C crazy cottage New member 19/11/05 #39 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif../images/Emo163.gif
F forgottenangel New member 20/11/05 #55 מממ לי אין תיקים מגניבים יש לי תיק משובץ מדיקיס, ועוד תיק שחור ששמתי אליו סיכות וכתבתי אליו כל מיני דברים
מממ לי אין תיקים מגניבים יש לי תיק משובץ מדיקיס, ועוד תיק שחור ששמתי אליו סיכות וכתבתי אליו כל מיני דברים
L LadyAnanas New member 20/11/05 #56 שלי../images/Emo9.gif תיק בית ספר ראשון, ורוד מאוד ודמוי עור/לייטקס/פיויסי.. משהו כזה
L LadyAnanas New member 20/11/05 #57 תיק בית ספר 2 עם סרט נחמד שהכנתי לו כי חרבנה עליו ציפור תועה לא מזמן ><
B Blade Of Fire New member 20/11/05 #70 בלה כרגיל- מצלמת נט גרוע ולכן אתאר את התיק- תיק ירוק שאיש מאוד יקר צייר עליו שתי חרבות אש מצטלבות, פאץ' של אופנד לנד, פאץ' של מטאליקה וסמלי להקות מפוזרים בכל מקום.... אה וגם כמה סיכות ביטחון וסיכת GOTH AND PROUD מתומר
בלה כרגיל- מצלמת נט גרוע ולכן אתאר את התיק- תיק ירוק שאיש מאוד יקר צייר עליו שתי חרבות אש מצטלבות, פאץ' של אופנד לנד, פאץ' של מטאליקה וסמלי להקות מפוזרים בכל מקום.... אה וגם כמה סיכות ביטחון וסיכת GOTH AND PROUD מתומר