Short - NZDUSD

libertycm

New member
עדכון - מחיר הגיע ליעד

SL עובר למחיר הכניסה, לא מפסידים על הטרייד הזה. מי שרוצה יכל גם לקחת רווח, 80 פיפס. מצורף גרף

matanbil

New member
יכול להסביר את השיטה?

אפילו אחרי סיום הטרייד יכול להסביר מה גרם לך להיכנס לטרייד עם היעד והסטופ בטריידים שאתה כותב פה? אגב, אתה לא נוהג לקחת פרשיאל?

libertycm

New member
הטרייד עוד לא הסתיים

פשוט ה SL בנקודת הכניסה ואם ה SL שלי לא יתפס ביום יומיים הקרובים אז אני חושב שלמחיר יש אפשרות להגיע גם עד לאזור 0.62 (קודם נעבור את הימים הקרובים שה SL לא יתפס). היו לי גם כמה טריידים על מניות בת"א שפשוט צנחו היום וגם שם אני מזיז SL לנקודת כניסה. על הטרייד על הנפט אתה יודע עוד מאתמול בלילה כי דיברנו על זה
, בטרייד הזה אני רואה קצת סיכון אבל נקווה שיהיה בסדר. קשה לי להסביר למה נכנסתי לטרייד כי זה לא משהו שאפשר להסביר על גבי האינטרנט, אני אגיד כי ברמה שנכנסתי המחיר היה יותר מדי מתוח כלפי מעלה באזור של רמת התנגדות חשובה (אם אפשר לראות אותה בגרף חודשי זה אומר משהו, לא חושב ?
). כשהמחיר הגיע לרמה הזו הוא פשוט קרס ביום שישי האחרון, הסיכוי וההסתברות שקונים יחזרו שוב ויקנו הוא מאוד נמוך. אז אתה מחליט להכנס לשורט, ועכשיו מה שנשאר זה לדעת איפה לקחת TP (או איפה להזיז SL ל BE כמו שאני עושה), אני פשוט מחפש על הגרף מקומות שקונים באו וגברו על המוכרים, נורא פשוט (כמו שכבר אמרתי לך בעבר, זה עדיין דורש לימוד ותרגול של מספר חודשים עד שזה נהיה טרוויאלי עבורך). זה נראה חארטה אבל לא יודע אם שמת לב שהמחיר הגיע ממש על הפיפס והתחיל לתקן כלפי מעלה, יש מומנטום נורא חזק אז זה היה תיקון שלא לקח לי את ה SL ולפחות כרגע זה נראה כאילו ממשיכים דרומה, לרמת תמיכה הבאה (0.66), מה שחשוב מבחינתי זה שאני לא אהיה מופסד על הטרייד הזה. להמשך שאלתך, אני לא לוקח פרשייל. מקווה שזה ענה על שאלתך.

libertycm

New member
סליחה, לא עניתי עד הסוף ../images/Emo4.gif

שכחתי לענות על ה SL, זו פשוט הרמה הכי גבוהה שהמחיר היה בה ביום המסחר האחרון.

leatherface12

New member
יפה מאוד

כל הכבוד לך לפי מה שאני רואה מהמלצותיך פה לאחרונה השיטה שלך הולכת יפה אולי אני אאמץ אותה דרך אגב איך אתה מוצא התנגדויות ? לפי פסגות ושפלים כפולים או לפי נקודות פיבוט או שפשוט אתה משרטט טרנדליינס?

libertycm

New member
תשובה

קשה לי להסביר דרך האינטרנט והפורום את כל מה שלמדתי ולכן לא אוכל להסביר לך את מכלול ההגדרה של רמות תמיכה והתנגדות. אני מצרף גרף כדי שתראה כיצד זה נראה בטרייד של הניוזלנדי מול הדולר. לרוב, רמות תמיכה והתנגדות הן סביב מספרים עגולים (לא תמיד זה כך). אני לא עובד לפי רמות פיבוט ולא לםי קווי מגמה, אני משתמש אך ורק ברמות תמיכה והתנגדות אופקיות ולעיתים ברצועות בולינגר שזהו הכלי היחידי בניתוח הטכני שאני יכול לומר בבטחון שאכן עובד. תראה איך הרמת התנגדות נראית בגרף החודשי ואיך המחיר מתרחק מהרמה הזו והצמד נמכר במהרה (תסתכל על הגרף שפירסמתי עוד בהתחלת הטרייד איך זה נראה בגרף שעה). לכן, אני רואה את זה כטרייד לטווח מאוד ארוך. אם יש שאלות, תמיד ניתן לפנות אלי דרך המסרים

libertycm

New member
רק להוסיף משהו

את מה שרואים בגרף החודשי שהעלתי זה מה שאפשר לראות גם בגרפים החודשיים של הבורסות ברחבי העולם. שיש קורלציה כזו בין תנועות המטבעות והבורסות אז סימן שיש הסתברות טובה שנראה מהלך יפה.

matanbil

New member
אם זה נראה על הגרף, תרגיש חופשי לקשקש עליו :)

זה יעזור מאוד להבין את התבנית שאיתרת גם איתור איזור ההתנגדות החזקה שווה לי משהו

libertycm

New member
סימנתי בגרף

בחיצים אדומים איך הרמה הזו הייתה רמת תמיכה חזקה בעבר שנפרצה כלפי מטה ועכשיו משמשת (לפחות כרגע כהתנגדות).

libertycm

New member
נראה לי שה SL יתפס

שוב, תזמון על הפיפס והמחיר הפסיק לרדת ושינה כיוון לעליות. מי שאומר שהמחיר זז באופן אקראי טועה ומטעה. מקווה שהטרייד הזה "יחיה" כי יש לו פוטנציאל.

למעלה