?Should I stay or should I go

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Gilgam69

New member
כמה הבהרות

אכן גם אלכס וגם קייד בדקו את המטה של הקובולד. העובדה שיש מטה עלתה רק כאשר הקובולד אמר שהוא מתקשר עם שאר הקבוצות באזור בעזרת המטה ואז אלכס הראתה לכולם את אותו מטה שלקחה מהקובולד מוקדם יותר. נושא ה"אונס" וה"רצח" של ראש העיר עלה כאשר רוסקו התחיל את הדיון על הישארותה, או יותר נכון, אי הישארותה של הולי עם החבורה. רוסקו קרא להולי רוצחת (מפני שהיא התוודתה שהיא עבדה כרוצחת שכירה פעמיים או שלוש). אלכס כתגובה אמרה שגם היא רצחה, רצחה את הבן של ראש העיר. שאר חברי הקבוצה, בצדק, לא האמינו לדבריה ושאלו למה היא עשתה זאת. היא ענתה שהם היו עסוקים מדי לרדוף אחרי קובולדים, בנו של ראש העיר אנס אותה. חברי הקבוצה ניסו להבין על מה הילדה מדברת (וגלגלו Sense Motive) ועלה על הבלוף שלה.

כמה פעמים נתקלתי בשאלה הזאת...

זה קורה לי פשוט כל הזמן. דמויות מפסיקות להתאים לחבורה, דמויות עוזבות את החבורה, דמויות אחרות לא מצליחות להשתלב בחבורה. קשה לצרף דמות שלישית לזוג דמויות שהן כבר כמעט שנה בהרפתקאות ביחד, מסתכנות ויוצאות להרפתקאות ביחד. השחקנים שלי שונאים כשאני מעקם את ההיגיון בשביל לצרף דמות נוספת, אז אני מנסה לדבור את הראש: להביא מהצד, בעיקפין, אינטרסים משותפים של הדמויות: אויב משותף, מטרה משותפת, תחומי עניין משותפים (בקושי) וכך הלאה. מה שלא ניסיתי עדיין ואפשר לשקול לנסות זה לגרד מההיסטוריה של הדמויות איזה חבר ילדות נשכח... מה דעתכם?

אני חושב..

אני חושב ש"לגרד" חבר ילדות זה ממש כמו לעוות את ההיגיון.. לדעתי הוספת דמויות צריכה להיעשות כמו שאמרת בעדינות.. מהצד.. או שהם פשוט נמצאות על אותו השביל ביחד עם החבורה (וכרכרת הזהב שלהם) כשהשודדים מגיעים ואז הם בטעות נחשבים ע"י השודדים לאחד מהחבורה ונקלעים לגורל משותף.. אהם גראמפי לשעבר מרטי שורט זלילות בע"מ
(או לדוגמא אם מישהו מהם סתם נוסע ברחוב ומערבולת חור תולעת מגיעה מהבית השכן ולוקחת אותו למימד אחר קפוא למדי.. - מי שלא ראה גולשים בזמן..) בקיצור.. אכן זאת נקודה שהשהם והשחקנים צריכים לשבור עליה את הראש חזק.. אבל יש פיתרונות "קלאסייים" כמו האסיר הנוסף בכלא או שכיר החרב שניתן להדרדר אליהם במקרי חירום

למעלה