SHOEI -Z2

aloner5

New member
SHOEI -Z2

למה באתר החברה הקסדה הזאת לא קיימת ? מישהו יודע ?

scooters

New member
למה אין באתר

כל מוצר שמיובא לארץ הוא בעודפים. באלקטרוניקה ומחשבים הכל משומש.הקסדה לפחות חדשה.

מוזר...אני דווקא מצאתי באתר Z-TWO

ולסקוטרס... מאיפה הבאת את היציאה הזו??? כל מוצר שמיובא לארץ הוא בעודפים??? באלקטרוניקה ומחשבים הכל משומש???? הוכחות יש לך???

scooters

New member
משומשים ועודפים

הייתי עובד עד עכשיו בחברה שמיבאת ציוד מחשבים לארץ. אנחנו היינו אומרים ללקוחות שהמוצרים משומשים או REFURBISHED ,הם לא היו אומרים ללקוחות שלהם. אני מכיר את האתרים בחו"ל שמהם קונים את הציוד. רוצה אני יעבור איתך מוצר מוצר בנטאקשן או פי1000 או כל אתר אחר. לא תאמין כמה זבל יש בארץ. גם הקסדה שלי שקניתי לפני שבועיים לא קיימת באינטרנט.

לא מבין מה אתה מראה לי פה...

אתרי מכרזים? נו? איפה ההוכחה? אתה מאשים פה אשמות דיי חמורות,אתרים וחברות דיי גדולות,אני הייתי נזהר...מאד נזהר. אולי אתה רוצה גם לספר לנו איפה עבדת? וזה שאתה עבדת בחברה שמכרה מוצרים משומשים זה אומר שכולם כאלה?שכל מה שמוכרים בארץ משומש? ושוב את הZ-TWO מצאתי באתר של שואי בערך בשתי שניות. ולנקודה האחרונה שלך: א.איזה קסדה קנית? ב.זה שאתה לא מצאת אותה באינטרנט זה לא אומר שהיא לא קיימת שם. ג.זה שהיא לא באינטרנט לא עושה אותה משומשת.

tygger

New member
אווף, כמה שטויות.

ידידי, אולי המקום שאתה עבדת בו הביא ציוד מחודש. אבל אתה ממש מגזים בצורה מטורפת לחלוטין בנושא הזה. הקסדה שלי החדשה - AGV XR2 היא חדשה לגמרי ורק יצאה לא מזמן בחו"ל בצביעה שלקחתי (רוסי החדשה). המעיל שלי של האופנוע היה חדש לגמרי כשקניתי אותו (לרט מילניום) המעיל רשת שלי (ספידי נט) רק הופיע באויר העולם וקיבל אף כתבה של ציוד חדש במגזינים בעולם כשקניתי אותו בארץ(!) המחשב מאכלס כרטיס מסך של ATI שרק יצא לאויר העולם לפני כחודש ומשהו (וכן הוא חדש לגמרי כי אי אפשר לתקן כרטיס מסך.) אולי יש בארץ דברים שהוא מחודשים (REFUBRISHED), ואולי יש הרבה מאוד דגמים מיושנים של קסדות/מעילים/כפפות/מגפיים ומבחינתי אפילו תחתונים. אבל זה לא אומר שכל אחד שאתה פוגש הוא רמאי, שקרן, גנב, זבל ומנוול. אני אמנם מכיר יותר מאדם אחד כזה, אבל אולי רצוי יותר שתבחר את מקומות העבודה שלך בקפידה יותר בעתיד. אם אתה לא שקט עם העבודה שלך, אז או שלא תעבוד שם, או שפשוט תתעלם מזה עד שאתה חוזר הביתה ואז תשכח את כל מה שהיה. (לא משנה אם אתה עדיין עובד שם או לא).

למעלה