Showgirl - soon....

Fever2002

New member
את Fever אישית אהבתי הרבה יותר

ההופעה ההיא מצליחה להדהים אותי כל פעם מחדש. איש איש ודעתו. בלי לפגוע ואין לי משהו נגד,נדמה לי שההופעה האחרונה ממש מכוונת לקהל מאוד מסויים לפי התלבושות בה. לא שזה אומר משהו על השירה בה כי יש שם כמה גרסאות מאוד יפות כמו CIM,PIM,CIMW וכו'.

Nadav נדב

New member
הממ....אני חולק על דעתך

לדעתי שואוגירל יותר טובה באופן ויזואלי (הבמה הרבה יותר מרשימה), ווקאלית קיילי בשיאה, הsetlist מכסה הרבה יותר תקופות ולהיטים בקריירה של קיילי והמכלול עצמו הרבה יותר מרשים. וחוץ מBTDYK וחלקים בסצנה של הlocker room אני באמת לא רואה שומדבר קאמפי מדי במופע (אהמ אהמ לוקומושן או IYE בפיבר
)

Nadav נדב

New member
ועוד תוספת קטנה -

פיבר, כמה שהוא מופע מרשים - הוא מאוד קר חסר כל אנרגיה וקשר עם הקהל. ממש OVER מופק (בדומה לMCB היבש לדעתי) בשואוגירל קיילי דווקא זזה, רוקדת לא מעט, מתקשרת עם הקהל ונראה שהיא הרבה יותר נהנית מכל העניין.

Fever2002

New member
פיבר מושלם לדעתי

ואת ההופעה האחרונה אני מסופק אם אקנה אפילו את ה-DVD,לא אהבתי אותה בכלל. אותי בדברים מהסוג הזה לא מעניין הקהל, אלא מי שמופיעה,המלוות שרינה ולורין שאהבתי ואת התפאורה המרשימה מסביב. אני לא נכנס פה לויכוח, כל אחד והטעם שלו,ואתה היית בהופעה עצמה שזה בטוח שונה לגמרי ממה שאפשר לקלוט מ-DVD. אני את Fever (ההופעה ולא משהו אחר
) אמשיך להחשיב כהופעה מס' 1 שלה.

Nadav נדב

New member
אפרופו המלוות -

אני חייב לציין שלמרות העבודה המחורבנת שהן עשו בMCB, המלוות היו פשוט מעולות בשואוגירל. הקולות שלהן התאימו בהרמוניה מושלמת לקול של קיילי, ממש תענוג. עשו עבודה יותר טובה אפילו משרינה ולורין (
) הסופר-מקסימות.

Nadav נדב

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

מעניין מה עם הליידיז באמת
ואני חושב שראיתי קליפ של אחת מהמלוות הנוכחיות בMTV....

Fever2002

New member
../images/Emo6.gif

יכול להיות, לורין הוציאה דיסק כמעט בטוח,אבל לפחות כמה שירים נחמדים זה וודאי. לא ראיתי המון זמן MTV אבל קליפ של אחת מהן אשמח לראות.

למעלה