דברים יפים - אבל מחזור, ציפיתי למשהו חדשני. יש שם כמה קטעים שפשוט כיף לשים בריפיט נונסטופ - אבל הרוב שם טובים לשמיעה פעם ב... מבחינת הסגנון: לא שונה מהשני כל כך, אבל יותר טוב ממנו זה בטוח. ערבוב של סגנונות אתניים, ליינים פסיכדאליים בחלק מהטרקים (היה צריך לפי דעתי לשים על זה יותר דגש.) אחד הדברים היפים שהם עשו שם עיוותים בסאונד של הכלי נגינה, בחלק מהטראקים - זה באמת היה טוב. לפי דעתי בנאדם שחולה רק על בומים בעיקר, יהיה לו קצת קשה עם האלבום הזה. בנאדם שמכיר פסייביינט, ויודע מה שיש לז'אנר להציע - שווה שיקנה אותו. ושאלה אחרונה: רק אני מתגעגע לימי Hallucinogen - The Lone Deranger? ציון שאני נותן: 7.5 מתוך 10.

Mad Sorcerer

New member
בוא נבהיר משהו לגביי האלבום השני...

השני הוא יצירת אומנות גאונית שהאלבום הזה לא משתווה לה בשום דרך זה דבר ראשון.... הסגנון של האלבום הזה שונה מהשניים הראשונים, ואני מסכים איתך שמבחינת הפקה זה אחד האלבומים הטבים שנעשו אבל אני לא רואה פה שום מחזור של אפקטים.. לא יודע איך הגעת לזה

הוא צודק בקשר למיחזור אפקטים

אם זה האפקטים על הווקאל של רייורס רייורב או הכפלות וואקל או משחקי דליי בפינג פונג אם זה סטרצ'ים למינהם על ליינים ו-FX שכבר ניתקלנו בהם באלבום השני מה שבאמת חשוב זה רוצו לקנות תדיסק אין כמו איכות WAV ... אין לכם מושג איזה הבדלים של שמיים וארץ יש בין השיחרור ברשת לבין הדיסק המקורי...

Spiritus

New member
אתה יכול להבחין בהבדלים רק

אם אתה שומע במערכת איכותית.

moon13

New member
אוו אמרת משהו חכם

שסאונד לא רק שומעים אלה רואים...אבל לעצם העבודה קשה קשה להבדיל אח שלי בין wav ל mp3 שנעשה בצורה נכונה ומיקצועית הקידוד...

Flotser

New member
Levitation Nation

זה פשוט קטע אדיר חבל אין עוד הרבה קטעי גיטרה כאלה באלבום

למעלה