Show off your ladies

TAMIR182

New member
אקוסטית

וואלה מערכת ישנה לאללה ימאהה סמיק משהו לא מוגדר חחנישמעת בן זונה אני לא יופתע אם יש עלייה עץ מייפל או משהו

TAMIR182

New member
כנס

כבר לא מייצרים אותה... קניתי אותה לפני חודשיים יד שנייה.. מערכת סוסה! מרוצה מאוד! ממליץ בחום

JohnLF

New member
תודה אחי

אני ממש מתעניין במערכות אלקטרוניות הזמן האחרון אז אני מנסה להשיג כמה שיותר מידע...

eli4785

New member
נו טוב.....

פירוט : סט: Pearl MLX 12 13 16 22 סנר: Ludwig Black Beauty 14X5 (עם עורות (עליון ותחתון) של Aquarian ) מצילות רייד: Sabian HH Duo Ride 20 (מאוד ישנה משנות ה80 משהו כזה.....) קראשים: Bosphorus Ferit Antique 16 Paper Thin Crash Bosphorus Ferit Antique 18 Crash הי האט: Top: Sabian HH EQ Hats 14 Bottom Sabian HH Sizzle Hats 14 פדאל DW 9000 סטנד הי האט DW 5500 כיסא Roc-N-Soc MOTION Thrones

eli4785

New member
אמממ ...

לפני איזה שבועיים בערך דיברתי איתו ואמרתי לו עזוב אותך את כל הבלאגן תביא לי את כמה ששילמתי על הסנר וקח את שלך בחזרה ונגמור את העסק והוא ניסה למרוח קצת את הענין (ולהתבכיין לי שהוא הפסיד עליו בעיסקה שהוא עשה ושהוא מכר אותו רק כדי למכור את המערכת בלה בלה בלה.....) כשאבא שלי הבין שזה לא זז הוא צעק (ככה שהוא ישמע ) שאם היום אין כסף אז נפגש בבית המשפט (כדי לגרום לו להבין שאני לא פארייר עד הסוף...)....בסיום השיחה הוא הסכים להסכם ואמר לי שברגע שהוא יהיה בבית הוא יתקשר אלי אחרי איזה שעה הוא מתקשר ואומר לי : "שמע חשבתי על זה אני לא רוצה לראות אותך לא רוצה לדבר עליך ואם אבא שלך ידבר עוד פעם אחת על בית משפט אני אתבע אותו" אז ביום שני שלאחר מכן שלחתי תביעה (בסכום יותר גדול ממה שהצעתי לו באותה "שיחת פשרה") לבית המשפט לתביעות קטנות (בעיר שנמצאת במחוז מגוריו ככה זה הולך העסק....) וב 5 למרץ נפתח לו תיק תביעה אני עכשיו יושב ומחכה לזימון למשפט/הצעת פשרה ממנו (אם ההצעה תהיה טובה אני לא אפסול אותה כמובן.....)

eli4785

New member
זה ממש לא משנה...

אבל אם בכל זאת זה מעניין אותן אז הוא בן 40 גרוש עם ילד בן 13 ואני רק בן 23 (עדין לא ב 9 לאפריל זה יהיה 23........) אם אהת שואל את עצמך מה לעזאזל עשיתי עם אחד שיכול להיות אבא שלי התשובה היא פשוטה למדנו ביחד (בבית ספר סאונד בת"א ...הוא פרש באמצע השנה הראשונה.......אני תקוע עמוק בשנה השניה ......) ובגלל שאנחנו מאותו איזור מגורים (פחות או יותר) אז הינו נוסעים ביחד ברכבת ללימודים ופשוט אחרי שהוא עזב הוא נידנד לי שאני אבוא לבקר אותו (ואמשיך בקשר.....)

I ta Y

New member
הסט שלי..

טאמה ARTSTAR 2 מ-91 או 93 עדיין לא סגור על זה.

Eilamt

New member
באמת לקחתי את זה מצ'אד..

אבל זה גם נותן לך אופציה ליותר סאונד של קראש גדולה עם מכים על הקצה.. ועם אני במחסור של קראשים אז אני אוהב להשתמש ברייד שלי בתור קראש:)

אם כבר להשוויץ.....

וואייי... שנים שלא ביקרתי פה... (אני קרבי וזה ממש לא הכי אחי!!!) עידכנתי את הציוד: הסט נישאר כמובן YAMAHA9000 TT 8 10 12 13 FT 14 16 BD 22 דרך אגב ה 8 לא מחובר בתמונה :( מצילות: קראשים: AAX STUDIO 16',17 היי האט: AAX STUDIO 14 רייד: TRI-TOP 21 של סביאן כמובן ספלאשים: AAX 10 וצ'יינה ספלאש AA 8 צ'יינה: זילז'אן אוריאנטל 20'

למעלה