shonshon5

shonshon5

אני חדשה בפורום הזה ולכן אני רוצה לדעת , איפה למדת גרפולוגיה ,משך הלימודים והאם את/ה חבר/ה באגודת הגרפולוגים.

shonshon5

New member
וואי לי! הק.ג.ב. עלה עלי! שיט!

זו הפעם הראשונה בתולדות הפורום על גילגוליו השונים שמשתמש/ת חדש/ה, לפני שהתייצב בוועדת הקבלה, ועוד בטרם אמר/ה איזה שלום, בוקר טוב, אהלן... משהו, כבר רוצה לדעת פרטים כמו גודל, עובי, זוית ומספר נעלים. איפה הקווים האדומים, איפה? הפעם, אני במצב רוח נדיר של סלחנות אפיסקופלית ועל כן: 1. אני אוטודידקט. מורי לגרפולוגיה הם מיכל, אודי, שייקה, כושכוש, מילה, שיר, אלעד, רמי, ענוגה ועוד רבים שאם לא הזכרתי אותם - אני מתנצל. 2. משך הלימודים? התחלתי לפני כשלוש שנים, והכל אחלה, רק שעות הלימוד הורגות אותי וגם אין חופשות סמסטר. מכה. 3. לאגודה לא כדאי לי להרשם כי אני חבר לשכת מנתחי מערכות ואני לא יכול לקבל זיכוי במס על שניהם. ככה הרואה חשבון אומר. חוצמיזה? אבי

shonshon5

א. כן אמרתי שלום ב. אנשים שלימדו אותך ממש לא מוכרים לי וזה הכל נשמע כמו בדיחה! ג. גם ההערות שלך אחר כך על ניקוי מס וכו' מראות שאתה בסה"כ ציניקן, שאסור לשלוח אליו כתבי יד , כי אין לך הסמכה במקצוע הגרפולוגיה. ד. יפה שסלחת לי , אבל הייתי מסתדרת גם בלי זה. ה. בכל מקרה לא תקבל את הכתב שלי (ואני יודעת שזה לא מזיז לך) בגלל כל הסעיפים הנ"ל

מה, שלחת למתחזה הזה כתב לבדיקה ?

טוב שלא שלחת, מדובר בסוטה, סליחה מתחזה שמדי פעם מחבר חמשירים ובעזרתם צד לו מנותחים תמימים והוזה להם עתידות ל 20 שנה הקרובות. עצרת בזמן. הצחיקה אותי רשימת המורים שסיפק לך, זה באמת בדיחה ולא פלא שהם לא מוכרים לך, הם בכלל לא קיימים.

נעמייה

New member
שרלטן ../images/Emo70.gif

זהו
גמרתי אומר, ולא אקנה סורק

אודי בן יעקב

ברור שלא שלחתי , קלטתי שהוא סתם מתחזה שאוהב לזיין ת'שכל על שטויות , והוא לא גרפולוג בכלל.

shonshon5

New member
מיידלע... דריי נישט די קופ...

א. לא בפומבי. אולי בינך לבין עצמך. ב. משפט סובייקטיבי. עליך חובת ההוכחה. ג. נכון. ד. משפט סתמי.. אינו מעלה ואינו מוריד. ה. בטוחה? בכל מקרה? מה עם תמורת תשלום של 1000000 דולר ארה"ב?

אני מניח ששונשון ירצה להשיב לך אבל

כבר בשלב זה אני חייב ליידע אותך שהתבטאויות כשלך הן על הגבול שבין העלבות לקללות ואינן קבילות כאן בפורום. בפרט כשזה מופנה לגולש וותיק ומכובד כאן בפורם.

ענוגה

New member
וואללה! צודקת, אודי! למה אמרת?|ליצן

מתפלאה עליך! הוא סופר אורגינלי, ישר מהמקור. סתם, סתם נטפלים לאנשים פה. איזה מין פורום נהיה פה?

כושכוש1

New member
קראו לי אז באתי

מה'זתומרת 'שמות לא מוכרים'?! קצת עוזבים אתכם לנפשכם אז אתם מתפרעים פה?! קוראת אתכם לסדר. ואם כבר שמות 'לא מוכרים' - הייתי מוסיפה גם את אסטראל, יקיר הפורום, היכן הוא?

סליחה, אולי תציגי את עצמך לפני שאת

נוזפת בנו שאנחנו מתפרעים ? נ.ב. - לדעתי הכינוי שבחרת הוא קצת מגוחך.

אם תבטיחי לבדוק את הזכרון בכתב ידי

ותבטיחי שלא תחשפי לפני כל את נטיותי המיניות הבעייתיות, אני מוכן לסרוק פעם שלישית את כתב ידי. יש לי משהו שכתבתי לפני שבוע והתכוונתי לסרוק אך לא יצא לי. מה את אומרת ?

כושכוש1

New member
הי, ירום הודו, אתה כאן?

אולי במחילה מכבודו, במטוטא, בכל הענווה והצניעות, יקבל נא הוד מעלתו בקשתי לסרוק את כתב ידו? מתחייבת לא לגלות נטיות מיניות חריגות או לחילופין קרירות סטייל אמקור 15. דרך אגב, אין לי מושג איך בודקים זיכרון בכתב יד, מעולם לא שמעתי על אפשרות כזאת.

כתב ידי מופיע למעלה בדגמא שסרקה

כושכוש, אתם יודעים "גבר בן 37 מהצפון.." כמו שאני מכיר אתכם איש כאן לא יפתח את הפה ויאמר משהו על הכתב ועל האיזור התחתון, ואולי באמת עדיף שלא לחשוף הכל, סוף סוף כמו לכולם גם לי יש סודות. יש כל מיני אינדיקציות מהכתב לזכרון טוב/רע, כזה או אחר, נראה לך שעל רקע האווירה המינית זה מתאים לדון בכך ?

למעלה