Show reel לאולפן שלי

לא רע בכלל :}

הקולות מתאימים יחסית, וההקלטה יצאה טוב מאוד :} גם הדיבוב טוב! [חוץ מזה ש... סליחה,כן? אבל לפעמים אין כ"כ התרגשות בקול של הדמויות] באמת חמוד, כל הכבוד!

Effective

New member
שמח שאהבת :)

כמו שאמרתי מקודם, רוב הקולות הם בכלל לא של מדבבים, וזו פעם ראשונה שלהם מול מיקרופון.. הכי טוב שאפשר להוציא.. :/

Effective

New member
נה. זה לא בעיה בשבילי..

מה שצריך זה רק סכין. כל השאר קורה מעצמו XP

porky169

New member
אם כבר עברית תקין(../images/Emo3.gif)../images/Emo134.gif

אז מדבב ולא מדובב

Effective

New member
אהמ.

בהתחלה מעדתי וכתבתי מדובבים.. אבל אח"כ: "רוב הקולות הם בכלל לא של מדבבים.." - מצפוני נקי

BambiBar

New member
ובדילי של החיים..

מגניבבבבבבבבב!!! D: איזה כייף לך שיש לך אולפן בבית !!!!! אחלה דיבוב!! כל הכבוד לך ולמי שדיבב שם!! אה וכן יש קים פוסיבל בדיבוב בארץ, זה בערוץ ג'טיקס..P:

Effective

New member
לפעמים דילי זה טוב ../images/Emo13.gif

תודה! אני ממש שמח שאהבת D: ובאמת ראיתי את הגירסא העברית בג'טיקס, וזה ממש עיצבן אותי שלא עשו את השיר פתיחה בעברית! יצא לי לראות גרסאות של מלא ארצות, וכולם הקליטו מחדש את השיר. אפילו בערבית!

BambiBar

New member
O:

בטח היה דדליין או משהו ולא הספיקו לעשות גירסא עיברית לשיר..למרות שהשיר הזה ממש יפה..XD XDDDDD גירסא ערבית?? O: אני חייבת לראות את זה!!!

Effective

New member
תירוצים לא יעזרו להם.. ;)

והגרסאה הערבית ממש הרגה אותי מצחוק! XD למרות שיש עוד הרבה גרסאות אחרות, שחלקן די מוצלחות למען האמת.. הנה כמה קישורים: [אפשר למצוא עוד מלא קישורים לשפות שונות בצד של הסרטון]

miaBaby

New member
מגניב בטירוף אייל!

עבודה טובה, וגם הסינק בסדר XD אל תדאג... אני אוהבת כשאתה עושה נערים ולא ילדים! מתאים לך....

miaBaby

New member
אני מכירה חתול אפור אחד ספציפי

שלמעשה נשמע באורך פלא מסתורי בדיוק כמוך... הממ... מעניין.... P:

למעלה