?Should I stay or should I go

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
?Should I stay or should I go

עדכון צנונית מתאריך ה13.6.03 כזכור, גיבורינו האמיצים היו במערות האופל, הביסו את השד הנורא נאייקס, והצילו את התחת של כל תושבי הסביבה מאלף שנות עלטה. בזמן שחלק מגיבורינו שעטו אל תוך המערה, יצא ממנה משהו כמעט זומבי, שבתחילה חשבנו שהוא זומבי שלם, אבל. . . . אלכסנדרה גילתה שהוא חצי אנושי ולא נתנה לשאר הקבוצה להרוג אותו. בזמן שאלכס והולי ניסו לאושש אותו, פרצו רוסקו, קייד, גבריאל, והאחים הברווזונים אל תוך חדר שהוגן בקיר אפלה. שם הייתה להם בריכה של קולה(?) שבתוכה כסף. האמת? בזמן שהדמות שלי לא נמצאת במקום, אני לא הכי מקשיב לDM - לא חברות טובה, אני יודע, אבל במילא הדמות שלי לא שם. אלכס ניסתה לעזור לחצי זומבי (שנראה שחוזר להיות אנושי מרגע לרגע) ככל שיכלה, אך הוא היה בן שיחה אטום, וכל שיכלה לעשות זה לנסות לסייע לו. בסופו של דבר, הוחלט על יציאה מהמערות (מה גם שזה הכיוון שהוא משך, תוך גנחות: הבייתה! הצילו!). החברים של גבריאל פוצצו את המערות בעזרת כוחו של אל השקר שלהם פידאס. החבורה יצאה מהמערות, גבריאל הצטרף לאנשיו וחזר לעיר, והשאיר את הבנות הטובות, והזוטונים לחזור ברגל הבייתה. ואז, הקיפו אותנו הקובולדים, לדעת עם ה"משימה הושלמה". לאחר שהבהרנו להם שכן, רוסקו והולי ניסו לשכנע את ג'ונקאר - בת האדם שעם הקובולדים, שלכאורה היא למעשה אליסיה, בת אדם שנעלמה מהעיר לפני עשור, לחזור איתנו. ורק בהתערבותה הכריזמטית של אלכס הצליחו. ואז החל הדיון הקבוצתי, שיכתב בהודעה הבאה כי אני הולך לאכול ארוחת ערב עכשיו.

DDN

New member
גבריאל נייט

זה ראש מסדר האינקויזיציה (פלאדינים) של פידאס, אל האור (והשקר) הם החבר'ה ה"טובים" והקשוחים ולא מתפשרים.

Gilgam69

New member
לא באמת גבריאל נייט

שמו אכן גבריאל אבל את שם המשפחה שלו אף אחד מחברי הקבוצה לא יודע, דני פשוט החליט שזה שם המשפחה שלו. תאמין לי שהוא לא נייט.

DDN

New member
לא! זה באמת גבריאל נייט.

הוא נלחם בשדים וערפדים, שם פרטי גבריאל, הוא פלאדין/אביר לכאורה (נייט) אז הוא גבריאל נייט. אה כן, ובטח גם הוא מז**ן את העוזרת שלו מהצד.

Gilgam69

New member
עוזר? לא...

אין לו עוזרים, יש לו פקודים. את בוודאי מדבר על תומאס, אותו אביר שרוסקו הסתכסך איתו אישית, אבל הוא כמו שאר אנשי האינקוויזיציה, רק פקוד.

