Show reel לאולפן שלי

amit919191

New member
יא איזה מגניב!!! ../images/Emo163.gif

יש לך אולפן בבית?! איזה כיף לך זה מזה מגניב!!! אם היה אולפן בבית הייתי מדבב כל היום חחחח :]

Reichan

New member
מגניייייייייב!!!! ../images/Emo210.gif

זה ממש ממש מקצועי!! צל"ש לכל המדבבים המוכשרים, וממש כל הכבוד על הסינק, יצא אחלה! [יוטיוב דווקא לא הרס אצלי
]. ובהצלחה עם האולפן
[אגב, איך בכלל אתה כבר מתחיל לעבוד כאולפן??? אתה לא בערך בגיל שלי? [16 ככה] @@]

Effective

New member
תודה רבה :)

אני בדצמבר 17, אבל בכל זאת, לא נראה לי שהם ממש מתייחסים לגיל, יותר מעניין אותם איך התוצאה הסופית יוצאת, גם אם זה נעשה על ידי גיבן בן 8 שמקליט בתוך מערה אפלה ועושה את כל הקולות בעצמו.. :O הבעיה היחידה היא שאני עדיין בלימודים אז לא יהיה לי זמן לקחת על עצמי פרוייקטים גדולים.. אז נתחיל בקטן

Reichan

New member
זה כל כך כל כך כל כךךךךךך שווה @_@

גם אני רוצה אולפן בבית >< יאללה כולם, בואו נתגנב לבית של איל ונגנוב את האולפן כשהוא יישן! [יצא חרוז
] בכל מקרה, אם אי פעם תהיה זקוק לצוות מדבבים מיומן ונאמן, אני בטוחה שיהיו לך פה מתנדבים רבים
ושתדע לך שלהתחיל בקטן זה הכי טוב. אם מתחילים ישר בגדול ונופלים אז הרבה יותר קשה לקום

Effective

New member
אני לא דואג. יש כלבי שמירה בלילות..

וברגע שאני אתחיל לעבוד על פרוייקט אני אגיע מיד לפה ואחפש מתנדבים D:

MorraniChan

New member
ווואוו, איזה יופי!

הייתי בטוחה ב100% שסתם העלת קטע שהיה בטלויזיה. רק אחרי שקראתי שוב מה שכתבת, הבנתי מה נסית להראות לנו XD אחלה דיבוב! O__O אהבתי מאוד מאוד מאוד! רגע ו... להקים אולפן? כשאתה עדיין בלימודים? [טוב.. עם כל השביתות עכשיו אלו לא בדיוק לימודים
] מתי תמצא את הזמן? =/ מה שלא יהיה, אני מוכנה לעזור! XD

ellapr41

New member
ד"א אגב, באיזה אולפן זה מדובב?

ומי מדבב את זה? שבוע טוב לכולם!

גדול!../images/Emo42.gif

איל! אתה ענק! יצא ממש מדהים! צחקתי בקול! "הם... ביטלו את ערב הנאקוס..." גדול!! מצחיק בטירוף! קבל ח"ח!!

Effective

New member
תודה על התגובות D:

אני ממש שמח שאהבתם! מבחינת זה שאני בלימודים, אני עוד אמור להגיש לערוץ הצעת מחיר שתכלול גם תשלום לבמאי וטכנאי, כי אני לא אוכל לשבת 24 שעות באולפן.. ומבחינת זה שבא לך לעזור, המטרה שלי היא להשתמש בכמה שיותר קולות חדשים.. יוצא מזה שהרבה אנשים מהפורום הולכים להיות מנוצלים להפקות דיבוב :) [ בתמורה כספית כמובן..] ואלה, זה הוקלט באולפן שלי, ומדובבים שם כמה חברים, אחותי, ואני D:

ellapr41

New member
קודם כל, איזה כיף שיודעים את שמי! ../images/Emo13.gif

חחח ומה שהתכוונתי בשאלה היא לא הדיבוב שאתה עשית (קראתי את השרשור, אני לא כזאת דפוקה
).. התכוונתי בגרסה שמשודרת (זה משודר בעברית, לא?), איפה זה מדובב ומי מדבב את זה.. חח מקווה שהסברתי כמו שצריך הפעם

אוקיקי

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

נשמע מצויין, למרות ששומעים שחסרים קולות רקע. וזה ממש מגניב שיש לך אולפן משלך :) ועוד בגיל כזה (אפשר לחשוב שאני יותר גדולהXD).. בכל מקרה, היה לי פשוט כיף לשמוע.

yotam2233

New member
ממש ממש מגניב ^_^ !!!!

באמת כל הכבוד, אולפן בבית זה ממש כיף !!! הדיבוב יצא מאוד מאוד יפה עבודה מצויינת אה... ולמי שתהה קים פוסיבל כן מדובב בארץ זה משודר בג'טיקס ואם אני לא טועה וידאו פילם עשה את זה :) אני מקווה שהם ייקחו את האולפן שלך כי איכות הסאונד ממש מקצועית לא שומעים הפרעות את הכלל זה מאוד מאוד נקי ^_^ !!!! וממש כל הכבוד !! עבודה מצויינת ^.^

Effective

New member
יש את זה בעברית?!

וואלה לא היה לי מושג.. דווקא לקחתי את זה כי חשבתי שאין גרסא עברית.. :/ אבל לא נורא גם ככה לא היה בתכנון לעשות את זה. אני אתחיל עם סדרות בלי הרבה משתתפים P: ושוב, תודה

למעלה