Short - NZDCHF

libertycm

New member
Short - NZDCHF

כניסה לעסקה : 0.72 סטופ לוס: 0.735 הזזת SL ישר למחיר כניסה: 0.715 כרגע המחיר נמצא ב : 0.7215 (למי שזה מעניין) לילה טוב לכולם :)

libertycm

New member
מחיר הגיע ליעד

SL הוזז למחיר כניסה. להפסיד על העסקה הזו אני לא אפסיד.

libertycm

New member
מי שיודע מה הוא עושה, יכול להרוויח

המחיר מגיע כמעט על הפיפס ומתחיל (אולי) לעלות כלפי מעלה לעבר ה SL שהוזז למחיר כניסה. מי שחושב שמחיר זז באופן אקראי טועה, אפשר לדעת לאן המחיר הולך ואיפה הוא צפוי להשתהות, זה הכל עניין של לזהות את הקונים והמוכרים.

libertycm

New member
כתבתי

שהמחיר יגיע ל 0.715 אז מזיזים את ה SL למחיר כניסה. כלומר כרגע ה SL נמצא ב 0.72. SL לא נתפס עדיין וגם אם יתפס אני לא אפסיד בעסקה הזו

צב200

New member
הסטופ נתפס לפני היעד

כך בכל אופן אצלי במטה טרידר

libertycm

New member
את עושה צחוק נכון????

תצרפי תמונה כמו שאני צירפתי. את יכולה לראות בבירור שהטרייד הופעל במהלך הלילה, בסביבות עשר בבוקר הוא הגיע לרמת 0.715 ואז הזזתי את ה SL למחיר כניסה (0.72). אפילו עשיתי הכל בלייב מול הפורום פה. ממש לא יאמן....

libertycm

New member
אידיוט, אני לא מורווח ולא מופסד

איזה אנשים עלובים יש פה

AsherGalilforex

New member
לצערי

יש חברות בישראל שמספקות ציטוטים שונים , מי שניהל מספר תיקים במקביל , אפילו אצל אותו עושה שוק יכל לשים לב שלמרות שהחשבונות באותה החברה ובאותו הגודל , לעיתים הציטוטים שלו שונים מחשבון לחשבון , במיוחד במטה טריידר. (שטורחים לתקוע אותה בשעות קריטיות ). שניכם יכולים להיות צודקים ! אם תצטרפו אלינו , ותקבלו את חדר המסחר הקולי של עודד שובל(בזיכוי מלא) שבו נמצאים במהלך היום 60-70 סוחרים ובערב מגיעים עד 100+ סוחרים , תראו שלרבים מהם הציטוטים יהיו שונים , ולחלקם הגדול של הסוחרים המטה טריידר יתקע לפני הודעות חשובות או שמתחילה תנודה משמעותית. הפתרון הוא לעבוד עם גרף שלא קשור לחברה שאתה סוחר בה , כמו נטדניה... וכמובן לעבוד בו זמנית עם 2 חברות שונות , למקרה שאחת מהם נתקעה או נפלה ואתם פתוחים עם עסקה.

libertycm

New member
אז ככה..

אני מנתח את הגרפים בעזרת MT4 ומנהל את החשבון שלי דרך Tradestation (מניות) ו Ohanda (מט"ח). הטרייד הופעל בלילה וה SL נתפס בעשר בבוקר למחרת, אז שום דבר לא נתקע ולא כלום. לא רק שאנשים לא יודעים כיצד לסחור הם גם לא יודעים לקרוא גרף שפורסם בלייב...

libertycm

New member
סליחה, הסטופ נתפס בשעה 17:00

בשעה 10:40 הזזתי את ה SL לנקודת כניסה.

צב200

New member
סליחה אני מתנצלת

עכשיו אני רואה שבהודעה יש תאריך11.8. ב12 בלילה ואני חשבתי שנכנסת קודם ונתפס הסטופ עכשיו אני רואה שנכנסת אח"כ אז שוב סליחה

למעלה