DDN

New member
חלק שני

ואז בלילה, אלכס הלכה ללקט תותים למאכל, והולי החליטה לעקוב אחריה. אלכס הבחינה בהולי, שהבחינה באלכס, ושתיהן ניסו להתחבא אחת מהשנייה לבלי הועיל. משחקי חתול ועכבר. אלכס הייתה על סף התקפה (מעצבים), אבל אז רוסקו הגיע, והרוחות נרגעו. בבוקר, רוסקו החליט שזה הזמן לשיחה קבוצתית. הוא האשים את הולי בכך שהיא לא מתאימה ולא תמשיך עם הקבוצה. הוא האשים את קוד המוסר המפוקפק שלה, בכך שהיא רוצחת שכירה ושקרנית כרונית. בסופו של דבר אלכס התעצבנה, והודיעה לקבל עם וצנונית שהיא זו שרצחה את בנו של ראש העיר. כולם צחקו, כי לא האמינו שאלכס מסוגלת לדבר כזה. כמובן שהיא אמרה את זה סתם בשביל הצחוקים. החבורה חזרה לעיר, יחר עם ג'ונקאר, שנצמדה לאלכס. בעיר, לאחר שלקחנו את הזומבולד למקדש לרפואה, התפנינו להרגיע את ג'ונקאר, בזמן שרוסקו וקייד הלכו לחפש את אביה. ועכשיו, צריך לחכות ולראות מה צופן העתיד. והשאלה הגדולה: כשיש שתי דמויות שממש לא סובלות אחת את השניה, איך אפשר לגרום לחבורה לתפקד. אין אמון בין הדמויות, הן מכירות זמן קצר, ולא רואות סיבה להמשיך ביחד, לפחות לא כולן. איך אפשר לפתור את זה? על ספת הספיכולוג?

ספיכולוג???

אכן שאלה טובה, וכפי שהבטחתי לפני מספר שבועות, לא אגיב על השרשור. רק אומר שרוסקו וקייד נראו יותר מנלהבים לדחוף את הולי (או לפחות לגרום לה להתנדב בשביל להידחף) לבריכת ה"קולה", בשביל להוציא להם משם כסף ולקבל חצי ממה שתצליח להשיג. כמובן שבדרך יהיה עליה לסבול את תוצאות הלוואי של הכניסה לבריכה, שהן במקרה הרגשה מאוד לא נעימה של חום-קור-איכס, אבל מה אכפת להם. הרי כל מה שחשוב הוא להשיג את הכסף... אבל זה בסדר, הרי זאת הולי שהינה תאבת בצע. אז מותר להם.

Ferenheit

New member
על איזה הבטחה מדובר?

את מצנזרת את עצמך מרצון בעקבות הדיון ההוא על הצנוניות שהשתגעו? לכאן או לכאן, זה לא נראה בדיוק כמו חוסר תגובה... בקשר לעדכון של DDN: יפה לראות שבזכות אלכס הכל מצליח לנו. מה היינו עושים בלעדיה.

DDN

New member
תשובה לשאלה.

בלי אלכס, הייתם מזמן נרקבים. אם זה בכלא או בקבר זה כבר היה תלוי בDM.

DDN

New member
שאלת השאלות השאלתית

מה עושים כשהקבוצה מתפצלת? ומסיבות טובות. עכשיו, אחרי שהמשימה נגמרה, החבורה בעיר. קייד ורוסקו ימשיכו במסעם אחרי הצנונית הקדושה, ובמטרות שלהם. מה יעשו אלכסנדרה והולי? איזה סיבות יש לבנות להמשיך עם החבורה או אחת עם השנייה בכלל? אלכס כבר מזמן לא מוצאת את מקומה בקבוצה. למרות שהיא זוכרת טוב מאוד שהפרידה מהקבוצה (פעמיים למען האמת, פעם אחת בבית ראש העיר עצמו) היא זו שהובילה לתאונה שלה עם בנו של ראש העיר. היא לא בטוחה שצנוניות ונקמות ברודנים אכזריים זה הקטע שלה. אולי היא מעדיפה כרוביות. או אולי כרובים? והולי? אולי הולי בכלל טיפוס של סלרי? ובתרגום חופשי - מה עושים כשלדמויות או א. נמאס אחת מהשניה או ב. נגמרו הסיבות להיות ביחד. אף שחקן לא רוצה להחליף את הדמות שלו, ועושים לGM כאב ראש אחד גדול? מה קורה אז?

