Show reel לאולפן שלי

Effective

New member
Show reel לאולפן שלי

טוב, זה לא ממש Show reel אלא יותר קטע מדובב מתוך סרט. בעיקרון זה ישמש בתור דוגמא לרמה של האולפן לפני כל מיני עסקאות עתידיות. ד"א, יוטיוב אוהב להוציא את הסאונד קצת מסינק, במציאות זה יושב. באמת. אתם חייבים להאמין לי :| ואם תרצו יותר פרטים בקשר לעשייה אתם מוזמנים לשאול :) תהנו! http://www.youtube.com/watch?v=ZhrNzWRse3U

Effective

New member
../images/Emo208.gif

להלהלהלה..

lsabag

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה בעצם לפרסם כאן?

קראתי בערך פעמיים את ההודעה שלך ולא הבנתי מה אתה רוצה לומר בזה. יש לך אולפן ביתי ששם אתה יכול להקליט או שלא הבנתי אותך נכון?

Effective

New member
אני אנסה להסביר..

זה חלק מתוך סרט שהפקתי באולפן שלי [כן בבית] בשביל פגישה עם אחד הערוצים [לא יכול לספר איזה בשלב הזה..] וחשבתי לחלוק אותו איתכם. ואתם גם יכולים לשמוע שם את הקול המשופר שלי ולהבין למה אני לא ממשיך את מקס XP

lsabag

New member
עכשיו הבנתי...

אשמח לקבל את המפרט של המחשב בפרטי
דבר שני הדיבוב ממש יפה שם

יו, איל! פשוט מגניב!

(מאז הכתבה אני זוכר כל הברה ואות בשם שלך, עם י' אחת! P: ). אולפן בבית? איזה כיף. אתה בטח יכול לשחק ולהשתעשע בו (דיבובית) מתי שרק מתחשק לך. חלומו של כל מדבב (טוב, כמעט). הקול שלך בהחלט התבגר מאז מקס. אבל לא נורא, אתה יכול לדבב דמויות מבוגרות יותר. ומי שאר המדבבים? ואיך בכלל השגת את הגרסא ללא קולות הרקע? ואם כל הדיבוב בסרטון (כולל העריכה וההקלטה) שלך, אז קבל ח"ח רציני. :)

Effective

New member
נדיר שמישהו זוכר את הי' האחת P:

אני ממש שמח שאהבת :) בעיקרון זה נוצר כמו שאמרתי לקראת פגישת עבודה עם אחד הערוצים. הם לא יכלו לתת לי קטע וידאו כשהME מופרד [בלי כל הדיבוב] אז נאלצתי להוריד קטע קטן מהאינטרנט ולדובב אותו. בגרסא המקורית יש הרבה יותר קולות רקע, כמו כן גם הרבה מוסיקות שממש מוסיפות, אבל זה מה יש.. אף אחד מהמדובבים בקטע לא דובב מעולם שום דבר, ורק מי שמדובבת את קים היא באמת שחקנית [מגמת תיאטרון בתיכון שלי] השאר זה חברים ואחותי XD בנוסף אני תירגמתי/הקלטתי/מיקססתי/ביימתי. אבל הרוב רק זמני, ואם באמת יצא מזה משהו עם הערוץי אז יהיו במאי ומתרגם רציניים. אני אמשיך להיות אחרי על ההקלטה והמיקס D:

lsabag

New member
איל אשמח אם תענה לי לגבי מה ששאלתי :)

שים לב גם אני מעכשיו רושם איל
חחח...

ellapr41

New member
איל (גמאני למדתי!) זה ממש טוב!!

מאיפה הבאת את הקטע? זה לא פוגע בזכויות יוצרים? אם לא, אולי אפשר לעשות משהו כזה באתר..

Effective

New member
XD

את הקטע הורדתי מהאינטרנט, בד"כ כלל אני לא מוריד סרטים ושירים כי זה באמת פוגע בזכויות יוצרים.. אבל המורה שלנו לבימוי בתיכון [שהוא אחד ממנסחי העצומה נגד הורדות] אמר לנו שלצורכי לימוד ולא למטרות צפייה לשם ההנאה, זה כן בסדר. ובמקרה שלי, הורדתי את זה למטרות עבודה, אז המצפון שלי נקי :) ואם יהיה באתר מאגר של קטעים לדיבוב זה יהיה מגניב D:

mikeys barking

New member
אני לא ממש רוצה להיכנס לזה, כן?

אבל אין כזה דבר "למטרות לימוד זה בסדר". או שאתה (לאו דווקא) מחתים אנשים על עצומות ותומך ב100% בכל עניין זכויות היוצרים או שאתה מוריד מהאינטרנט. זה מאוד יפה שאנשים באים ומשנים חוקים לפי איך שנוח להם (שלא לדבר על העקרונות שלו, אבל נו, מילא)

Effective

New member
זה לא מה שהתכוונתי אליו..

הוא בעצמו במאי שעובד בתחום הקולנוע [רני בלייר] והוא אחד מיני רבים של יוצרים שביחד מנסחים עצומה כלשהי על הורדות וזכויות היוצרים. הכוונה שלי הייתה שברגע שאת מורידה סרט, במקום ללכת לקולנוע / לקנות DVD לשם צפייה עם חברים בשישי בערב זה ממש לא בסדר, ואין שום הצדקה. ברגע שאתה תלמיד קולנוע, וצריך לעשות עבודה על סרט [קורה פעם בחודש], לא מצפים ממך כל פעם לקנות את הסרט, או להשכיר אותו בשביל קטע של כמה דקות. ובמקרה פה, זה קטע של כמה דקות, שמיועד למטרת עבודה. לא הייתי הולך וקונה את הסרט בשביל החלק הקטן הזה. זהו.

mikeys barking

New member
כמובן שלא תלכו לקנות אותו בשביל כמה דק'

מתוכו, אבל ללכת ולהוריד את הסרט כי זאת האפשרות הנוחה יותר, סלח לי,אבל זאת עדיין צביעות. אני לא יודעת איפה בדיוק אתה לומד קולנוע, ואיך בדיוק כל העניין הזה הולך, אבל אפשר להקרין לתלמידים את הכמה דק' האלו עם אישור כלשהו שמגן על זכויות היוצרים. באותה הדרך שערוצי הטלוויזיה משדרים לפעמים קטעים מתוך סרטים.

Effective

New member
זה לא כל כך פשוט..

אני לומד בתלמה ילין, וכמו שזה נראה כרגע אין הרבה תקציב. בכלל למגמות הקולנוע בארץ אין הרבה תקציב. לפי מה שאני זוכר, אישור הקרנה לקהל של 100 איש עולה בסביבות ה300 שקל.. [יכול להיות שקצת הגזמתי] אם עבודה כזאת הייתה ניתנת פעם בחודש למשל, זה מתקבל על הדעת. אבל תחשבי שכל שבוע כמעט צריך להגיש יומן צפייה, או למשל ניתוח של סצנה. דברים כאלה לא מתבצעים כשכל הכיתה ביחד בזמן שיעור. כל אחד עושה זאת בבית שלו מתי שנוח לו. למגמה עצמה יש כמות מכובדת של סרטים קנויים. אז לדעתך יהיה עדיף ופחות פוגע בזכויות יוצרים אם הם יוציאו את הקטע מתוך הדיוידי הקנוי ויצרבו אותו על הרבה עותקים ויחלקו לתלמידים? כי בינתיים אין דרך אחרת לעשות את זה.. לא כשאתה תלמיד קולנוע לפחות.

למעלה