Showgirl - soon....

tatababa

New member
Showgirl - soon....

נובמבר ייראה את ההוצאה של Showgirl : The Greatest Hits Tour ע"ג דיוידי. לא ברור כרגע אם ההוצאה תהיה רלוונטית לאוסטרליה, או אם בכלל מסע ההופעות יימשך. מה שכן, הדיוידי מגיע אלינו בנובמבר הקרוב בדיוק בזמן לכריסמס. רוצים עוד? קבלו! סינגל חדש יוצא בנובמבר הקרוב, זה לפחות ללוח תאריכי ההוצאות הרשמי של פארלופון. לא, אין לי גישה אליו, אבל אנשים מאוד אמינים בסייהיי תומכים בזה. לא ידוע כרגע מה פשר הסינגל הזה. מאוד סביר להניח שמדובר בטראק מתוך המופע, הרי קיילי לא יכולה לקדם את הדיוידי אז סינגל ייעשה את העבודה במקום. ואחרון חביב, הנה לוח השנה הרשמי לשנת 2006. תהנו! רן Xx

ommc

New member
איפה אפשר לקרוא לגבי הDVD החדש?

לגבי התכונות שלו והתוספות? יש כבר מידע כזה?

ommc

New member
בsayhey אומרים שזאת רק שמועה...

יש לך לינק למקור מהימן לגבי הDVD?

tatababa

New member
זה חבר בסייהיי שהוכיח את עצמו

בשנים האחרונות. בוא נגדיר את זה ככה - 99% הוא קלע בול בחמש-שש שנים שאני חבר בסייהיי. בנוסף אליו, דיברתי עם עוד מישהו על העניין והוא גם אמר לי שזה באמת מה שיש בלוח הההוצאות האינטרני של פארלופון. השאלה אם זו תוצאה של חוסר עדכניות של הלוח, או באמת הוצאה עתידית. כנראה שנאלץ לחיות ולראות....

Fever2002

New member
רק שהוא לא אחד מאותם ידוענים

מומחים לגילוי עתידות וזן נדיר של חזאים מדוייקים שהספיקו בזמן האחרון להוציא לה עוד דיסק,לחתן אותה פעמיים,ואפילו להכניס אותה בזמנו להריון. רשמתי ביומן את התאריך ואת שם הסינגל כי כמובן זה צפוי ומדוייק אני מקווה שלא אצטרך לנער את הטיפקס. אפילו רשמתי את זה בשעה 10:00 בבוקר שזה בדיוק יושמע בתחנות רדיו בבריטניה. כמה פרשנים ודוברים צצים לה אך אם יש בזה אמת "כנראה שנאלץ לחיות ולראות...".

...אבל כל המופע הורכב מסינגלים!

לא נראה לי שזה טראק מהמופע, אולי הבי סייד יהיה מהמופע. לדעתי לא חסרים שירים שהיא הקליטה, וחוץ מזה... יכול להיות שזה סתם יחסי ציבור. תזכיר לי מתי לאחרונה סינגל של קיילי יצא בתאריך היעד?

tatababa

New member
א. לא מדוייק

Over The Rainbow In Denial Dreams ויש שיתווכחו גם על Your Disco Needs You. ב. הכוונה זה ששיר לייב ייצא כסינגל. הרי העיבודים המוזיקליים היו שונים לגמרי בחלק גדול מהשירים. HOYH, CIM, OANLT, JNSPPQ, לוקומושן ועוד כמה. בגדול, הסינגל נועד לקדם את המופע\הדיוידי מה שמחייב A-side מהמופע עצמו, ולא מסתפק ב-B-side בלבד מהמופע. הסינגל חייב להיות מזוהה עם Showgirl. ג. הלוואי שתוציא כמה שיותר שירים מהארכיון. אני עדיין ממורמר על ההתעלמות המוחלטת מ-No Better.

אולי רק over the rainbow

dreams שייך ל- BMG ו- In denial זה דואט עם הפט שופ בויז... לא נראה לי שזה הסינגל המדובר. אני עדין חושב שזה משהו עם הסיזר סיסטרס שהוקלט ועוד לא שמענו.

tatababa

New member
למיטב הבנתי

סינגל נועד לקדם מוצר אחר. אני לא רואה שום טעם להוציא שיר out of the blue שלא קשור לכלום בתור סינגל אם אין לו מטרה מסויימת. לצורך העניין, אם היא תוציא את I Know אז אנשים אולי יאהבו אותו, אולי הוא יהיה מקום ראשון ויהפוך ללהיט הכי גדול בהיסטוריה של המוזיקה. עדיין, איך זה יתמוך בדיוידי של Showgirl? תשובה : זה לא. אני נשמע ביצ'י (can't help it
) אבל באמת לא מאמין שיוציאו שיר שלא היה חלק מהמופע. מה שאומר שיוציאו את אחד הבאים : Hand On Your Heart - Showgirl Version Over The Rainbow - Showgirl Version Confide In Me - Showgirl Version אמנם יש עוד שירים במופע שקיבלו ביצועים שונים אבל השלושה האלה לדעתי עם הפוטנציאל הכי גבוה להצליח לדעתי. HOYH היה פשוט מבריק! OTR הוא בלדה קלאסית כך שהיא תשתלב יפה בשוק הכריסמס, ו-CIM הוא הימור אבל אם הוא יצליח אז מדובר במגה-להיט.

Koocachoo

New member
../images/Emo45.gif

זה והסמיילי מדלי הם הדברים הטובים היחידים שיצאו מהטור הדפוק הזה.

למעלה