דרגורן

New member
הפתרון פשוט נורא:

1. השה"מ מבריז/טס לחו"ל 2. מפצלים את החבורה ואז פעם אחת השה"מ משחק עם חלק אחד, וביום אחר בשבוע השה"מ משחק עם הקבוצה השנייה - כלומר לחלק את הקבוצות לשתי קבוצות נפרדות ושונות (כי זה מה שקרה) 3. מישהו מוותר ומחליף דמות 4. השה"מ מקבל רעיון מדהים מציפור קטנה שלוחשת לו באוזן (או שמדברת עמו ב-ICQ) 5. כל התשובות נכונות 6. אף תשובה לא נכונה 7. 1,3 ו-5 נכונות 8. 2,4 ו-6 נכונות 9. אנא רשום את תשובך בקו המצורף ______________________________________

DDN

New member
גררררר. . . ..

כן, אבל עד שפתרון מספר 1 יתממש יש חודשיים. . .. . פתרון מספר 2 יכל להיות חביב לפעם פעמיים, אבל בסופו של דבר לא. 3. זה יהיה מאוווווווד בעייתי בשלב זה של המשחק. 4. הפתרון המועדף! למרות שאני יודע שהוא לא צריך עזרה, כי יש לו את הכל בראש, אבל אנחנו משתדלים לעשות לו את החיים קשים ומעניינים כמה שרק אפשר.

טיפוס של סלרי???

לדעתי, כל מטרות הצנונית ה"ישנה" כבר לא ממש נחשבות, שכן קייד לא הזכיר את הצנונית הקדושה כבר מספר חודשים, ונדמה לי שרוסקו בכלל שכח מיהו קיילין. באשר להולי, היא לא טיפוס של סלרי. את ההיסטוריה של אלכס אני לא מכירה מספיק בשביל לדבר לפני השחקן שלה, ששאל את השאלה. ואל תגיד שאף שחקן לא מוכן להחליף דמות. שניים מאיתנו עשו זאת פעם אחת. ואחת מאיתנו, לכל הפחות, לא מתכוונת לעשות את זה פעם שניה מאותן סיבות. והמבין יבין.

Ferenheit

New member
הופתעתי

לא ידעתי שיש לך השגות באשר למטרות של קייד ורוסקו. אני מבטיח לך ששניהם עדיין מחויבים מאוד לצנונית הקדושה (תקן אותי אם אני טועה ננסק) ושרוסקו, לפחות, מאוד מחויב לנושא קיילין. החלפת הדמויות שהייתה כבר לא צריכה, לדעתי, להשפיע על הדיון שלנו. רולנד עזב מסיבותיו שלו ואלכס הגיעה מתוך בחירה של השחקן ולא מתוך כפיה (ההיפך הוא הנכון, הייתה התנגדות מסוימת להחלפה, מבחינת הדמויות כמובן). באשר לאריתיה, העובדה שהחלפת אותה הפתיעה אותנו, כרגיל, ולא הייתה תוצאה של לחץ שהופעל עליך. אני חושב שברור שאני לא מתכוון להחליף את רוסקו ולא נראה לי שננסק בכיוון גם כן. הגעתי איתו עד לכאן והשקעתי בו יותר מדי ולא בשביל להחליף אותו. אולי כדאי גם שתבדקי את הכיוון של הקמפיין של השה"ם, שלא נראה לי שיסבול בקלות שינוי כזה. אני מעדיף שאת, ביצה, תחליפי דמות כי אני חושב שהולי היא תו צורם בתוך המלודיה המשותפת, ומדבריך בפגישה נראה שהסכמת איתי בנקודה הזאת. יכול להיות שהיא מתאימה מאוד במקום אחר (והעובדה שאני מזיז אותה נובעת פשוט מכיוון שהיא במיעוט). אם נסתכל באופן אובייקטיבי על המצב נראה לי שיש לנו שתי זוטונים שהצילו (יחד עם גבר חסון שהיה ועזב) מכשפת מסוימת, ואחר כך התחברה אליהם הולי. לדעתי המעגל הקרוב ביותר בחבורה הוא קייד ורוסקו ובמעגל שאחריו נמצאת אלכס, שקרובה יותר מהם להולי. אין לי בעיה לקבל את הנטייה הפתאומית יחסית (כרונולוגית) של אלכס לטובת הולי, אבל ללא ספק היא עדיין החוליה החלשה ביותר בשרשרת, עובדה שנובעת באופן ישיר מתוך הטבע הבסיסי שלה.

למעלה